2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ayy supermiss:))))) bayildimm
Hahaha ama.evlat oyle olmyacak bence ne.pureler yapsam nerden vitamin alsa derken usta olur cikarsin . :))) ben esime bana tost yap desem tarf istiyor sonra kendimi mutfakta buluyorm:))) bnm aile kaynvalde tarafi hep uzakta. Oyle olunca kpss ye fln calisiyorum derken hep evdeym. Sinav olmasa cikarsm belki
Ama yorulnca hc bsy yapaniyorum. Senin icin ne guzel.oluyordr hemde egzerszz

sanada kolay gelsin, ders calısmak zor, hemde bu halde daha bir özveri ister sınavlara hazırlanmak falan. Benim esim standart erkek modeli değil mutfak konusunda, adam yemek yapmayıda yedirmeyide yemeyide seviyor. Gecenin 3ünde canı sarma istedi diye kalktı yaptı, ben bilgisayar oyunu oynuyordum mutfakta :)))))) İçten gelecek biraz sanırım. Evimizin gurmesi diyoruz :) Ben anneme 2 sokak arayla oturuyorum, keyfim yerinde o konuda, bazen tencereyle yemekler geliyor eve zaten
Sende cok yorma kendini ama, sınavlar icin stress olusturma kendinde. Elbet olur hemde sen bu kadar sıkı calısırsan, rabbim hakkında en hayırlısını en istediğini versin insallah

Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese...
Bebeğini kaybeden arkadaşıma çok üzüldüm Allâh sabrını versin inşallah tekrardan sağlıklı bir bebişe hamile kalır.
Cinsiyet öğrenenler olmuş maaşallah onlara da.
Ya kızlar uyku problemi yaşayan var mı kötü rüyalar görüyorum gazdan karnım balon gibi oluyo ne tarafıma dönsem rahat edemiyorum sık sık tuvalete kalkıyorum
En kötüsü de şu kabuslar gece kanamam olduğunu gördüm allah korusun ya bu bebeğe birşey olacak korkusu ne zaman geçecek ya. Sürekli ultrasondan izle deseler yok demem ha

Günaydınlar herkese

Canım aynen bende öyleyim kabus değil ama hiç rüya görmeyen ben şimdi bir sürü karmakarışık rüya görüyorum gece de çok uyanıyorum

Günaydın canım, bu ara gece uyanmalari ve rüyalar bende de sıklaştı, 2 gecedir saat 2 de,3 de uyanıyor bir daha da uyuyamiyorum..ve lavabo ihtiyacı...bu ara arttı ..

Dun butun gun dayandim, aksam bir kupa cay ictim. Bugunde dayandim su an cok icesim var :) Tiryakinim cay
Ben hamilelğimin 7 veya 8. haftasında çaydan tiksindim. Düşünebiliyormusun herşeyi çayla yiyen ben, tatlıyı tuzluyu kahvaltıyı çerezi ,iş yerinde en iyi destekçim di ama şuan içen biri görünce bişi oluyo bana. inşallah doğum sonrası başlayabilirim yine herşeyi ya kuru kuru yiyorum ya vişne suyuyla.

Canm benm kulağıma uğultu değilde kulaklarım bazen kabarıyor içi sanki.Nasl anlatılır bilemedim tansiyon düşerde kulak içi şey olur öyle işte cnm anla sen ahhahahh anlatamadım

günaydın mayıs anneleri cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun darası benim gibi bekleyenlerin başına inşallah ben de haftaya cumartesi öğrenirim inşallah ya birşey sorcam kızlar ben hiç kilo alamadım ya sadece yemek yediğim zaman bir kilo falan farkediyo sabah kalkıyorum yine düşmüş kilom kayınvalidemde dün akşam dört ay olacak daha karnın minicik dedi moralim bozuldu bi tavsiyeniz var mı kilo almak için kızlar ya

visne suyu iyidir :) ben gecen sabah kahvaltida ayran ictim olmadi :) bugun de su ictim kahvaltida :)

ilk hamileliğimde de şimdiki hamileliğimde de çaydan tiksindim tiryakiydim üstelik kuru kuru yemek çok zor ama sabrediyoruz mecbur canım ilk çocuğumda sezeryandan çıktım eşimden ilk çay istedim yani geçiyor herşey eskisi gibi oluyor ama şuan zamana sabretmek zorundayız

Günaydınlar herkese

Canım aynen bende öyleyim kabus değil ama hiç rüya görmeyen ben şimdi bir sürü karmakarışık rüya görüyorum gece de çok uyanıyorum
Daha da sıklaşacak ya ben kalkmaktan gocunmuyorum ama şu içimizdeki kuşku geçse niye bu kadar kuruntuluyuz ya her gördüğüm haberden etkileniyorum

canim o kulaktaki kalp atisi gibi olan sesi nisan annelerinde biri doktoruna sormus. Doktor sorun degil, yatis pozisyonunu degistir gibi birsey soylemis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…