2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bana da bi cevap verin hele
Canim bebek aç kalmaz senin depolarından beslenir elbet ama halsız kalirsin, basın döner, tansiyonun şekerin düşer..bu da tehlikeli..o yüzden çok ac bırakma kendini.. diyetisyen bana 3 saatte bir, bir şeyler yememi tembihlemisti .

ben sosyal medya kullanmıyorum bir tek buraya giriyorum zaten. onun dışında göbeğimden her gören anlıyor yani söylüyorum tabi o zaman :))

ne güzel ya bende bi değişik şeyler hissediyorum ama bebek mi anlam veremiyorum artık rüyalarımda oynuyo su sesi falan duyuyorum rüyamda

Oyle bir sey mumkunmu yaa. Isin dogasina aykiri tobee. Ortalari yok anacm benmkide yesem.de.az yiyo diye kahrndan gtck.kiyamam. annem.tinlamiyo kaynvalde pesmde heheh
hahah aynen ya sizinki en azından kilo alın istiyo benimki ne al ne ver diyo :) bebeğin kilosu suyu var mecbur artıcak kilom

kızlar bebeklerinizi hissediyor musunuz ben de tık yok ya da ben anlamıyorum ya bazen hissettim diyorum emin olamıyorum 19 hafta 1 günlük olduk tık yok sizde durum ne ? endless love L Lemonagacim
Selam canım ben gecen dr gittigimde bu baskı hissini söylemiştim rahim kasılmaları oldugunu söyledi bebegin hareketlerinin böyle kelebek kıpırtısı gibi bişey oldugunu söyledi öle bişey hissetmiyorum bende 18+4 teyiz

Yatmadan süt falan iç canım ben bi hafta sonu gec kalkıyorum onda bile cok kötü oluyorum tansiyonum düşmüş oluyo baya yani

Canım sen almamışsın ben 5 kg verdim hala da iştahım açılmadı,sorun etmiyorum karnımda çıkmadı bebeğin gelişimiyle alakası yok ne kg almanın nede karnının büyük olmasının.ilk gebeliğimde de karnım geç çıktı ama kızım 4 kg doğdu.az kg almak sağlık açısından çok iyi fazla kg alırsan sıkıntı gebelik şekeri vs daha bir çok hastalığa davetiye fazla kg almak

canım bende de ağrı oldu doktorum yoktu korktum başkasına gittim bebek oynuyo sana öyle geliyo dedi ama anlamadım arada hissediyorum galiba da anlamıyorum

Bana da bi cevap verin hele
Canım bende çok geç kahvaltı ediyorum zaten pek bişey yiyemiyorum midem küçüldü iyice süt yoğurt faydalı şeyler tüketmeye çalışıyorum şimdilik depolarda yiyor decavitle takviye yapıyoruz işte
Kızlaaarrr Test sonuçlarım olumlu geldi. Sağlıklı bir bebeğimiz olucak inşallah
gözünüz aydın çok şükür canım

Kızlar bugün sağlık ocağına gittim kaydımızı yaptırdık tetanoz aşımızı da olduk. Decaviti sağlık bakanlıgı dağıtıyormus sağlık ocağından aldım ama ben her gün içmiyorum dün gece yatarken içeyim dedim midem bulandı kustum yani hangi ilacı ne ara içeceğimi karıstırıyorum artık sabah ac karna tsh için ilacımı içmem lazım sonra kan hapı var arada onu içeyim yatmadan da vitamin diyorum.

Nasil bu kadar emin soyleyebildinki canim baski yapmasiyla alakali olamaz diye. İlk uc ay ve son 3 ayda baski yapar diyor. Eke ekledim goruntuyu.

Canım bende netten yazıalanlara baktığımda normal diye düşünmüştüm. Fakat bende de enfeksiyon çıktı. Mutlaka bir idrar tahlili yaptır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…