2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ultrasonda keseyi gorur gormez herkes duydu bnmde 4 yil sonra oldu saklamak yerine soylemek paylasmak istedim Allah nasip etmisse hicbirsey olmaz cinsiyetinide ogrenir ogrenmez yaydım :)

Kizlar dr.a halen idrara sıkışık gitmeye devam ediyor muyuz ? aradan 1 ay gecti en son 13 haftada sıkışıklık istemisti dr. ama artik 17 haftalik olduk gerek var mi ? off altıma ıslıcam beklerken
Bana hic doktorum oyle bsy demedi hicte sıkışık gitmedim 17 haftaligim bnde hamileyken gerek varmi sıkışmaya :)

Önceden spor yapılıyorsa, devam edebilirsiniz diyor Dr'lar, fakat ben yürüyüs taraftarıyım en fazla. Yanlıs bir harekette yapmamak lazım.

Aynı şeyi 2 gündür bende yaşıyorum hatta yazmıştım buraya. Akıntı baştan beri var. Ama ağrı korkutuyor beni. Nette normal olduğunu rahmin büyüdüğü için bağlarının kasıldığını yazıyor. Umarım birşey yoktur. Akıntı sarı yeşil yada kokuluysa sıkıntı dedi bana doktorum. Beyaz ve şeffaf olursa korkma dedi

Spor yapmak mi? Ben 17+3 oldum hala yorgunlugum cok fena yattigim yerden kalkip yemek yemek, su icmek hatta lavaboya gitmek bile istemiyorum calisirken ayaktayken sorun yok ama evdeysem oturuyorsam yada uzaniyorsam parmagimi bile oynatmak istemiyorum.

Kızlar ne soracagim bazı yerlerde panorama, harmony vs test yapılırken babadan dna örneği alındığını yazmışlar, sizin esinizden alındı mı? Yoksa sadece sizden mi kan alındı ??? @bloodredlucifer

Yok ben verdim sadece, eşten alındığını hiç duymadım. Ama anne kanından babalık testi yapılıyormuş bir de, dediğin o olmasın sakın?

Benimde kafama takılıyor dr bişey demedi ama ben takıntı yaptım 123 çıktı benimde.

Sorma ben de taktım kafaya o günden beri. Deli gibi araştırdım. Olabiliyormuş öyle şeyler. 16 20 de perinatolog a gidip ultrasonla iyice baktıracağım. Ne olur ne olmaz sen de baktır. Bir de kesin olmamakla birlikte bir yerde devamında belki tansiyonu arttırabilir diye duydum. Ama kesin değil. Seni evhamlandırmıyım. tansiyon aleti aldım koldan ölçülen otomatik. Onunla günde 2-3 kere ölçüyorum. Ne olur ne olmaz. Umarım hiçbir sıkıntı yaşamayız. Senin diğer değerlerin nasıl? Ense kalınlığı filan?

Kızlar az önce bi kalktım. altima kaciriyorum sandım. kanamaymis. hemen kostuk hastaneye. iğne yapıp serum verdiler Dr sabah gelevekmis. dua edin nolur
Allahin izniyle bisey olmaz insallah canim. Sen sakin ol ve bekle. Benm kizimda da bu hamileligimde de cok kanamam oldu ara ara. Insallah atlatirsin...

Canım perinatolog bakması daha iyiymiş, bide benim doktor haftanın bir günü var o yüzden önceden aldım randevuyu :)

Kuaför De sifir kutu actiriyorum canim

Benim görüş günüm de 13 aralık :)

Benimkiler 8. haftadan beri musluk gibi. gelmezse korkuyorum artık. Ped kullanıyorum o derece :)

Bekleyiş çok heyecanlı :) 1 gün var aramızda bakalım görüşler nasıl geçecek :)

Kızlar ben yarın doktora gideceğim sizce cinsiyet belli olur mu
Gösterirse minnak büyük ihtimalle belli olur canm

Kızlar az önce bi kalktım. altima kaciriyorum sandım. kanamaymis. hemen kostuk hastaneye. iğne yapıp serum verdiler Dr sabah gelevekmis. dua edin nolur

Canım ya geçmiş olsun haberdar et bizi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…