2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canim 9 ay hatta doğumdan sonra bile kullanılıyor..2 ayrı doktora gittim ikisi de decavit verdi, gerekli galiba...
Bugun dogum yapmıs arkadaslarıma da danıstım, evet cogu doguma kadar hatta dogumdan sonra kullanmıs. Hiç vitamin kullanmayan da var. Biri decavit ve imom dışında farklı bir şey kullandım dedi. Herkesin tarzı farklı bunda da :) Vitaminin fazlası zaten atılıyor vucuttan, ben gene de almaya devam edeyim en iyisi :)
Canım imomda decavitin muadili aynı sey yani banada doktor ilk başta onu verdi ama çok afedersin ben byk abdestimde sorun yaşadım söyledim doktora decavite döndük ama oda yapıyo aynı şeyi :)
Tam olarak birebir aynı degilmis canım iceriklerine baktım. Tabi ki ikisinde de gerekli vitaminler var. iMom daha omega agırlıklı ve iyot var icinde. Decavitte iyot yokmus. Bende Hashimoto oldugu icin iyotum bi ara cok düsüktü ve endokrin doktorum da imom'u düzenli kullan, icindeki iyot sana yeter dedi. Sanırım imom'dan devam edecegim ben de. Neyse ki tuvalet sorunu yapmadı :) Herkes kendine uygun olanı kullanıyor zaten gordugum kadarıyla
Cok üzüldüm, Allah sabırlar versin. İnsallah saglıklı bir evlada kavusursun ileride

Nasil bu kadar emin soyleyebildinki canim baski yapmasiyla alakali olamaz diye. İlk uc ay ve son 3 ayda baski yapar diyor. Eke ekledim goruntuyu.
Canım haftan 18. Hafta görünüyor ilk 3 aylık dönemi bitirdin 2. 3 aya başladın bu ayda baskı azalmaya başlar sık idrara çıkma azalır

Aayy bi uykuuu bi uykuu firsatim olsa sanirim yataktan hic cikmam.nasilsiniz kizlar yavrucuklarda iyidir umarim.wc sorunu benimde bitmedi biktim artik diyebilirim su icmeye korkuyorum ellerim catladi hep el yikamaktan.kuzucugumu bugun pitirtidan ziyade micik bir tekme olarak hissettim.bu ne guzel bir mutluluk boyle aşıkım aşıkkk

Canım ben içiyorum günde 3-4 bardak ama açık içmemem mi gerekiyor bilemedim

Ben de çayda vazgecemiyorum, cok açık demli olarak içiyorum her gün. O kadardan bi şey olmaz heralde :)

Ben kansizliktan dolayi birakmaya calisiyorum, cay demir emilimini azaltiyor.

İlk hamilelegimde degerlerim ilaclara ragmen normale donmeyince,doktor cayi biraktirmisti. Bu sefer doktor demeden kendim birakmaya calisiyorum.

Ben caydan tat alamadigim icin hic icmiyorum bir aydir bugun deneyeyim dedim hala yok alamiyorum tat

Sey düsündüm ben evde yalnizken bebisimle o uyudugu her an bende onunla uyurum firsattan istifade nede olsa bütün gece nöbet tutacagiz.. gerci simdi öyle diyorumda bebisim olsun basindan ayrilamam sanirim gözlerimi kirpmam :)

Fırsat buldukca uyucaz artık cnm.. ne kadar dinlenebilirsek o kadar süt demek Ayyy gelsinler artık bugun cinsiyetimizi ogrendikkk kızmıs .. senin belli olmus muydu

Fırsat buldukca uyucaz artık cnm.. ne kadar dinlenebilirsek o kadar süt demek Ayyy gelsinler artık bugun cinsiyetimizi ogrendikkk kızmıs .. senin belli olmus muydu
Bende bisiler aldıkca, hadi gel artık diyorum, mini oyuncaklarla ben oynicam :)) Bide minik köpeğimiz var bizim her gelen oyuncagi merak edip, bir alıp kacıyor, yandık bebek büyüyünce :)))

Bende meraktan catliyordum ama dr 2 dir goremeyince ve cokta umursamayinca pes ettim :) artik ne zaaman netlesir Allah bilir. Haftaya cuma randevum var ins artik net birsey soylerler :)

Bende meraktan catliyordum ama dr 2 dir goremeyince ve cokta umursamayinca pes ettim :) artik ne zaaman netlesir Allah bilir. Haftaya cuma randevum var ins artik net birsey soylerler :)
Hayırlısı hakkınızda :) 22.hafta bitene kadar zaten ayrıntılı ultrasona girilceği için zaten mutlaka görülür artık :)

Evet haklısın ama benim enfeksiyon içinde bi toz ilaç verdi enfeksiyon yoktu ama her ihtimale karşı kullandım ilacı. Daha cok üşütmeye bağlıyorum bu durumu çünkü ayaklarım çok üşüyo sık idara çıkıyorum o yüzden

Canım haftan 18. Hafta görünüyor ilk 3 aylık dönemi bitirdin 2. 3 aya başladın bu ayda baskı azalmaya başlar sık idrara çıkma azalır
Canım benim bildiğim kadarıyla daha çok oluyo idrar çünkü bebek büyüdükçe rahim büyüyo baskı yapıyo idrar kesesine daha önce küçüktü bebek nasıl baskı yapabilir ki

Canım benim bildiğim kadarıyla daha çok oluyo idrar çünkü bebek büyüdükçe rahim büyüyo baskı yapıyo idrar kesesine daha önce küçüktü bebek nasıl baskı yapabilir ki
Canım küçük ama çok aşağıda olduğu için ilk 3 ay baskı yapıyor sık sık wc ye gitme ihtiyacı duyuluyor.ama 2. 3 aylık dönemde artık bebek yukarıya çıkmaya başlıyor göbek hizasına doğru.son 3 aylık dönemde bebek hızlı büyümeye ve tekrar aşağıya inmeye başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…