2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım yeni mesaj ını okurken uzandım sanki bi kelebek kıpırtısı gibi birsey hissettim karnımda ama bayadır olmuyordu böyle bu kez çok daha iyi hissettim bebekti sanırım cok heyecanlı yaa bide burdaki yazıları okurken oldu tam üstüne bastı bebişim

Canım bu tetanoz aşısı şartmı yapmasak bi sorun olurmu

Anneniz çok şanslıymış :) 9-15 kg arası almak normal ve doğum sonrası kolay verilebilirmiş sanırım. Daha az ve daha fazla almak sıkıntılı olabilir. Ben de 15.hafta itibariyle 700 gram almışım :) zaten normal kilomun 2 kg fazlasında hamile kaldım maalesef o yüzden böyle olması güzel :) ama sanırım belli bir zaman sonra birden kilo artışı olacak bakalım hepimiz farklı reaksiyonlar vereceğiz :) bu arada spor yapan var mı? Ben spor salonuna kayıtlıyım normalde hamile kalmadan önce de gidiyordum ama şu an evden spor salonuna kadar yürümeye bile üşeniyorum

Spor konusu beni de dusunduruyo normal dogumu kolaylastrio malum. Cok usengecm uf. Bi yürüyüş yapsam en azindan oda yok

Aa kaç hafta oluyor ya o zaman baya buyumus olacak sanki :)
Peki gidecegin doktor kendi doktorundan farklı mı? Kadın dogum uzmanı mı, perinatolog mu, radyolog mu? Nedir nedir?

Evet canm 20. Haftamda olacam sat a göre
Perinatolog, kendi doktorum değil farklı birhastanede yaptıracam sen ne yapacaksın ayarladın mı

Evet canm 20. Haftamda olacam sat a göre
Perinatolog, kendi doktorum değil farklı birhastanede yaptıracam sen ne yapacaksın ayarladın mı
En son gittigimde doktoruma sordum detayli ultrason icin kimi oneriyorsunuz diye. O da once kendi baktigini daha sonra da ikinci bir göz olarak universiteden tanidigi hocasına yonlendirdigini soyledi. Yonlendirdigi kisi de kadin dogum prof'u, perinatoloji alaninda da calismis. Benim de kafam karismisti, ben saniyordum ki radyologa gidiliyor detayli ultrason icin.. Kime sorsam verdikleri isimler radyologtu. Meger perinatolog en iyisiymis galiba, nisan annelerine de yazdim hatta onlar coktan gitmistir diye 20. haftada kendi kontrolume gidip 21'de de onerdigi doktora gidecegim sanirim. Burda da önde gidenlerden sen varsın diye sana sorayim dedim canim

Taramalarda muhakkak iyi bir perinatolog a gitmek gerekiyormuş. Ben ikili taramada gittim, 16. Ve 20. Haftada da tekrar gidicem. Ben özel muayenehaneye gittim bir prof.dr perinatolog a. Devlet hastanelerinin cihazları çok kötü olabiliyor. Doktor iyi de olsa cihazdan göremedikten sonra bir anlamı yok. Bence imkan varsa özel muayenehaneye gidilmeli. Cihazları süper oluyor.

Ben zaten özelde takip ediliyorum canim. Onerdigi prof'un da kendi muayenehanesi var, oraya gidecegim. Arastirdigim kadariyla detayli ultrason icin ozel cihazları varmis. Uzun yillardir bu isi yapiyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…