2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Benimki de bir kaç gün önce bayağı karnımın üstünü hoplattı acayip bir şekilde karnım yukarı doğru zıpladı resmen daha erken aslında hissetmek için ama yavaş yavaş başlayacak herhalde Haftaya dra gidecem cinsiyetini gösterir inşallah 2 oğlandan sonra tam süpriz olacak çok heyecanlıyım

haklısın canım kimseyi memnun edemeyiz aslında çok iyi yapmışsın söylememekle strese girmiyosun en azından herkes farklı birşey söyleyip

Söylemek isterdim ama dediginiz gibi testler falan herseyi atlatalim öyle. Yoksa gercekten cok kafa sisiriyorlar annem bile öyle esim yetmiyomus gibi bide onlarin söylentilerini dinleyemem normaldede cok cabuk morelim bozulur simdiki hele hormonlardan oturup aglarim heralde
benimde sadece kiz kardesim biliyo:) insallah güzel haberlerini alirsin canim ne zaman sonuclar cikacak?

Hepinizin güzel mutlu haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz kızlar ben test yaptırmayanlardanım bazen burada okudukça acaba bebeğim iyi mi nasıl diye aklıma kuşku düşüyor ama yolu yarıladık bakalım inşallah hepimiz de sağ Salim kucağımıza alırız ben şimdi ayrıntılı için geri sayımdayım :) inşallah bebeğimde bir sorun yoktur hamile duası kabul olur derler hepinize de kendime de dua ediyorum sürekli

İnşallah canım, haftaya cumaya kadar sonuçlar çıkar sanırım...inşallah güzellikle atlatalim şu testleri..

Bende almadım ama sorun yok, bebekle cok alakası yok ileriki zamanlar alacaksın zaten. Bir bayanın kv Side hep laf çarpıtmış kızın göbeği 7. Ayda çıkmış ama sut ceviz fındık yiğit yumurta peynir bunları ihmal etmemiş çocuğu 4,5 kilo çıkınca kv suratını görmeliydiniz diye yazmış :))) yanı söyle o kaynanana fazla düşünmesin :)

yok yok canım gayet iyi yapmışsın valla benim mide bulantılarımın olduğu dönem herkes ayrı bi yerden sen kilo alıcam diye yemek yemiyosun ye biraz çocuk beslenemez falan diyolardı bazen oturup ağlıyordum kimse beni anlamıyo diye :)

Canim Rabbim korusun meleklerimizi..ben de hepimiz için hep dua ediyorum, inşallah güzel sonuçlar alırız...

4,5 kilo iyi doğurmuş valla bu gidişle benim kayınvalidede beni öyle yapacak sürekli ye ye çocuk büyümez ye obez yapacak beni de çocuğumuda

bizi bize bıraksalar aslında gayet memnunuz biz halimizden hiç kilo takıntım yok benimde normalde ama etkileniyorum ister istemez
bünyeyle alakalı bazıları 20 kilo alır bazıları 10 kilo alır bazıları hiç almaz , benimde takıntım yok boşver canım sende takma kafana ben halimden memnunum de

4,5 kilo iyi doğurmuş valla bu gidişle benim kayınvalidede beni öyle yapacak sürekli ye ye çocuk büyümez ye obez yapacak beni de çocuğumuda
kayınvalide ne internetten doktor makalelerini oku yada bir gün onu da al yanına götür doktora doktor bizzat kendi desin fazla kilonun bebeğe hayrı yok diye. Yoksa anlamazlar :)

kayınvalide ne internetten doktor makalelerini oku yada bir gün onu da al yanına götür doktora doktor bizzat kendi desin fazla kilonun bebeğe hayrı yok diye. Yoksa anlamazlar :)
beni biraz daha kızdırırsa götürcem yanımda al diycem doktordan duy gerçi o doktorada inanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…