- 4 Aralık 2015
- 503
- 605
- 33
- Konu Sahibi endless love
-
- #17.961
Bende iyiyim çok şükür. sadece kuşku var sürekli acaba bişe mi oldu diye.. valla ilk hamilelik olunca hiç bişe bilmiyorum. testler varmış evet. doktor um yaptıralım derse yaptırırım heralde.Tatlim iyi yapmissiniyiyim çok sukur yaramaz bi durum yok, aynen devam şimdilik.. test için kanı geçen cuma vermiştim. 10 iş günüydü sonuç için sanırım, haftaya cuma çıkar herhalde..sen nasılsın tatlim..12. haftaya gelmissin maşallah..test telaslari başlar sizde de artık, ikili test yaptıracak misin ?
haklısın canım bi anda belkide noluyo diycem sabah akşam tartılma işinide bırakmam lazım strese sokuyor beni aldım mı almadım mı diye sürekli kontrol etmek
teşekkür ederim canım çok haklısın önemli olan bizim sağlıklı olmamız çok şükür bebekte gayet iyi aslında ultrasona göre 4 5 günde önde gidiyo ama işte onlar hep kiloyla bebek sağlığının eş değer olduğunu düşünüyor.. ben daha öğrenemedim herkes bana da kız diyor ama ben hep erkek hissediyorum haftaya randevum var inşallah uğraştırmaz yavrum gösterir cinsiyetini :)
Benim bulantilar gecti gibi et kokusu beni sadece biraz kötü ediyo :)Aynenbulantılar çok kötü bende.. decavit içince çok bulanıyor midem tüm gün feciyim
ben iciyom cayi vallah bazi günler cok oluyor bazen az bazende hic :) dengelemeye calisiyomDun butun gun dayandim, aksam bir kupa cay ictim. Bugunde dayandim su an cok icesim var :) Tiryakinim cay
canim hic kafana takma bebegin iyisie sorun yok. Kiloda aldinmi diycekler aaa sen cok kilo almissin. Kimseyi memnun edemezsin :) bak bana benim kayinvaldeler ve annemler hala bilmiyo ooh kafa rahatgünaydın mayıs anneleri cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun darası benim gibi bekleyenlerin başına inşallah ben de haftaya cumartesi öğrenirim inşallahya birşey sorcam kızlar ben hiç kilo alamadım ya sadece yemek yediğim zaman bir kilo falan farkediyo sabah kalkıyorum yine düşmüş kilom kayınvalidemde dün akşam dört ay olacak daha karnın minicik dedi moralim bozuldu bi tavsiyeniz var mı kilo almak için kızlar ya
ya zaten başta almam mümkün değildi benim dua ediyorum ki kilo vermedim fazla çünkü mide bulantılarım daha yeni yeni geçmeye başladı bu zamana kadar yemek yemeye korkuyordum doktorumda zaten 12 13 kilo alman lazım dedi13-15kg almak normalmiş. Ama en çok son zamanlarda alınacağı için baştan yavaş gitmek iyi olur, bence avantajlıyız.
haklısın canım kimseyi memnun edemeyiz aslında çok iyi yapmışsın söylememekle strese girmiyosun en azından herkes farklı birşey söyleyipBenim bulantilar gecti gibi et kokusu beni sadece biraz kötü ediyo :)
ben iciyom cayi vallah bazi günler cok oluyor bazen az bazende hic :) dengelemeye calisiyom
canim hic kafana takma bebegin iyisie sorun yok. Kiloda aldinmi diycekler aaa sen cok kilo almissin. Kimseyi memnun edemezsin :) bak bana benim kayinvaldeler ve annemler hala bilmiyo ooh kafa rahatama söyleyincede basliycaklar önce niye demedin diye sonra laf sokmalar ahh ahh keske hic demesem.
Ne demek canim önemli değil...benim kayinvalidemde her telefonda soruyo karnın çıktı mi resim at falan diye bende Yok anne cikmadi hiç bisi yok diyorum ...bende sinir oluyorum ama napim takmamayaa çalışıyorum ;/kayınvalidem her seferinde kilo konusunu açmasa aslında takmıycam o kadar ama işte laf anlatamıyorum:) ben de istiyorum çıksın diye sanırım birazda o yüzden takıyorum bu kadar sağol canım cevabın için
hepimizin bebişlerine maşallah canım benim inşallah öğrenirim çok istiyorum artık öğrenmeyiMaşallah bebişinize inşallah öğrenirsiniz bu sefer :)
senin kayınvalidede ilginçmiş :) Allah sabır versin bize ne diyelim karnımız çıksında onlarda rahatlasın bizdeNe demek canim önemli değil...benim kayinvalidemde her telefonda soruyo karnın çıktı mi resim at falan diye bende Yok anne cikmadi hiç bisi yok diyorum ...bende sinir oluyorum ama napim takmamayaa çalışıyorum ;/
Tatlim iyi yapmissiniyiyim çok sukur yaramaz bi durum yok, aynen devam şimdilik.. test için kanı geçen cuma vermiştim. 10 iş günüydü sonuç için sanırım, haftaya cuma çıkar herhalde..sen nasılsın tatlim..12. haftaya gelmissin maşallah..test telaslari başlar sizde de artık, ikili test yaptıracak misin ?
