2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Maşallah canım ya ben daha hissedemedim nasıl bişey oldugunu

Evet canım bende peritenolog dan randevu aldım. 13 aralığa.

Ayy tesekkur ederim canımmm :)) Ooooo senin de kız demekki, 70% demisse ama belki surpriz olur son anda Meraklanmakta haklısın valla, ben de zor dayanmıstım.
Aynen canim supriz yapmasa daha guzel olur sankim cok alistrdik kendimizi kiza :) babasi pembis pembis oyuncaklar alip gelio erkek olursa napariz bunlari demedende geri durmuyo minnakim benim cok ozledik valla

muray19 :)) kilo almaman normal olan zaten. 100 gr bebege 4 5 kilo alirsan anormal olur :)) son aylar ne yaparsin sonra. benim gibi 28 kilo ile doguma girersin benden soylemesi bende 2 kilo verdim. oglumda ilk 3 ay 3 kilo almistim. kilo almayi normal saniyorum ilk 3 ay kilo almak anormal oluyormus dr oyle demisti ben kilo almadim ama karnim 5 aylik gibi bu arada. ic karnim genis degilmis. karnin cikmamissa senin ic karnin genis demekki

Bende detaylı ultrasyon randevumu aldım tıp fakültesinden onlar gebelik haftasına göre kendileri veriyor benimki 22+5 e verdiler ocakta benimki çok var daha

normal oldugunu okumustum canim kimisindr oluyormus. benim siksan sut geliyor hala onu napcaz
Hala derken canım ikinci gebeliğin mi benm ilk o yüzden heyecanlandım sevindimde sütüm olucak heralde diye :) ablamın hiç sütü olmamıştı bende korkuyodum gelmez diye inş çok çok gelir :)

Kizlar şu kıl tüy olayini nasil hallediyorsunuz. Ben kuafore gidip sir agda yaptiriyordum ama simdi mikrop kaparim diye gitmk istemiyorum. Karnimda büyüdü kendim alamiyorum. Jiletle mi alsam acaba...

Kuaför De sifir kutu actiriyorum canim

Evet canm girecem 14 aralık a randevum var :)
Benim görüş günüm de 13 aralık :)

Kızlar naıslsınız ya benim gögüs uçlarım ıslak ıslak birini hafif sıktım küçüm bi baloncuk su geldi aranızda yaşayan var mı
Benimkiler 8. haftadan beri musluk gibi. gelmezse korkuyorum artık. Ped kullanıyorum o derece :)

Cok mu yogunlar, erkenden randevu mu almak lazim doktorum 20. haftada bana gel ben bilgilerini veririm, bir sonraki hafta ona gidersin dedi. Ayarlar heralde?
Ben 1 ay önceden aldım canım. Gideceğim doktor haftanın belli günü ve saati orda ve cok bilinmiş bir doktor o yüzden randevuları erken doluyor.

Hala derken canım ikinci gebeliğin mi benm ilk o yüzden heyecanlandım sevindimde sütüm olucak heralde diye :) ablamın hiç sütü olmamıştı bende korkuyodum gelmez diye inş çok çok gelir :)
canim 1 sene oldu oglumu sutten keseli ama hala siktigim zaman sutum geliyor anlamadim bu isi. ama su gelmesi iyi bisey emin olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…