2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
cnm ben hep öyleyim.Bazen saat başı bazen 2 saatte bir çok sıkışmış halde olmasa da gdiyorum tuvalete. hiç sorun edilcek bişi yok.Meraklanma
Sen saat başı diyosun ama ben bazen 5 dakikada bir bazen de 10 dakikada bir idrara çıkıyorum ben bunu üşümeye bağlıyorum ayaklarım çok üşüyo

canım çom üzüldüm allah yardımcın olsun. hayırlısı buymuş demekki. inşallah sağlıklı bebeklerle kucağını doldurursun.

Kızlar gogus uclarim çok hassas bugün, hamileliğin başında böyleydi sonra hiç olmamıştı.dokunamiyorum sabahtan beri prolaktin hormonu falan mı yükseliyor? Gogus hassasiyeti yaşayan var mı aranızda?
Ay benimkide öyleydi sürekli sizlarlardi agrirdilar 2 haftadir fazla yoktu simdi yine basladi uclarim benimde cok hassas oldu

Sen saat başı diyosun ama ben bazen 5 dakikada bir bazen de 10 dakikada bir idrara çıkıyorum ben bunu üşümeye bağlıyorum ayaklarım çok üşüyo
üsütmüste olabilirsin. Ben bi iki bardak arka arkaya icince arka arkayada lavaboya gidiyom

Ay benimkide öyleydi sürekli sizlarlardi agrirdilar 2 haftadir fazla yoktu simdi yine basladi uclarim benimde cok hassas oldu

üsütmüste olabilirsin. Ben bi iki bardak arka arkaya icince arka arkayada lavaboya gidiyom
Aynı haftada aynı şeyi yaşıyoruz çok enteresan

Aynen canım suan bol bol uyu hazır imkan varken.. dogduklarında ahhh dicez hep bir kosusturma :))

Yaklaşık 3-4 saat kadar çektim canim özellikle son 1 saat asiri oldu.ama panik yapmadim çünkü daha önceki iki dusugumude evde yaptim tabi bu biraz daha agir ve zor oldu.

canim enfeksiyon belirtisidir sik idrara cikmak.bebekle alakali olamaz 6. aydan sonra baski yapiyor idrar torbasina cunku. benimd oyleydi hamileligimin basinda normal sandim. enfeksiyon cikti. dr ilac veremem bol su ic dedi. gunde 3 lt su ile atlattim. 2 26mayis hadi hayirli olsunn canim gozun aydin. benimde dortlu testim 1 hafta sonra. tam olarak ne yapiyorlar bu test icin?

Aynen canım suan bol bol uyu hazır imkan varken.. dogduklarında ahhh dicez hep bir kosusturma :))
Sey düsündüm ben evde yalnizken bebisimle o uyudugu her an bende onunla uyurum firsattan istifade nede olsa bütün gece nöbet tutacagiz.. gerci simdi öyle diyorumda bebisim olsun basindan ayrilamam sanirim gözlerimi kirpmam :)

Yaklaşık 3-4 saat kadar çektim canim özellikle son 1 saat asiri oldu.ama panik yapmadim çünkü daha önceki iki dusugumude evde yaptim tabi bu biraz daha agir ve zor oldu.

Allah sevdiği kulunu sınarmış.Maşallah tevekkülünüze hayran kaldım. Kızınız cennet kuşu oldu. Her zorluğun arkasından ferahlık gelir. Rabbim size sağlıklı sıhhatli evlat nasip edecek inşAllah

Nasil bu kadar emin soyleyebildinki canim baski yapmasiyla alakali olamaz diye. İlk uc ay ve son 3 ayda baski yapar diyor. Eke ekledim goruntuyu.

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-24-20-33-37.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…