2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım cok uzuldum insallah hayırlı zamanda tekrar tattırsın Rabbim Allah sabırlar versin canım

nev_ra seni merak ediyordum. bogazim dugum dugum oldu ne diyecegimi bilemiyorum. Rabbimin hikmetine bak sana birakmamis. unutma sen annesin artik. melegini cennete gonderdin, Allah en kisa zamanda kucagini doldursun. dularimiz seninle ayni zamanda. saglicakla kal..

Kızlar yorulunca belim felaket ağrıyo daha 4 aylık ama ağırlaştım Sanki:/ suan ayaklarımı yukarı kaldırdım yatıyorum ...kendimi yormayim diyorum hergun ama ev işi hiç bitmiyo sanki

Kızlar eger düşük riski yolsa e 3 ay da dolduysa ilişkide sıkıntı yaşamazsınız hatta normal dogum düşünenler için faydalı oldugu söyleniyor

Bizde iki kere denedik ikisindede çok acı duydum birşey olmadıgını bilsem gene dikkat ederim tabiki ama ben rahmimde yara olmasından korkuyorum yada başka herhangi bir sorun olmasından bu arada bebeğinin cinsiyeti bellimi canım kaçıncı haftada öğrendiniz belliyse bize erkeğe benziyor demişti üç hafta önce insallah hala erkektir

Bende o sonucu bekliyorum yarın en gec pazartesi çıkacak ta vakit geçmiyor malesef arkadaşın ne testi yapılmıştı ki? Kendine sorup üzmek istemiyorum.
İkili test sıkıntılı olunca fetal dna testi yaptırmıştı canim, bizim yaptirdiklarimizdan

Kızlar yorulunca belim felaket ağrıyo daha 4 aylık ama ağırlaştım Sanki:/ suan ayaklarımı yukarı kaldırdım yatıyorum ...kendimi yormayim diyorum hergun ama ev işi hiç bitmiyo sanki
Ayni canm malesef. Dun corbayi karisiririyorum aadece. Dayanamayip atacaktm kendimi yere. Sinavlarm var bide.masa.basmda.calisiyorm.zor.oluyr simdiden bakalm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…