2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
günaydın mayıs anneleri cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun darası benim gibi bekleyenlerin başına inşallah ben de haftaya cumartesi öğrenirim inşallah ya birşey sorcam kızlar ben hiç kilo alamadım ya sadece yemek yediğim zaman bir kilo falan farkediyo sabah kalkıyorum yine düşmüş kilom kayınvalidemde dün akşam dört ay olacak daha karnın minicik dedi moralim bozuldu bi tavsiyeniz var mı kilo almak için kızlar ya

Bence kilo almadigin icin sevinmelisin. Zaten ilk 3 ay almayin diyor uzmanlar. Ben simdiden 5 kilo aldim ve hicte mutlu degilim. Karnimda buyudu ama ben kilo almaya cok meyilliyimdir. Hayatim diyet yaparak gecti, hep kilomu korumaya calistim. Hamile kalinca saldim veee geldi kilolar. Aman sen alma bosvet, bebek kilo alicak nasilsa uzulme ve kayinvalidenide takma sakin ama illa kilo alcam diyorsan makarna ye bolca tabi seker problemin yoksa..

cnm olurmu öyle şey sen yemene bak kilo alcam diye türlü türlü şeyler yapmak zorunda değilsin ki. kahvaltını öğle yemeğini akşam yemeğini ye yeter . bunun dışında cevizini fındığını meyveni ye aparatif. bende 2 kilo aldım hani desemki sana 6 kılo aldı herkes 7 kilo fark var tamam dicem. zaten şuan hemen hemen herkes ya aynı yada bir iki kilo alan var. muhakkak daha çok alan vardır onlarda normal. ama seninkide abes sayılmaz yani. bundan snra alırsın kesin.meraklanma. karnın büyümeyebilir azcık çıkmıştır ama bu iç karnınla alakalı büyük olunca mı küçük oluncamı emin değilim karın az büyüyor. benim bir tanışım nerdeyse minicik göbeğiyle doğum yaptı. benim şuanki karnım ablamın 6aylık karnıydı.

bence de ya çok normal yani senin. arkadaşın dediği gibi ilk 3 ay almayin diyor doktorlar. ben de çok isterdim çok kilo almayayım sadece göbeğim çıksın diye ama malesef bünyem kilo almaya çok müsait. dikkat etmeme rağmen alıyorum ve bu durum canımı sıkıyor. zaten göbek tam anlamıyla belli olmaya 5. aydan sonra başlıyormuş kayınvalideni çok da takma her kafadan ses çıkıyor bu durumlarda. bebeğin sağlıklı olsun yeter takma kiloyu falan

Canim 16 hafta bitene kadar birsey yiyemedim. Kilo da almadim. 17. Haftayla bulanti kusma bitti istahim acildi, 2 hafta icinde kilo aldim, karnimda bir haftada cikti. Su an bakinca anlasiliyor. Sikinti yapma gecici bir surec.

Bende 16+1 haftadayım bugün hiç karnım Yok kiloda almadım :/ aynisi bendede var yani..bebis sağlıklı olsundaa boşver kim ne demiş takma.ama gobusum çıksın isterdim bende :) demek ki ic karnımız geniş :))

Canim 16 hafta bitene kadar birsey yiyemedim. Kilo da almadim. 17. Haftayla bulanti kusma bitti istahim acildi, 2 hafta icinde kilo aldim, karnimda bir haftada cikti. Su an bakinca anlasiliyor. Sikinti yapma gecici bir surec.

ya kayınvalidem çok takıyo bu konuya haliyle ben de etkileniyorum dün dedim aslında anne dördüncü aydan sonra çıkıyormuş diye ama her seferinde hep kilo konusu açılıyor sağol canım cevap verdiğin için

kayınvalidem her seferinde kilo konusunu açmasa aslında takmıycam o kadar ama işte laf anlatamıyorum:) ben de istiyorum çıksın diye sanırım birazda o yüzden takıyorum bu kadar sağol canım cevabın için

bazı insanlar ne kadar boşboğazlı oluyor. Önemli olan ne kadar kilo aldığınız yada almadığınız değil ki yeterki siz ve bebek sağlıklı olsun. Bünyeye göre değişen bir şey bu sonuçta. Takmayın lütfen sağlığımız yerinde önemli değil deyip geçin kayınvalidenize anlar belki...

Bu arada sanki mayıs anneleri çoğunlukla kız bekliyoruz gibi geldi bana :)

teşekkür ederim canım çok haklısın önemli olan bizim sağlıklı olmamız çok şükür bebekte gayet iyi aslında ultrasona göre 4 5 günde önde gidiyo ama işte onlar hep kiloyla bebek sağlığının eş değer olduğunu düşünüyor.. ben daha öğrenemedim herkes bana da kız diyor ama ben hep erkek hissediyorum haftaya randevum var inşallah uğraştırmaz yavrum gösterir cinsiyetini :)

Ben de cinsiyeti öğrenmeyenlerdenim. Dokorlar ultrasonda hep bebeğin organlarına vs baktı cinsiyete bakan olmadı. Hala ikili taramanın sonucunda aklım. Kan testi sonucumu bekliyorum. Göbek yok, kilo almadım. Hamile olduğumu unutuyorum neredeyse :)

Hiiiç kafana takma kat be kat alıcan kilo bundan sonra ben üstelik kilo verdim Ama biliorum ki hele 5 aydan sonra şişcem

yalnız değilim yani ne güzel :)

Boşver kayınvalideleri yahu onlar derler derler :) Bana da her gün cinsiyeti biliyoruz da ona söylemiyoruz gibi laflar ediyor. :))))

Hiiiç kafana takma kat be kat alıcan kilo bundan sonra ben üstelik kilo verdim Ama biliorum ki hele 5 aydan sonra şişcem
haklısın canım bi anda belkide noluyo diycem sabah akşam tartılma işinide bırakmam lazım strese sokuyor beni aldım mı almadım mı diye sürekli kontrol etmek

Kızlar benim kaç gündür karın ağrım var sert gibi normal mi belim de çok ağrıyor bi doktora gitmeli miyim yoksa bebek büyüyor diye mi böyle oluyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…