2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
benim esim hepsinr bedel dün aksam alttaki mutfak dolaplarini biraz sildim yere oturdumda sildim vay anam ben niye ters hareket yapiyomusum. Oturmakta ne terslik varsa. Paranoyak yapti beni iyice annemle kayinvalidemi aratmiyor sagolsun

benim esim hepsinr bedel dün aksam alttaki mutfak dolaplarini biraz sildim yere oturdumda sildim vay anam ben niye ters hareket yapiyomusum. Oturmakta ne terslik varsa. Paranoyak yapti beni iyice annemle kayinvalidemi aratmiyor sagolsun
başımızdaki kocalar böyle yaparsa kayınvalidelere çok görmemek lazım aslında benimkide hamileliği fazla abartıyosun sen hastalık gibi yaşıyorsun resmen diyordu ben kusarken mide bulantımdan yemek yiyemezken

Sonuçta o annelerden doğan o annelerin evlatları Benzemeleri normal. İşin şakası tabi, hepsine saygımız sonsuz. Onlar da heyecanlanıyor ne yapsınlar. Tabi hamileliği abartıyorsun diyenin de ağzının payını vermek lazım :)))

Benim dün oldu bugün geçti ama dün okadar kötüydüki baya korktum. Beyinle ilgili umarım değildir. Hatta eşim bebeğin kalp atışını duyuyorsun falan diyip dalga geçti. Geçti bugün. Sanırım iltihap. Sebebini öğrenirsen banada söylermisin. Bende öğrenirsem sana yazarım

o öyle diyince ağzının ortasına terlikle vurasım geliyor ama ona bile halim olmuyor

Hayırlı cumalar kızlar :)
Ruya sorunu bendede var hergun kabuslar goruyorum ne gordugumude hatırlamıyorum uyanınca hormonların yükselmesinden kaynaklanıyormus sanırım bugunku Rüyam farklıydı ama, bebegim doğuyordu bakamıyordum ona hep unutuyordum altını değiştirmeyi emzirmeyi sogukta uyuyordu üstünü örtmeyi unuturyordum değişikti hayıra çıkarsın Allah'ım

Yaklaşık 3-4 saat kadar çektim canim özellikle son 1 saat asiri oldu.ama panik yapmadim çünkü daha önceki iki dusugumude evde yaptim tabi bu biraz daha agir ve zor oldu.
Çok geçmiş olsun canım allahım tekrar nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar inşallah çok üzüldüm her şerde bir hayır vardır canım

Yaklaşık 3-4 saat kadar çektim canim özellikle son 1 saat asiri oldu.ama panik yapmadim çünkü daha önceki iki dusugumude evde yaptim tabi bu biraz daha agir ve zor oldu.
Çok geçmiş olsun Yurtdışından sonuç bekleyenlerden biri de benim. Yaşadıklarını okuyunca kendim yaşamış gibi hissettim inan... Tüm dualarım seninle. Umarım en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir bebeğe kavuşursun. Her hamile ve anne adayı için aynı duayı ediyorum. Allah yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…