- 4 Şubat 2016
- 559
- 486
- 33
- 36
- Konu Sahibi endless love
-
- #18.081
Oyle bir sey mumkunmu yaa. Isin dogasina aykiri tobee. Ortalari yok anacm benmkide yesem.de.az yiyo diye kahrndan gtck.kiyamam. annem.tinlamiyo kaynvalde pesmde heheh
İnşaallah cnm❤Aman nap et dikkat et ya. yolu yariladik rabbim korusun. çok geçmiş olsun.
Geçmişler olsun. Bol bol dinlen. Sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu.Arkadaşlar biz bu akşam taburcu oluyoruz çok şükür riskli geceleri sağlıkla atlattık.Evde hareketsiz yatacagim,ins tabi :)düşük riskim bitse de erken doğum riskim baslayacakmis vatana millete hayırlı olsun :)
O degl esimde annesinin kopyasi. Giderken diyor 2. Kaynanani birakiyorm o ondan fena.:)) bnm annem cok takmazdi oyle. Yemis yemems vs. Ama simdi boyle cok hosuma gidiyor ne yalan soyleymbenimde annemin hiç umurunda değil... Ama kayınvalidem peşimde pervane Allah razı olsun...
Bence kadın olarak hayatımızın en hassas dönemindeyiz ilginin,şefkatin,düşünülüyor olmanın en keyif verdiği zamanlar...O degl esimde annesinin kopyasi. Giderken diyor 2. Kaynanani birakiyorm o ondan fena.:)) bnm annem cok takmazdi oyle. Yemis yemems vs. Ama simdi boyle cok hosuma gidiyor ne yalan soyleym
Aynen canm normalnden daha ilgi istiyor insanBence kadın olarak hayatımızın en hassas dönemindeyiz ilginin,şefkatin,düşünülüyor olmanın en keyif verdiği zamanlar...
Veren Allah alan Allah biz ne desek boş. Sana sabır diliyorum inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine canım.Kizlar sonuclarim dun geldi maalesef olumsuz hep dua ettim olumsuz sa Rabbim bana birakmasin çok sukurki sabah gittiğimde bebegin kalbi durmuştu. Kürtaj için sanayi bekliyordum ilaç verdiler bebek doğum kanalina gitsin diye ama az önce birden suyum geldi ve bebek bütün halde elime geldi.2 saat sonra hastaneye gidicez sanirim kurtaja gerek yok.kizlar resmen elimde bir bebek vardi avuç içi kadar gözleri elleri hala sokundayim ama hep dua ettim bütün ciksin parcalamasinlar diye.doktora gösterdikten sonra anneannemin mezarina gomecegim toprak olsun yavrum adinida nur verdik.eğer bebeğim ölmeseydi doktorlar tarafından öldürülecekti rabbine çok şükür ki o vebali vicadni bana yuklemedi.annesine Şefaatçi olacak güzel kizim.su süreçte sunu ogrendimki kizlar gerçekten dualarimizi doğru edelim bu çok önemli ve ben gerçekten rabbime her yalvarisimda eğer sonuç olumsuzsa bu yasadiklarimi yalvardim.çok şükür kabul etti.aglamiyorum artik çünkü bu saatten sonra her gozyasim isyana girer.hepinize saglikli hayirli doğumlar diliyorum..kendinize iyi bakin.
ben değilim :))Ankette ki ikiz işaretlemesini gördünüz mü bir kız bir erkekmiş üstelikkim acaba
ay çok alemsiniz vallaBizde de yok canım, korkumuzdan yaklaşmiyoruz bilemuhtemelen doğuma kadar böyle gider..
ama doktor yasakladıysa başka o zaman yanaşmamak gerekİlk aylarda dusuk tehlikem vardı, Dr eşimin yanında soyledi ilişki sakın olmasın diye..benimki de korktu yazık..şimdide Dr A giderken diyor sorsak mi tehlike geçmiş mıdır diyeben de yok geçmedi daha diyorum..bizimki çekiniyor da soramadan dönüyor
hem de nasıl bebeğin tutunmasını güçlenmesini sağlıyor bununla ilgili dünya literatürü dolu bizde yasak dolu şaşılacak şeyEger risk yoksa cinsel iliski bebek icin faydali birseymis. O an salgilanan hormonlarin bebege bir faydasi oluyormus.
