2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hanımlar bebeğimin erkek olduğu kesinleşti ama doktor bana bebeğin eşinin önde olma ihtimali olduğunu söyledi dörtlü tarama testide istedi yaptırdık bir hafta sonra sonucunu alacağız insallah sorun cıkmaz dua edin bu haftalarda yaptırmam gereken baska testler varmı doktor demirine bakmamız lazım dedi ama saat çok geç oldu diye yaptıramadık bebeğin eşinin önde olması kötü birşeymi doktora sordum henüz erken bunu söylemek için bir ihtimal dedi ama benim genede içim içimi yiyor ikili üçlü tedtlerimi de yaptırmamıstım sadece dörtlüyü yaptırcam sizhepsini yapyırmısmıydınız doktorunuz baska hangi testler istedi

Gunaydın.

Kasılmalardan dolayı randevuyu öne aldık doktora gidiyoruz. İnşallah plesanta yukarı çıkmıştır.

Kızlar az önce bi kalktım. altima kaciriyorum sandım. kanamaymis. hemen kostuk hastaneye. iğne yapıp serum verdiler Dr sabah gelevekmis. dua edin nolur
Canm benim bende yaşadım bu durumu lütfen sakin ol hiç birşey yok. düşük önleyici iğne vermişler kalçadan yaptılar demi?Serum da almışssın tamam.Kaç mm lik kanama alanın var. benim 6mm kanama alanım vardı kapandı şuan gayet iyiyiz.Sıkıntı yapma geçecek.ilaçlarını düzenli kullan skntı olmaz. Ne dedi doktorlar peki ??

Ben hiç birini yaptırmadım canm,
İnşallah hiç bir sorun yoktur, bu konu hakkında bilgim Yok maalesef canm

Gunaydın.

Kasılmalardan dolayı randevuyu öne aldık doktora gidiyoruz. İnşallah plesanta yukarı çıkmıştır.

Canım bizi de haberdar et inşallah güzel gelişmelerle gelirsin :)

Kıızlar dün akşam karnımda,miğdemde ,sağımda solumda. bir batışmalar bir batışmalar çok rahatsız etti. O neydi acaba.Her tarafıma tek tek iğne batırırlar sanki ya
Bu arada Monurol ilacını kullanan arkadaş kimdi ya okuyorsan yazıyı yan etkisi şu oldu bende.sabah uyandım tüm vicudumda bir ağrı göğüs kafesim darlandı nefes almada zorlandım 15 20dk sürdü geçti.Tek içimlik mi.Başka kullanmayacakmıyz onu canm. doktora sormadım ama tek paketti.O kadar mı sadece ?

Ben hiç birini yaptırmadım canm,
İnşallah hiç bir sorun yoktur, bu konu hakkında bilgim Yok maalesef canm

Canım bizi de haberdar et inşallah güzel gelişmelerle gelirsin :)
Bende hiçbirini yaptırmayı düşünmüyordum ama aksam doktor korkuttu beni bebeğin eşi ömde olabilir dyince moralim cok bozuldu insallah bir sorun cıkmaz dörtlü test zaten cok güvenli değil ama gene kendimi tutamadım birde buaylarda demir hapı kullanmam gerekiyormus ben kullanmıyorum her doktor baska birşey söylüyor kendi doktorum sadece vitamin hapı verdi onu kullanıyorum

Doktordan çıktım benimn kerata yukarı çıkmamış. Doğsun poposunu ısırıcam. Rahlim kasılmalara eğimli kasılacaksın dedi

Cinsiyet olayına son noktayı koydu pipinin yanına pipi yazdı. Bizim dna mızda kız yok dedim. Kayınvalidemin annesinin 4 oğlu olmuş, kayınvalidemin 2 oğlu var, bizde ikiledik.

Doktor cayı bıraktın dimi dedi evet evet dedim doktordan çıkınca 1 bardak çay içtim. Kendimi sigara kullanıyormuş kadar kotu hissediyorum bizden haberler böyle.

Birde esniyordu koca ağaz

Eklentiler

• P_20161126_090256.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 79
Hayırlı olsn cnm çok sevindim senin adına .Maşallah

Maşallah bebisineeee

Tatlim bana doktor iki paket yazdi, her paketi tek icimlik. Sana tek paket yazdiysa bidaha kullanma bol su ic sonra tekrar tahlil yaptirip baktir bi hafta sonra. Bende hic yan etki yapmamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…