2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
peki hangi sorun çıkmıştı acaba yazdı mi hiç görmedim de. Bir cok seye bakılıyor ya.
Canim hep birlikte sonuç beklediğimiz için biliyorum, bebisinde ciltte ödem ve ense kalınlığı vardı. 6.10 demiş doktor ense kalınlığı için, öyle hatırlıyorum. Rabbim sabırlar versin, bize de güzel sonuçlar versin inşallah, sabahtan beri ruh gibiyim, çok ama çok üzüldüm

Hmm ense kalınlığı ve ödem belli etmiş zaten cok üzücü Rabbim hayırlısını versin, hayirli sonuçlar alırız insallah Allah sağlıklı bebekler nasip etsin. Arkadaş yine sağlıklı bebek sahibi olacaktır insallah hepimizin bi imtihanı var iste.

Canım bn geçen hafta gittim ilk defa baktı kız dedi inş değişmez babamız çok hevesli çünkü :)

Tabiki olacaktır, her gebelik kendine hastır der doktorum, birinde olan sorun diğerinde olacak diye bir şey yok elbet...tez zamanda sağlıklı bebislerii olsun inşallah, ve hepimizin inşallah...

Selam Güzel Anneler Ben de yavrumun cinsiyetini ögrendim nihayet. Bitanecik kuzum, prensesim KIZIM geliyor... Allah hepiminizin ki bagıslasin insaallah , cok güzel duygular.
Gozun aydin tatliiimm:)) Amiin insallah.. bide ben netlik kazansam %70 kiz dedi de bir ay sonra gel daha net belli olur demisti daha aralik 4 te dolucak yarin tam 16 haftalik olucaz Allah nasip ederse .. Iyice meraklandk valla

Ben cinsiyeti ogrenince aldim pembis bir corap. Koydum.koltugun uzerine. Kaldrmiyorm 2 haftadr orda. Gelip gidip seviyorum. Gorunce. Gulyyorm sanki evde minnakm
Ben uc tane citcitli badi bitane arili takim 4 corap bi sapka aldim bitane battaniyr ordum hem erkek hem kiz kullanabilecegi ahahahhahah yuh bana ya ama cok heveslenmedim alirken cunku kizlar yada erkekler icim ayri ayri cok guzel seyler var hele kizlar icin bayiliyorum resmen ogrenince kafayi yicem ya bide derler ya erkenden bisey alma falan bilmiyom tabi ama dayanamiyorum napim

Aminn canim insallah az kaldi zaten :) ben arada hissetmeye basladim gece ve sabah yataktaken vuruyo bi kere :) cok dikkatli dinliyorum kendimi. Insallah yakinda guclu kuvvetli hissederiz. Bende uyumayi cok seviyorum en iyi hobim su aralar bide diyorum dogana kadar tadini cikarmak en iyisi sonrasi kimbilir lac ay kac sene uykusuz geceler günler bizi bekliyor olacak ama deger

Evet malesef birinde secde pozisyonundaydi digerinde de bagdas kurmus :) Ona ragmen alttaki cikintiyi goruyo drlar ama pipiyi gormedikleri icin net konusmuyorlar. Bakalim kismet :)
Bizde ilkinde bagdas kurmustuk, tatli ye gel dedi dr'um, o kadar yedim sadece ayagını uzatmıs sonra yine kordon arasında, dün ama gayet rahattı sanki altını temizleticek gibi acmıstı bacakları gördük herseyi :))) Hayırlısı hakkınızda. ben cıldırıyordum öğrenicem diye :)

Ben de bi tane battaniye ördüm mavili sarılı, bi tane arılı bi tane kurbağalı bi tane tilkili bi tane pandalı tulum aldım :) ama 6-9 aylık almışım büyükler baya , cinsiyeti öğrenince kim bilir neler alıcam

Kızlar gogus uclarim çok hassas bugün, hamileliğin başında böyleydi sonra hiç olmamıştı.dokunamiyorum sabahtan beri prolaktin hormonu falan mı yükseliyor? Gogus hassasiyeti yaşayan var mı aranızda?

dun bende de doktordaydim.benimkide bagdas kurmus ogrenemedik :) unıversıte hastanesıne gıdıyorumda.ıkılı testım ıyı cıktı ama dun 3 lu test yaptırdım.ultrasonda terslık yoktu aslında ama doktor yapalım dedı

Canlarim ben çok iyiyim az önce bebeğimi defnettik.benim test sonucuma gelince bana bir çok şey sayydilar ikili testte burun ölçülmesi ense 6.1 ödem ve kalpte sorun var dediler kan bile almadan fetal DNA yani harmony teste gittik gelen sonucumda bebegimin esini n hasta olduğunu bu nedenle bebegimin en fazla 14 haftaya kadar yaşayabileceğini söylediler zaten 12 haftada durmuş.benim durumum milyonda 1 ihtimal görülen bir hastalikmis bu nedenle kan verdiğim lab.ileri analiz yapmak istedi hic bir ücret talep etmeden.bebegimin eşini aldilar inceleyip beni bilgilendirecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…