Merhaba, ben de tam 5.haftada öğrendim hamileliğimi ve ufacık bir kese göründü, beta hcg 2800dü. 7.haftada da kalp atışlarını duyduk, yani ben pek duyamadım çok zayıftı ama doktor duyduğunu söyledi :)) sizinki de gayet normal görünüyor, hayırlı olsun :)Kizlar merhaba bende 7 haftalik hamileyim ilk gebeligim. evleneli 5 ay oldu cok yeniyim daha o yuzden pek bisey bilmiyorum. 5+3 te kese gorundu sadece 2 hafta sonra da kalp atislari icin cagirdi. esim sehirdisinda ona soz verdim birlikte gidicez diye o yuzden bekliyorum. sizce 5+3 te sadece kese gorulmesi normalmi? 2 gun once de saglik ocagindan arayip kan tahlili istediler herseyim guzel cikti sukur hcg degerim de 56000 normal dmi? ultrasonda tahmin ettigimden 2 gun kucuk cikti
bana da doktorum imom verdi.Bugun dogum yapmıs arkadaslarıma da danıstım, evet cogu doguma kadar hatta dogumdan sonra kullanmıs. Hiç vitamin kullanmayan da var. Biri decavit ve imom dışında farklı bir şey kullandım dedi. Herkesin tarzı farklı bunda da :) Vitaminin fazlası zaten atılıyor vucuttan, ben gene de almaya devam edeyim en iyisi :)
Tam olarak birebir aynı degilmis canım iceriklerine baktım. Tabi ki ikisinde de gerekli vitaminler var. iMom daha omega agırlıklı ve iyot var icinde. Decavitte iyot yokmus. Bende Hashimoto oldugu icin iyotum bi ara cok düsüktü ve endokrin doktorum da imom'u düzenli kullan, icindeki iyot sana yeter dedi. Sanırım imom'dan devam edecegim ben de. Neyse ki tuvalet sorunu yapmadı :) Herkes kendine uygun olanı kullanıyor zaten gordugum kadarıyla
Cok üzüldüm, Allah sabırlar versin. İnsallah saglıklı bir evlada kavusursun ileride
Ben de ilk zamanlarda Vinelac kullandım. Doktorum onu önermişti. İçinde hem iyot hem de probiyotik var. Sayesinde pek kabızlık yaşamadım. Şimdi 3-4 gündür imom kullanmaya bailadım Vinelac ı bırakıp. Arada el bacak kasılmalarım oluyor. Sanırım imom a ek olarak magnezyuma da başlayacağım. Herkes kullandıklarını yazarsa bilgi alışverişi açısından iyi olabilir.bana da doktorum imom verdi.
ben de hem çaydan hem kahveden tiksindim üstelik ikisinin de tiryakisiyimBen hamilelğimin 7 veya 8. haftasında çaydan tiksindim. Düşünebiliyormusun herşeyi çayla yiyen ben, tatlıyı tuzluyu kahvaltıyı çerezi ,iş yerinde en iyi destekçim diama şuan içen biri görünce bişi oluyo bana. inşallah doğum sonrası başlayabilirim yine herşeyi ya kuru kuru yiyorum ya vişne suyuyla.
bana bir de demir hapı verdi ferrum hausmann fort.Ben de ilk zamanlarda Vinelac kullandım. Doktorum onu önermişti. İçinde hem iyot hem de probiyotik var. Sayesinde pek kabızlık yaşamadım. Şimdi 3-4 gündür imom kullanmaya bailadım Vinelac ı bırakıp. Arada el bacak kasılmalarım oluyor. Sanırım imom a ek olarak magnezyuma da başlayacağım. Herkes kullandıklarını yazarsa bilgi alışverişi açısından iyi olabilir.
Kizlaaar bu gün fetal DNA testi sonucum gelecek insallah Pazartesi'ye kaymaz çatlamak üzereyim cunku. Kalbinizden insallah hayırlı sonuçlanır diye geçirirseniz sevinirim
Hanımlar bir kız annesi daha oldu :)))) sonuçlar cok iyi geldi ve bir kızım olacakmış insallah :)))
Arkadaşlar biz bu akşam taburcu oluyoruz çok şükür riskli geceleri sağlıkla atlattık.Evde hareketsiz yatacagim,ins tabi :)düşük riskim bitse de erken doğum riskim baslayacakmis vatana millete hayırlı olsun :)
kızlar bebeklerinizi hissediyor musunuz ben de tık yok ya da ben anlamıyorum ya bazen hissettim diyorum emin olamıyorum 19 hafta 1 günlük olduk tık yok sizde durum ne ?endless love L Lemonagacim
ben değilim :))
Amin canım cumlemizinkini insallahhayirli olsun canim. Allah kucagina almayi nasip etsin.
ya çok sevindim senin adınaaaa testtenmi söylediler kız olduğunuuHanımlar bir kız annesi daha oldu :)))) sonuçlar cok iyi geldi ve bir kızım olacakmış insallah :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?