2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar birşey soracağım. Sosyal medyada hamile olduğunuzu ilan ettiniz mi? Veya ne zaman arkadaşlarınızla paylaşmayı düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi merak ediyorum.. Ben bu tarama testinden sonra çok korkuyorum paylaşmaya. Zaten uzun süre uğraştım açıkçası hamile kalmak için. Sizce ne zaman paylaşmalıyız çevremizle hamile olduğumuzu veya cinsiyeti?

Kızlar bugün karnım ağrımaya başladı nedense bide beyaz akıntım cok geldi birden bire birsey mi oldu acaba korkmaya başladım uzandım şimdi sırt üstü ama afedersiniz ön tarafa dogru bi sızı vuruyo ne yapmalıyım sizce

canm ben 3. hafta hamile olduğumu öğrendim sadece kese vardı o zamn embriyoydu daha bebek. ama ben heyecandan ve bilmediğimden herkese duyurdum anneme ablamlara eşime kayınvalideme ve teyzemlere söyledim. 6. haftda bebeğin kalp sesini dinledik miniminnacık bir bebek vardı kesede snra işyerindeki kızlara söyledim.tekrar gıttık 9. haftada kontrole bebeğiniz gayet iyi dedi doktor . bende sosyal ağda kapak fotoğrafımı bebek patikleri yaptım. herkes anladı zaten tebrıkler geldi. 2li test yaptırdm şükür olsun herşey çok iyi çıktı . şuanda da öyle iyi bebeğim inşallah böyle sağlıklı devam ederiz.Ben mümkün değil içimde tutamam böyle güzel haberleri saklayamam.Huyum kurusun.

Canim paylaşmadım henüz, dediğim gibi annemden başkası bilmiyor su an..hatta 20. Haftada detaylı ultrason olsun ondan sonra kv, elti vs Soylerim diyorum.. sosyal medyada arkadaşlarım hep 6. Aydan sonra paylaştılar..nazara da inanıyorum aslında. Bilemedim ki..

cnm stres yapma akıntı hepimizde oluyor genelde. sızı genişlediğinden olabilir kim bilir neler gelişiyor orda. sen bi yarım saat yat 1 saat uyu. kendine gel belkide yordun kendini. ama birşey yoktur endişe edilcek bişi yok cnm bence korkma

Köpek bizde de var canım.. inşallah anlaşabilirler.. ilk başlarda kıskanclık olur ama zamanla oturur ilişkileri. :)
Bizim pıtırcık bebek manyagı, eve gelen bebekleri annelerinden koruyor. :))) Köpekler hemen anlıyorlar, hic sıkma canını kıskanclık bile olmadan kabullenir hemen, kedi olsa farklı olur ama :)))

inşallah tatlım bundan sonra takmamaya çalışcam çok sağol
bende 4 ayda 2 kg aldım sadece, bizim kilomuz onların beslenmesini etkilemiyor zaten su anda 163 grmiz biz, ister istemez o 2 kg da gögüslerin siskinliği, bebegin kilosu ve plesentasından olusuyor. bebekler büyüdükce zaten karınlarda cıkıp yeterince kilo alacagiz :) Annem 9 kg ile girmis doguma bende, teyzem yegenim icin 27 kg almıstı, dogan cocukların kilosu aynı :))) aslında ne kadar az alırsak o kadar iyi sanırım, hepsi bize kalmasin bi zahmet :))))

İnşallah dedigin gibi dir ama bu akıntı biraz farklı geldi korktum cevabın için teşekkür ler evet aslında biraz yordum kendimi benim plasenta aşağıya inmiş di en son doktor öyle dedi ayakta durunca böyle oluyo düzelir inşallah

tatlım çok güzel anlatmışsın eğer kayınvalidem üstüme gelmeye devam ederse bu konuda senin mesajını okutucam ona

8. Haftada annemlere soyledigimde annem odaya kapatip 1 saat icinde herkesi arayip haber vermisti. Ayni sekilde kayinvalidem de haber vermis. İs ve yakin arkadaslarima ben soyledim. Facebook ve instagramda olan sik sik gorusmedigim arkadaslarim dogunca ogrenirler :) Ordan paylasmayi sevmiyorum. Oglumda hamile fotografimi bile koymamistim.

tatlım çok güzel anlatmışsın eğer kayınvalidem üstüme gelmeye devam ederse bu konuda senin mesajını okutucam ona
Hehehe NTV yayınlarının yayınladıgı bir hamilelik günlüğü var bende, hafta hafta anne bebek gelisimi kısa kısa anlatılmıs, bu haftalarda gögüslerimizin her biri oldugundan 340 gr daha fazlaymıs siskinlikten bunuda ekleyebilirsin :))))))

tabiki tatlım eklerim o da bilsin üstüme gelmesin

Kizlar dr.a halen idrara sıkışık gitmeye devam ediyor muyuz ? aradan 1 ay gecti en son 13 haftada sıkışıklık istemisti dr. ama artik 17 haftalik olduk gerek var mi ? off altıma ıslıcam beklerken
Canim ben 3. Haftadan itibaren hiç idrara sıkışık gitmedim,idrara sıkışık gel de demedi hiç Artık cihazlar çok gelişmiş, gerek yok diye biliyordum..

Ben bi yüz yüze girustugum kisilere söyledim. Sosyal medyadan bu işleri duyurmam genelde. kişiden kişiye değişir bu tercih mevzusu tabi:)
no_name_ canım bence söyle artık, çünkü allah korusun bişey olsa gebelik durumun değişmez ki. Rabbim selamet versin. söyle ve herkes hamile gibi davransin sana:)

Kızlar 16+1 deyim...doktor erkek dedi ama içinde hala kız geciyo.. tabi en önemli olan sağlık ...bu arada su hareketli emojileri nasıl yapiyosunuz :)

Kızlar ben sabah kahvaltimi geç yapıyorum genelde. Bu yavruma çok mu zarar verir ki bu ara unuttum zaten nerdeyse hamileliğimi. Karnım gebelikten dolayi buyumedi hiç zaten kilo vardı. Bu arada olan gaz şişkinlik ödem de gitti. iyice unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…