2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Tamam canım saol :)

Bizde bebisi ogrendigimizden beri kanka gibiyiz bende diyorum aylardir fazla fazla yaptik, depodan kullanalim diyorum ama bakalim ne kadar daha gider bu kankalik durumu
Aynen bizde kardeş kardeş yatıyoruz bizi dr uyarmıştı yasak vermişti baktım bnmkinin hiç sesi çıkmıyor bende öpüp uyuyorum missss gibi

nev_ra rabbim sana sabırlar versin dayanma gücü versin, gerçekten çok uzuldum Rabbim sana sağlıklı güzel bir gebelik nasip etsin...
hnbe çok geçmiş olsun cnm, rabbim gülerek çıkarmayı nasip etsin... herşey yolunda gidecek inşallah,hiç stres yapma gzl anne

Mecbur gidecek, yapacak bir şey yok benim için hava hoş, eşim mizmizlanmaya basladi ama
Bize doktor bisey demedi ama ben ilk 3 ay gecsin, riskli olabiliyor dedim esime. O da kabullendi napsin yarin kontrole gidicezde doktora bi soralim artik tehlike gecmistir diyor
Aynen bizde kardeş kardeş yatıyoruz bizi dr uyarmıştı yasak vermişti baktım bnmkinin hiç sesi çıkmıyor bende öpüp uyuyorum missss gibi
aynen ya bana da hava hos vallla masum opucukler cok sevimli oluyor bencede

yaa duymadım hiç ama önerinizi dikkate alacağım umarım işe yarar hatta ben bi gidip şişemi doldurup geleyim :)

İlk aylarda dusuk tehlikem vardı, Dr eşimin yanında soyledi ilişki sakın olmasın diye..benimki de korktu yazık..şimdide Dr A giderken diyor sorsak mi tehlike geçmiş mıdır diye ben de yok geçmedi daha diyorum..bizimki çekiniyor da soramadan dönüyor

Kızlar bugün kontrolum vardı benim bebis kendini gostermedi doktor baya baktı uğraştı ama gostermedi yine cinsiyetini bidahakine artık

Güzelim basın sagolsun, sen cennete bir melek gönderdin o seni orada bekleyecek ağlama sakin yine nasip olur.

Bende o sonucu bekliyorum yarın en gec pazartesi çıkacak ta vakit geçmiyor malesef arkadaşın ne testi yapılmıştı ki? Kendine sorup üzmek istemiyorum.

Eger risk yoksa cinsel iliski bebek icin faydali birseymis. O an salgilanan hormonlarin bebege bir faydasi oluyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…