2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Oyle bir sey mumkunmu yaa. Isin dogasina aykiri tobee. Ortalari yok anacm benmkide yesem.de.az yiyo diye kahrndan gtck.kiyamam. annem.tinlamiyo kaynvalde pesmde heheh

benimde annemin hiç umurunda değil... Ama kayınvalidem peşimde pervane Allah razı olsun...

Geçmişler olsun. Bol bol dinlen. Sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu.

benimde annemin hiç umurunda değil... Ama kayınvalidem peşimde pervane Allah razı olsun...
O degl esimde annesinin kopyasi. Giderken diyor 2. Kaynanani birakiyorm o ondan fena.:)) bnm annem cok takmazdi oyle. Yemis yemems vs. Ama simdi boyle cok hosuma gidiyor ne yalan soyleym

O degl esimde annesinin kopyasi. Giderken diyor 2. Kaynanani birakiyorm o ondan fena.:)) bnm annem cok takmazdi oyle. Yemis yemems vs. Ama simdi boyle cok hosuma gidiyor ne yalan soyleym
Bence kadın olarak hayatımızın en hassas dönemindeyiz ilginin,şefkatin,düşünülüyor olmanın en keyif verdiği zamanlar...

Veren Allah alan Allah biz ne desek boş. Sana sabır diliyorum inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine canım.

ama doktor yasakladıysa başka o zaman yanaşmamak gerek

Merhaba, ben de tam 5.haftada öğrendim hamileliğimi ve ufacık bir kese göründü, beta hcg 2800dü. 7.haftada da kalp atışlarını duyduk, yani ben pek duyamadım çok zayıftı ama doktor duyduğunu söyledi :)) sizinki de gayet normal görünüyor, hayırlı olsun :)

bana da doktorum imom verdi.

bana da doktorum imom verdi.
Ben de ilk zamanlarda Vinelac kullandım. Doktorum onu önermişti. İçinde hem iyot hem de probiyotik var. Sayesinde pek kabızlık yaşamadım. Şimdi 3-4 gündür imom kullanmaya bailadım Vinelac ı bırakıp. Arada el bacak kasılmalarım oluyor. Sanırım imom a ek olarak magnezyuma da başlayacağım. Herkes kullandıklarını yazarsa bilgi alışverişi açısından iyi olabilir.

ben de hem çaydan hem kahveden tiksindim üstelik ikisinin de tiryakisiyim şimdi ayrancı oldum

bana bir de demir hapı verdi ferrum hausmann fort.

Kizlaaar bu gün fetal DNA testi sonucum gelecek insallah Pazartesi'ye kaymaz çatlamak üzereyim cunku. Kalbinizden insallah hayırlı sonuçlanır diye geçirirseniz sevinirim

Hanımlar bir kız annesi daha oldu :)))) sonuçlar cok iyi geldi ve bir kızım olacakmış insallah :)))

Canım gözün aydın çok sevindim hem sonuca hemde gelin adayım minnak prensese :)

Zor bir dönem canm ama inşallah güzel ve sorunsuz atlatırsın :)

kızlar bebeklerinizi hissediyor musunuz ben de tık yok ya da ben anlamıyorum ya bazen hissettim diyorum emin olamıyorum 19 hafta 1 günlük olduk tık yok sizde durum ne ? endless love L Lemonagacim

Canm ben özellikle iki gündür çok tatlı bir şekilde hissediyorum :) nefesim kesiliyor heyacandan :)

ben değilim :))

Ay kim acaba 2 kişi oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…