2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canim tüm dualarim seninle...Sağlıksız embriyoyu vücut bi şekilde atıyor, ben de öncesinde 3 dusuk yaşadım. Hayırlısi olsun hepimiz için, tez zamanda sağlıklı bebis haberini alalım inşallah. Sakın bir daha yaşarım diye de kaygilanma. Bu böyle kismetmis, Rabbim tekrarini yasatmasin. Meleğin seni cennette bekleyecek annesi...yıpratmamaya çalış kendini ne olur...

Bizim ikilide sorun olmadıgından hic gerek yok dedi Dr'um. Bende ikili test sonucunu almaya gittiğimde bacaklarım tutmadıgından, iyi sonucu aldıgımda şarıl şarıl ağladıgımdan ve 1 hafta öncesinden beri uyuyamadıgımdan hic yapalim demedim. Biz detaylı ultrasona giricez 2 hafta icinde, onun disinda kendi dr'um haric, 2 farklı dr'a daha gittim, görüs farklılıgı olsun diye hicbiri bebekle ilgili bir sıkıntı görmediler cok sükür. Simdi detaylıyı atlattım mı, nasıl dogurucam düsüncelerine gireceğim sanırım :)))

Canim harmony testi yapan firma mi en fazla 14. Haftaya kadar yaşar dedi? O şekilde açıklayıcı sonuç veriyorlar mı ?

canım benim güçlü duruşuna hayran kaldım. Bende fetal dna sonuçlarımı bekliyorum ve çok stresli. Allahım sana istediğin zamanda sağlıklı bebek nasip etsin inşallah çok öpüyorum seni

Heheheh ay masallahhh. Bizimde hirkalar yelekler battaniyeler oruluyor annanesile babannesi sagolsun. Yaa %99 kiz dedi dr. Cok komigm bi kere daha duyim oyle baslaym diyorum. :)))) aman erkeni geci mi var icinden nasil geliyorsa oyle davran. Ben cok acemi hissediyorum ne alacagmi bilemiyorm. Hep nettwn falan bakiyrm

Canim bugun attigin ilk mesaji serviste okumustum ise aglayarak gelmistim. Senin guclu olman gercekten teselli veriyor. Allahim uzuntulerini unutturacak mutluluklar nasip etsin.

3lü test hangi haftalarda yapılıyor ve yaptırmak gerekiyor mu ikili testte bir şey çıkmadıysa?

Bende bilmiyrm ne alicagimi netten arastryrm hep insan cinsiyet ogrenince daha hizli geciyo gebelik diyolar

Bizde kesin kızız :))) 12. haftadan beri kıza benziyo diyodu 1 aydirda gostermiyodu kapatiyodu eliyle bacagiyla bugun sekilden sekile girdim saga sondum yok sola dondum yok yine gostermedi ciktik kan verdim 4lü test icin tatli seyler yedim tekrar girdim ultrasona cok guzel bi pozisyon dedi doktor net gorunuyo %100 kız dedi hic bi zmn %100 demem ama bu cok belli dedi artik emin oldum cok sukur

Evet ya zaten yenidogan seylleri az alin cabuk buyuyo diyolar daha bunlarin besigi var arabasi var cok heyecanli

hayırlı olsun canım benim sağlıkla kucağına alman dileğiyle :)

Hayırlı olsuuunnnnn.ikimizde kız annesiyizzzzzzz

Kizlar 15.haftadayim bugun özellikle cokk sık idrara çıkıyorum saat başı aşırı sıkışmış olarak normalmi ya

Kizlar 15.haftadayim bugun özellikle cokk sık idrara çıkıyorum saat başı aşırı sıkışmış olarak normalmi ya
canim bak imzandaki gorselde bebegin kafasi asagi dogru. Bebegin kafasi bu sekilde oldugunda hem rahimde daha cok baski oluyor hem daha cok idrara cikiliyor. Son haftalarda buyuzden wc ye yetisemeden kaciralabiliyor.

hayirli olsun canim. Allah kucagina almayi nasip etsin.

cnm ben hep öyleyim.Bazen saat başı bazen 2 saatte bir çok sıkışmış halde olmasa da gdiyorum tuvalete. hiç sorun edilcek bişi yok.Meraklanma

Canim cok uzuldum gercekten. zor bir durum. hep beraber ciktigimiz bu zorlu yolculukta birilerinin ayrilmasi beni cok cok uzuyor. gebelik gercekten cok zor bir surec. her yasadigima sukretmeye calisiyorum. buyuk bir imtihan. hepimiz yasayabiliriz bunu. boyle buyuk bir sinavin ustesinden gelirsiniz umarim. Rabbim yardimcin olsun. insallah obur dunyada yavrun sefaatcin olur. bu yasadiklarin gunahlarina kefaret olur insallah canim. umarim dusuk yaparken cok aci ve agri cekmemissindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…