benim ki de ne kilo al ne de kilo ver diyor ,bi saatten sonra mecbur alıcamgünaydın mayıs anneleri cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun darası benim gibi bekleyenlerin başına inşallah ben de haftaya cumartesi öğrenirim inşallahya birşey sorcam kızlar ben hiç kilo alamadım ya sadece yemek yediğim zaman bir kilo falan farkediyo sabah kalkıyorum yine düşmüş kilom kayınvalidemde dün akşam dört ay olacak daha karnın minicik dedi moralim bozuldu bi tavsiyeniz var mı kilo almak için kızlar ya
benim ki de ne kilo al ne de kilo ver diyor ,bi saatten sonra mecbur alıcamtakma hiç sen onu boşver
İnşallah canım, ben de ondan yaptırdım..nifty, panaroma ya da harmony diye geçiyor...benim yaşım 38 o sebeple zaten risk yüksek çıkacaktı ben de yaptırmak istedim..Hangi testten yaptındın acaba? Benim ikili tarama test sonucumda betahcg çok yüksek çıktı o yüzden ikili tarama sonucum biraz kötü geldi. test yaptırdım yurtdışına yollanan. Anne kanından bebeğin dna sına bakılan. Sen hangisinden yaptırdın? Keyfi mi yaptırdın yoksa sonucun mu benim gibi tedirgin etti? İnşallah temiz gelir sonuçlar...
Benim bulantilar gecti gibi et kokusu beni sadece biraz kötü ediyo :)
ben iciyom cayi vallah bazi günler cok oluyor bazen az bazende hic :) dengelemeye calisiyom
canim hic kafana takma bebegin iyisie sorun yok. Kiloda aldinmi diycekler aaa sen cok kilo almissin. Kimseyi memnun edemezsin :) bak bana benim kayinvaldeler ve annemler hala bilmiyo ooh kafa rahatama söyleyincede basliycaklar önce niye demedin diye sonra laf sokmalar ahh ahh keske hic demesem.
ikinci gebeligim ayrica doktor bilgisidir. benimde enfeksiyonum varken bebektir diye dusundum, hatta dr a soyledim tirnak kadar bebegin ne baskisi olacak diye tepki verdi. bende doktordan duydugumu yazdimNasil bu kadar emin soyleyebildinki canim baski yapmasiyla alakali olamaz diye. İlk uc ay ve son 3 ayda baski yapar diyor. Eke ekledim goruntuyu.
çok değişik kayınvalide modelleri var ya ne al ne ver iyiymiş valla canım
İnşallah canım, ben de ondan yaptırdım..nifty, panaroma ya da harmony diye geçiyor...benim yaşım 38 o sebeple zaten risk yüksek çıkacaktı ben de yaptırmak istedim..
En güzeli, ben de sadece anneme söyledim, başka kimse bilmiyor, bana kalsa ben de söylemem de, mecbur söylenecek. Zaten kimseyle de gorusmuyorum bi bahane ile. atlatıyorum herkesi..bi sağlıklı haberlerini alalım bebisin, ancak o zaman inşallah...Benim bulantilar gecti gibi et kokusu beni sadece biraz kötü ediyo :)
İnşallah temiz çıkar tatlim, benim Dr da endiselendigimi gorunce, biz engelli bebeği hareketinden, ultrason görüntüsünden, gelişiminden, enseden, burundan bir çok şeyden anlarız, endişe etmene gerek yok demişti ama, bilinmez tabi...ben de geçen cuma verdim haftaya cumaya kadar gelir sanırım... hakkımızda hayırlısı inşallah.Anladım canım. İyi yapmışsın, ben pzt günü verdim. Sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah temiz sonuçlar alırız. Aslında ultrasonda bulgu veriyormuş bir şey olsa ama bazen de vermediği de oluyor diyorlar. Hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah
aynen ya geçen gün kilo aldın mı hiç dedi bi kilo aldım dedim çok almışsın dikkat et diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?