2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Selam Güzel Anneler Ben de yavrumun cinsiyetini ögrendim nihayet. Bitanecik kuzum, prensesim KIZIM geliyor... Allah hepiminizin ki bagıslasin insaallah , cok güzel duygular.

Hayırlı olsunnn.. Allah bağışlasın fıstığıı..
Ben de bugün öğreneceğim.. 15:00 de randevum.. ay hadi hayırlısı

Ne okuyorsunuz kaçırdım :)

Bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun
Canım bir kız 4. tüp bebek tedavisi görüyor 41 kişiden 1 er yasin okumasını istemiş ben ve şimdi toplam 4 kişi okuduk. inşallah hayırlı evlatları olur özellikle hamilelerden istemiş duayı.

Öğretmen annelerimiz öğretmenler gününüz kutlu olsun

Arapça okunuşundan olursa ben de okumak isterim. arkadaşın adı nedir ? dua ederken söylemek için soruyorum.

CAnım biz dikkat ediyoruz pek fazla ilişkiye girmedik bişey olur korkusuyla ama benimde eskisine göree azda olsa bi acı var ya kendimizi sıkıyoruz ya da hassaslaştık hamileyken doktprlar erkeklere daha nazik olun diye ıyarı yapıyolar :) bide erkeğin korunması hamileyken daha iyi diye duymuştum dışardan gelebilicek risklere karşı aklında olsun

nev_ra rabbim gücünü kuvvetini artirsin çok uzuldum gözlerim dolu dolu okudum. ne hikmetler vardır bilemeyiz ki... bi dahakine sağlıklı güzel bir gebeliğin olsun inşallah.
hnbe çok geçmiş olsun arkadaşım. güzel olacak her şey inşallah..

Evet ama ben yine de gece iciyorum uyurken bulantim olmuyor diye. bikac kere ilaci ictikten yarim saat sonra falan kustum o decavitin ne igrenc tadi var ya. sirf onun igrenc tadindan kusmam bitecek gibi olup devam ediyor.
15+3 deyim gecsin diye beklerken hala bulanti kusma bir de bas agrisi yasiyorum bana da verdi decavit falan ama cesaret edip daha baslayamadim

Canim Allah yardimcin olsun her zaman hayirlisi ne ise o olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…