2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bende iyiyim çok şükür. sadece kuşku var sürekli acaba bişe mi oldu diye.. valla ilk hamilelik olunca hiç bişe bilmiyorum. testler varmış evet. doktor um yaptıralım derse yaptırırım heralde.

haklısın canım bi anda belkide noluyo diycem sabah akşam tartılma işinide bırakmam lazım strese sokuyor beni aldım mı almadım mı diye sürekli kontrol etmek

13-15kg almak normalmiş. Ama en çok son zamanlarda alınacağı için baştan yavaş gitmek iyi olur, bence avantajlıyız.

Maşallah bebişinize inşallah öğrenirsiniz bu sefer :)

Aynen bulantılar çok kötü bende.. decavit içince çok bulanıyor midem tüm gün feciyim
Benim bulantilar gecti gibi et kokusu beni sadece biraz kötü ediyo :)
Dun butun gun dayandim, aksam bir kupa cay ictim. Bugunde dayandim su an cok icesim var :) Tiryakinim cay
ben iciyom cayi vallah bazi günler cok oluyor bazen az bazende hic :) dengelemeye calisiyom

canim hic kafana takma bebegin iyisie sorun yok. Kiloda aldinmi diycekler aaa sen cok kilo almissin. Kimseyi memnun edemezsin :) bak bana benim kayinvaldeler ve annemler hala bilmiyo ooh kafa rahat ama söyleyincede basliycaklar önce niye demedin diye sonra laf sokmalar ahh ahh keske hic demesem.

13-15kg almak normalmiş. Ama en çok son zamanlarda alınacağı için baştan yavaş gitmek iyi olur, bence avantajlıyız.
ya zaten başta almam mümkün değildi benim dua ediyorum ki kilo vermedim fazla çünkü mide bulantılarım daha yeni yeni geçmeye başladı bu zamana kadar yemek yemeye korkuyordum doktorumda zaten 12 13 kilo alman lazım dedi

haklısın canım kimseyi memnun edemeyiz aslında çok iyi yapmışsın söylememekle strese girmiyosun en azından herkes farklı birşey söyleyip

Ne demek canim önemli değil...benim kayinvalidemde her telefonda soruyo karnın çıktı mi resim at falan diye bende Yok anne cikmadi hiç bisi yok diyorum ...bende sinir oluyorum ama napim takmamayaa çalışıyorum ;/

Ne demek canim önemli değil...benim kayinvalidemde her telefonda soruyo karnın çıktı mi resim at falan diye bende Yok anne cikmadi hiç bisi yok diyorum ...bende sinir oluyorum ama napim takmamayaa çalışıyorum ;/
senin kayınvalidede ilginçmiş :) Allah sabır versin bize ne diyelim karnımız çıksında onlarda rahatlasın bizde

Hangi testten yaptındın acaba? Benim ikili tarama test sonucumda betahcg çok yüksek çıktı o yüzden ikili tarama sonucum biraz kötü geldi. test yaptırdım yurtdışına yollanan. Anne kanından bebeğin dna sına bakılan. Sen hangisinden yaptırdın? Keyfi mi yaptırdın yoksa sonucun mu benim gibi tedirgin etti? İnşallah temiz gelir sonuçlar...

benim ki de ne kilo al ne de kilo ver diyor ,bi saatten sonra mecbur alıcam takma hiç sen onu boşver

İnşallah canım, ben de ondan yaptırdım..nifty, panaroma ya da harmony diye geçiyor...benim yaşım 38 o sebeple zaten risk yüksek çıkacaktı ben de yaptırmak istedim..

Ay ne güzel yapmışsın ya. Ben de kimseye söylemeyecektim. Eşim illa aradı söyledi ailelere. Şimdi de ya kan testi kötü gelirse bir şey olursa herkese dert anlatıcam tek tek diye deliriyorum. İkinci çocukta göbek çıkana kadar söylemeyeceğim.

Nasil bu kadar emin soyleyebildinki canim baski yapmasiyla alakali olamaz diye. İlk uc ay ve son 3 ayda baski yapar diyor. Eke ekledim goruntuyu.
ikinci gebeligim ayrica doktor bilgisidir. benimde enfeksiyonum varken bebektir diye dusundum, hatta dr a soyledim tirnak kadar bebegin ne baskisi olacak diye tepki verdi. bende doktordan duydugumu yazdim

İnşallah canım, ben de ondan yaptırdım..nifty, panaroma ya da harmony diye geçiyor...benim yaşım 38 o sebeple zaten risk yüksek çıkacaktı ben de yaptırmak istedim..

Anladım canım. İyi yapmışsın, ben pzt günü verdim. Sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah temiz sonuçlar alırız. Aslında ultrasonda bulgu veriyormuş bir şey olsa ama bazen de vermediği de oluyor diyorlar. Hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah

En güzeli, ben de sadece anneme söyledim, başka kimse bilmiyor, bana kalsa ben de söylemem de, mecbur söylenecek. Zaten kimseyle de gorusmuyorum bi bahane ile. atlatıyorum herkesi..bi sağlıklı haberlerini alalım bebisin, ancak o zaman inşallah...

İnşallah temiz çıkar tatlim, benim Dr da endiselendigimi gorunce, biz engelli bebeği hareketinden, ultrason görüntüsünden, gelişiminden, enseden, burundan bir çok şeyden anlarız, endişe etmene gerek yok demişti ama, bilinmez tabi...ben de geçen cuma verdim haftaya cumaya kadar gelir sanırım... hakkımızda hayırlısı inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…