2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Hayırlısı cnm. inşallah hep güzel haberler olsun her doktor randevumuzda..
Rüyamda emzirdim bile ben ya :)) en az 4-5 kere rüyama girdi. Son rüyada sarıldı sımsıkı.. Allah nasip etsin inşallah gerçeğini de görelim sağlıkla.. huzurla..

Bende bisiler aldıkca, hadi gel artık diyorum, mini oyuncaklarla ben oynicam :)) Bide minik köpeğimiz var bizim her gelen oyuncagi merak edip, bir alıp kacıyor, yandık bebek büyüyünce :)))

Köpek bizde de var canım.. inşallah anlaşabilirler.. ilk başlarda kıskanclık olur ama zamanla oturur ilişkileri. :)

Gozun aydin tatliiimm:)) Amiin insallah.. bide ben netlik kazansam %70 kiz dedi de bir ay sonra gel daha net belli olur demisti daha aralik 4 te dolucak yarin tam 16 haftalik olucaz Allah nasip ederse .. Iyice meraklandk valla
Ayy tesekkur ederim canımmm :)) Ooooo senin de kız demekki, 70% demisse ama belki surpriz olur son anda Meraklanmakta haklısın valla, ben de zor dayanmıstım.

Kizlaaar bu gün fetal DNA testi sonucum gelecek insallah Pazartesi'ye kaymaz çatlamak üzereyim cunku. Kalbinizden insallah hayırlı sonuçlanır diye geçirirseniz sevinirim
Dilimizden de geciririz tatlim, inşallah hayırlı sonuçlanır, inşallah çok güzel çıkar sonuclar, sevinç gözyaşları dokersin.. darısı da başıma olur inşallah...

Son düzenleme:
benim iki hafta sonraya randevum öğrenemedim bende en son 11+5 ken gitmiştim ayda bir çağırıyor doktorum
benimde ilk defa bu kadar uzun oldu randevu arası geçmiyor sanki zaman ya ikili test yaparken cinsiyetle ilgili hiç tahminde bile bulunmadı en azından ufakta olsa bi tahmin yapsaydı bu kadar merak etmezdim

Kizlaaar bu gün fetal DNA testi sonucum gelecek insallah Pazartesi'ye kaymaz çatlamak üzereyim cunku. Kalbinizden insallah hayırlı sonuçlanır diye geçirirseniz sevinirim
ay hadi inşallah canım benim kalbim seninle çok güzel çıkacak sonuçlar inanıyorum ben. Benimde pazartesi gelicek vala geçmiyo günler. Sonuçları bizimlede paylaşmayı unutma bide cinsiyet söleyebiliyormu onuda sorsana aynı yere yaptırdık biz senle testleri

İnşallah güzel sonuçlar çıkar, ben de bekliyorum sabırsızlıkla daha 4-5 gün oldu çatlayacağım İnşallah hepimize güzel sonuçlar gelsin...

Bende 3 kilo filan aldım kızlar bu gidişle çok kilo alcam diye endişe ediyorum aslında çok bişi de yemiyorum ama sanırım hep oturmaktan. Bu arada göbüşümde var ben burdayım diyen bakalım bizde bugün gidicez kontrole kan sonucumuzu alacağız inş güzel şeyler söyler Dr, minnağımı görmek için sabırsızlanıyorum

Sonucu hemen buradan paylaşalım arkadaşlar... Ben sordum. Raporda direk kız erkek diye yazmıyorlarmış etik değilmiş çünkü. Sonra insanlar cinsiyet için bu testi yaptırmasınlar diye ama cinsiyet genlerine bakıyorlarsa eğer o zaman XX veya XY göründüğü için yetkili söyleyebilir dediler bana...

benimde ilk defa bu kadar uzun oldu randevu arası geçmiyor sanki zaman ya ikili test yaparken cinsiyetle ilgili hiç tahminde bile bulunmadı en azından ufakta olsa bi tahmin yapsaydı bu kadar merak etmezdim
evet canım ya çok hevesliyim bende bi kaç tane tulum aldım kızada erkeğinde olacak renkler ,cinsiyeti öğrenip hemen hazırlıklara başlamak istiyorum ,ben yaptırmadım ikili test , ikili testinin sonucu nasıldı

ya ben de çok heves ediyorum gördükçe dün akşam eşimle alışverişteydik kız çocuklarına göre o kadar güzel şeyler var ki insanın içi gidiyor ikili testim güzel çıktı canım çok şükür sıkıntımız yok ben de yaptırmama taraftarıydım ama ağzım dilim bağlandı sanki kendimi kan verirken buldum

Aminnn canim Allah razı olsun..hakkaten insan sıkı sıkı sarilamıyor sonucun ne olacağını bilemeyince . boşlukta gibi oluyor..

karnımın alt tarafında ufak ufak seyirmeler pıt pıtlar oluyor hareket mi ediyor acaba ya şuan oluyor cok heyecan yaptım

iyi çok şükür canım için rahatlamıştırgerçekten de kız kıyafetleri çok hoş cicili bicili ben d almamak için kendimi zor tutuyorum , bi kere rüyamda oğlum olacağını gördüm eşimde erkek istiyor sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…