2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Iyi akşamlar kızlar, hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum, ne işin var burda diyebilirsiniz ama bende hamile kalmak için hamilelerden 41 adet Yasin duası topluyorum, 4. Tüp bebeğime başlıcam, içinizden gelirse benim için 1er adet Yasin duası okurmusunuz, adım Özlem,

Canım benim bildiğim kadarıyla daha çok oluyo idrar çünkü bebek büyüdükçe rahim büyüyo baskı yapıyo idrar kesesine daha önce küçüktü bebek nasıl baskı yapabilir ki
Ben ilk 3 ay her ayağa kalktigimda wc ye gitme ihtiyacı duyuyorum.evet küçükler ama daha aşağıda duruyordu ve mesaneye baskı yapıyordu.simdi yukarı çıktığından rahatladim artık canım.normal yani ilk 3 ay sık idrara gitmek

Ben ve 4 arkdas okuduk senin için canım allah kabul etsin inşallah 41 tamamlanır inşallah hayırlı evlatların olur

Bende unv. okuyodum normalde esim dondurttu bu sene calisamazsin stres yaparsin dedi artik bidaha nezaman devam etmek nasip olur blmyrm
Yaa benm ikinci uni yuzdum yuzdm.kuyruguna geldm birakamiyorumda. Bi anda kpss fln stres yapmamaya calisiyorm ama. Finallere erzuruma.gidicem.skinti

Bugün sol kasığıma 2 kere bıçak saplanır gibi ağrı girdi. Resmen nefesim kesildi ama bir süre sonra geçti. Sizdede oldumu. Doktorumu aradım ameliyattaymış dönmedi tekrar. Baya korktum. Birde kulaklarıma kalp atışı gibi uğultu geliyor.

Fırsat buldukca uyucaz artık cnm.. ne kadar dinlenebilirsek o kadar süt demek Ayyy gelsinler artık bugun cinsiyetimizi ogrendikkk kızmıs .. senin belli olmus muydu
Bende merak ve heyecanla bekliyorum kuzumu saglicakla insallah. Hayirli olsun canim darisi bana demekle yetiniyorum herdefasinda ama hayirlisiyla pazartesi ögrenicez insallah bizde. Saglikli olsunlar sag salim dogsunlarda alalim bir an önce kucagimiza.. doktora zaman gecmiyo dedigimizde tadini cikarin dogduktan sonra cabuk geciyo nasil gectigini anlamazsiniz demisti :) o ani hayal bile edemiyorum su an emzirmeyi yani süt dedinde nasil güzel bi duygudur

Monteecim. Nasılsın? okuyorum yazılarını ama hep sen hal hatır soruyorsun. Bikere de ben sorayım dedim. ilaç fazla bulantı yapıyor galiba. insallah atlatırız bian önce. Bi de test yaptırmıştın sonucuna ne kadar zaman kaldı acaba? buara bide bebişin cinsiyetinide öğrenirsin belki de bu gidişte . no_name_

Benim belim ağırmaya başladı kızlar.ara ara yokluyor.şikayetçi miyim?hayır)

Burada hissedenleri duyduktan sonra daha dikkatli olaym dedm. Dupeduz bu gun vurdu kactii. Seyirme gibi bir sey sanirim :) ama bir kac kere daha hissetmem lazm. ben bu minnaki hep solda hissediyorm ve sol tarafm daha sert elimi bastirinca. Sizdede oyle mii.

Benim belim ağırmaya başladı kızlar.ara ara yokluyor.şikayetçi miyim?hayır)
Benimde son 3 gündür belim agrıyor hep aynı noktalar. Dün sordum Dr'uma normal dedi. Ağırlık merkezimizi bozuyormus bu minikler büyüdükce :)

Hehehe! Simdi özellikle beklediğin icin daha cok farkına varırsın :) evet benimde oğlum solda, solum hep daha sert :)

Tatlim iyi yapmissin iyiyim çok sukur yaramaz bi durum yok, aynen devam şimdilik.. test için kanı geçen cuma vermiştim. 10 iş günüydü sonuç için sanırım, haftaya cuma çıkar herhalde..sen nasılsın tatlim..12. haftaya gelmissin maşallah..test telaslari başlar sizde de artık, ikili test yaptıracak misin ?

Hehehe! Simdi özellikle beklediğin icin daha cok farkına varırsın :) evet benimde oğlum solda, solum hep daha sert :)
Aynen dikkat edince hiseettm gercekten. Bekledm bi tane daha vursun yok. :)) benmde hep soldaydo dedm baska bsyden mi sert acaba :)

yok simdi yine kontol ettim :)))) Saga bastırılabiliyor hatta sol acıyor :)
Aynen bende bastrnca degisik geldi. Dedm yazik evnnde rahatsz etmiyim kuzuyu :))( sende benm gibi cok gec yatiyorsun yada baska ulkeden falan misin :))) acaba bizim uyku duzenimizden nasl etkilenecekler hehe

Aynen bende bastrnca degisik geldi. Dedm yazik ecinde rahatsz etmiyim kuzuyu :))( senee benm gibi cok gec yatiyorsun:))) acaba bizim uyku durumumuzdan nasl etkilenecekler hehe
hehehe! Aman evet uyusun kaldırma:))
ben gec yatarım evet, şirketlerin işlerini esime devrettim, gitmiyorum artık ofise :) geziyorum, uyuyorum, tadını cıkarıyorum valla. Pek güzel oluyor, gece sessizliğinii severim ben hep. 5 ay sonra falan uzun bir süre gece sessizliği duyamayacagımı tahmin ettiğim halde icimi bir mutluluk kaplıyor, annelik gercekten cok acayip biseymis. :)

Ben bu zamana kadar cok rahat ettim.. Nasil desem uni ye gittim devamszlk sorun degil full yatis. Annem desen bi yerdn sonra karismadi. Evlendm esim yazk.kiyamaz bekler uyanim diye. Simdide atanamadm 2. Uni yi.okuyorum gece calisiyorm. Bende gececymdr. Erken hc uyuyamam. Iste simdi diyorumki bu rahatligin bir sonu olmaliydi. Gocunmam yani. Dedgn gibi annelk cok farkliyms. Gelsnde herseyi gozr aldm :)))

Üniversitede yattım demeden mezun olan üniv.nin tadını bilmez diyoruz :)))) Benim masterin bitmesine bir dönem kaldı. ama dondurdum bu sene, artık bende seneye ekim bası gibi subata kadaar gidicem derslere :) dediğim gibi tam keyif dönemindeyim, esim sabah kalkar yatakta öper beni ceker kapıyı gider, kahvaltıyı kalkınca 1 gibi yaparım bende, oda canım isterse yoksa annemle cıkarız bir yerlerde yeriz bisiler, aksam gelirim o ara ne yapmak istiyorsam artık, kitap tv, film esim yogunluktan dolayı 11 gibi falan gelebiliyor bu aralar, yine yemek derdim yok.. Bizde esim yapıyordu eskidende yemekleri sagolsun, hala cok iyi makarna yapıyorum bakalım bu cocuga ne yedircem hahahah. Amaaaan vallaha hamileliğin tadını cıkaralım, her gün farkli bisi hissedip yasıyoruz, 9 ay dediğin ne bak yarısı gecti bile, sonra artık ugras dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…