2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
bana da doktorum imom verdi.
Peki doguma kadar kullanacaksın dedi mi?
Benim son gidişimde 16 hafta bitmişti ve imom'a ek olarak demir ilacı verdi Gynoferon. imom'u da 2 günde bir alabilirsin, doguma kadar vitamin mi alacaksın dedi... O yuzden kafam karıstı, senin doktorun da doguma kadar kullan dedi mi?
Kizlar bende imom içiyorum ama.gece içiyorum uyumadan bişey olur mi çok tok olmuyor karnim
Sanırım tamamen aç karnına olmadıgı surece sorun olmaz canım

Kizlar ,folik asiti ne zaman biraktiniz(pihtilaşmasi olanlar devam ediyor galiba ) ve multivitamin olarak ne kullanmaya başladiniz ?bir de demir hapi ne zaman veriliyor ?13+4üm dün ikili testim vardi kendi doktorumu goremedim soramadim o yüzden

cok özel anilarimi pek paylasmayi sevmem. Faceyi zaten cok nadir bise paylasiyom. cinsiyeti kesinlesirse güzel bir resim whatsapa profil resim koyarim oda yeter :)

bende nazara inanirim ondan o konuda biraz dikkatliyim. Herseyimi paylasmiyorum :/

canim bende baya gec yapiyorum ama uzunda uyuyom 11 de anca uyaniyom

Çevremdekiler biliyo ama face de falan paylaşmayı düşünmüyorum ilerleyen aylarda karnım büyüdüğünde fotoğrafta falan denk gelirse bilmeyenler de öyle anlar özellikle paylaşmayı düşünmüyorum

12+2 de ikili taramaya gittigimde folik asiti bırak dedi doktorum..ferrum fort ve decavit yazdı.o günden beri ikisini kullaniyorum.16+1 olduk

yok canım bilmiyorum onu sormadım.

Bende düşünmüyordum ama dayanamadım yaptım :)))) kolay kolay paylaşım yapmayan biriyim ama bunu paylaşmam lazımdı

Kizlar şu kıl tüy olayini nasil hallediyorsunuz. Ben kuafore gidip sir agda yaptiriyordum ama simdi mikrop kaparim diye gitmk istemiyorum. Karnimda büyüdü kendim alamiyorum. Jiletle mi alsam acaba...

12. Haftada bıraktım folik asiti ve hemen elevit'e başlattı doktor, vitamin, mineral ve eser element içeriyor demir ve folik asit dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…