2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar 16+1 deyim...doktor erkek dedi ama içinde hala kız geciyo.. tabi en önemli olan sağlık ...bu arada su hareketli emojileri nasıl yapiyosunuz :)
Hayırlısıyla gelsin öncelikle :) emojilere gelince bu yazdıgımız modülün üstünde hemen gülen surat var bi tane ona tıklarsan hepsi acılıyor

Canim harmony test yaptırdık bi sonucu çıksın...detaylı ultrasonda bi bakılsın..bu kadar bekledim biraz daha beklerim canim..yeterki sağlıklı olduğunu bileyim..

Açıkçası ben hamile kaldığımdan beri öyle çok aksilik yaşadım ki hiç paylaşmayacağım diyorum. Sonra arkadaşlarımın sevimli paylaşımlarını görüyorum. Acaba ben mi abartıyorum diyorum. Bu yüzden fikrinizi sormak istemiştim.

Bazı gebeliklerde rahat ve gamsız geçiyor..ben de çok heves ediyorum ama iyi olduğuna emin olmadan paylaşamam.bizim gebeligimizde böyle riskli maalesef..sonu güzel olsun insallah...

Kizlar bende imom içiyorum ama.gece içiyorum uyumadan bişey olur mi çok tok olmuyor karnim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…