2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Rabbim muradinizi versin. bende 3. denememle sahip oldum yavruma. Darısı size. 1 yasin de ben okuyorum. Kolaylıklar

O kasık mevzusu gebeliğin başından beri bende de var. yirtiyorlar sanki orayı.

hnbe nasılsın?

banada arkadaşım rüyamda senin çocuğunda erkek olacakmış doktor öyle söyledi diyordu o da hamile kızı olacak onunda.. aynen canım sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil ilk çocuğum kız da olsa olur erkekte

Arkadaşlar ya ben de 16+3 günlük hamileyim 2 3 gün önce sanki ufak Bi kıpırtı hissettim ama iki gündür durdu bu. Sizde de böyle bişey oldu mu Neden hareket etmiyor diye korkuyorum

Arkadaşlar ya ben de 16+3 günlük hamileyim 2 3 gün önce sanki ufak Bi kıpırtı hissettim ama iki gündür durdu bu. Sizde de böyle bişey oldu mu Neden hareket etmiyor diye korkuyorum
şuan çok nadir hissetmen çok normal canım 22. haftadan sonra asıl hissetmeye başlıyormuşsun ve hiç durmuyorlarmış

evet canım hayırlı ve sağlıklı olsunlarda kız olmuş erkek olmuş hiç farketmez

Kızlar karnım çıkmadı diye üzülmeyin benm öncedende karnım vardı ama sadece 2 kilo almama rağmen beni görseniz heran doğuracak dersiniz 7-8 aylık gbi birazda genetik bu işler çok sıkmayın canınızı :)

keşkkeee sen yine emin olmasanda hissetmişsin bi kıpırtılar bende hiç bişey yok efendi uslu bi çocuk olucak galiba diyip avutuyorum kendimi
karnımızda kıpır kıpır olsunlar doğduktan sonra efendi uslu olsunlar ben de bağırsak hareketiyle karıştırıyo olabilirim ama olsun kıpırtı mı kıpırtı

İnsallah Tamam canim dün aradım bu gün en gec pazartesi dediler cinsiyeti de söyleyecekler buraya yazarım :) sende sorarsın

Canım benimde öyle sağ kulagımda sürekli kalp atışı gibi uğultu geliyor çok can sıkıcı KBB doktoruna gittim işitme testi yaptı sorun yok dedi ama geçmiyo bi türlü niye acaba nihayet benim gibi biri varmış cok korktum beyinle ilgili olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…