2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bende rüyamda emzirdim bi kez surekli konusunca bilincalti oluyo :) randevuda carsambaymis ablam sorunca emin olmak icin karta bakayim dedim pazartesi saniyodum iki guncuk daha beklicem of ( rabbim hep guzel haberler almayi, kucagimiza almayi ve saglikli buyutmeyi nasip etsin insallah

Arkadaşlar ya ben de 16+3 günlük hamileyim 2 3 gün önce sanki ufak Bi kıpırtı hissettim ama iki gündür durdu bu. Sizde de böyle bişey oldu mu Neden hareket etmiyor diye korkuyorum
Canim benimde bazen bi oynuyo gece genelde cok nadir sabahta hissettim 1 haftadan fazla oldu eminde olamiyorum ama normal zaten surekli hissedilmezmis cok ufak oldugu icin arada hissedebiliyrsan ne mutlu sana. Süt ic tatli ye uzan 1 saat falan bak bakalim oynucakmi sola dogru yan uzanin hissedersinz diyor doktorlar dinledimde bakalim 22. haftadan sonra duzenli hissedilirmis ancak korkmana gerek yok

Kizlar merhaba bende 7 haftalik hamileyim ilk gebeligim. evleneli 5 ay oldu cok yeniyim daha o yuzden pek bisey bilmiyorum. 5+3 te kese gorundu sadece 2 hafta sonra da kalp atislari icin cagirdi. esim sehirdisinda ona soz verdim birlikte gidicez diye o yuzden bekliyorum. sizce 5+3 te sadece kese gorulmesi normalmi? 2 gun once de saglik ocagindan arayip kan tahlili istediler herseyim guzel cikti sukur hcg degerim de 56000 normal dmi? ultrasonda tahmin ettigimden 2 gun kucuk cikti

Hanımlar bir kız annesi daha oldu :)))) sonuçlar cok iyi geldi ve bir kızım olacakmış insallah :)))
yaaaa ne güzel Rabbim kucağınıza kucağımıza almayı nasip etsin herkes öğrendi gibi bizde öğrenebiliriz inşallah haftaya

Canım Beta hcg kaç çıktı senin?

benim de çin falında kız çıkmıştı ama doktor erkek diyor

Canım Beta hcg kaç çıktı senin?

beta hcg 180,1 çıktı. Diğer bulgular normal ama beta risk oranını arttırıyormuş.
İnşallah kan testi iyi çıkar da rahatlarım çünkü ağlama krizlerinden daha yeni çıktım.
Doktorum çok anlayışsız bir şekilde sonucumu söyledi ve günlerce tansiyonum çıktı ağlamaktan...

hayırlı olsun , bende ilk öğrendiğimde 4+6 günlük olduğunu söylemişti doktor yalnız kese görünmüştü 2 hafta sonra gidip kalp atışını duydum. Yani meraklanacak bir durum yok hemen herkesin bu şekilde ilerliyor

İkili tarama testindeki free beta hcg degil mi bu?

ILk hamileliklerde hemen hissedilemiyebiliyormus. Ama sizin mutlak bebistr. Ben dun kendimi dinledim anca oyle hissettm.14. Hafta ogrendm ben cinsyti hakkinizda hayrlisi olsun insaallahh

Arkadaşlar biz bu akşam taburcu oluyoruz çok şükür riskli geceleri sağlıkla atlattık.Evde hareketsiz yatacagim,ins tabi :)düşük riskim bitse de erken doğum riskim baslayacakmis vatana millete hayırlı olsun :)

Aman nap et dikkat et ya. yolu yariladik rabbim korusun. çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…