2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar günaydınnnn. Size isim konusunda birkaç seçenek sunmak istiyorum :) Sizce hangi isim daha hoş? Eymen Ömer, Ömer Alp, Eymen Alp, Ömer Eymen, Yiğit Alp, Alp Eymen

Tatlim bana doktor iki paket yazdi, her paketi tek icimlik. Sana tek paket yazdiysa bidaha kullanma bol su ic sonra tekrar tahlil yaptirip baktir bi hafta sonra. Bende hic yan etki yapmamisti
cnm bana adet vermedi. trelefonla öğrendim enfeksyon başlamış dedi monural al eczaneden iç dedi. tamm dedim bende. 15aralıkta randevum var o zamn çağırdı.O gün yaptırırım zaten doktorda der bana yapalım diye heralde.dönüşün için sağol

Doktor ultrason cihazıyla çok övünüyordu. Ultrason cihazı bozulmuş 3 yıl önce oğluma baktığımız ultrason cihazını koymuşlar gecici bizim için nostalji oldu. Çok net göremedik tabi. 3 hafta sonta detaylı var, orda görürüz Allah kısmet ederse.

Detaylı ultrasondan sonra görüşürüz dedi sonra kafasını kaldırdı baktı sen biraz tezcanlısın canın isterse haftaya da gel dedi

Eymen ismini tek basina cok begenirim bu sunduklarin arasinda Yigit Alp ve Omer Alp ismini cok sevdim :)
Aslında en başından beri Ömer Alp istiyorduk ama ben Eymen'i de çok beğeniyorum. Anlamı da cennet kapısı demek çok hoşuma gitti. Eşim iki isim istediği için Eymen'i de başka isimlerle uydurmaya çalıştım

O kasilmalar son aylarda biraz can rahatsiz edici olabiliyor canim.gozunuz aydin bu arada Allahim kucagimizada almayi nasip etsin

stanki hahaha ciddi ciddi pipi yazmis yasaglikli hayirli olsunda canim. iki kardes destek olurlar birbirlerine. ayni oyunu oynarlar. kac yas olcak aralarinda peki? bu arada bende %99 oranini gorsem oyle sevincem yani. %80 oran verdi en son.

bir de ben cok acik gundr iki bardak iciyorum. drdan izin var. oglumdada icmistim. icilmezmi hamilelikte

Normal canım benim 5 haftalıkken kese göründü 8 haftalıkken kalp atışını duydum 7 haftalıkken gittiğimde boş gebelik kürtaj dedi başka doktora gittim bir hafta bekleyelim dedi bekledim kalp atışını duydum sıkıntı yapma 8. Haftada kesin duyulur kalp atışı

Guzel bir haftasonundan herkese gunaydin. Guzel anneler. Bu haftasonu bursadayim. 2 aydir gelmiyordum. Gune kusarak baslasam da yine de mutlu uyandim. Herkese iyi haftasonlari.

günaydin canim. cok sukur iki uc gundur iyiyim tiksinmelerim biraz gecti. insallah seninde cabucak gecer. sanada iyi haftasonlari :)

Valla bende korkuyorum ama bugün biraz iyiyim allah yardımcımız olsun doğuma kadar biraz zor geçecek gibi

Kızlar az önce bi kalktım. altima kaciriyorum sandım. kanamaymis. hemen kostuk hastaneye. iğne yapıp serum verdiler Dr sabah gelevekmis. dua edin nolur
Canım üzme kendini üzülünce daha kötü oluyo bazen oluyo öyle ama iyikide hastaneye gitmişsin inşallah bebegin iyidir haber ver bizede

12+2 de ikili taramaya gittigimde folik asiti bırak dedi doktorum..ferrum fort ve decavit yazdı.o günden beri ikisini kullaniyorum.16+1 olduk
bende decavit kullanıyorum, geyno ferro demir hapı kullanıyorum, previt pozitive folik asiti kullanıyorum folik asiti ne zaman bırakıcan acaba decavitin içinde folik asitte yok mu

İkili testi yaptırmış mıydın? Nasıl çıkmıştı?

Ben kullandım da öyle bi etkisi olmadı bende. Sadece bi tane yeterli doktor kaç paket verdiyse o kadar kullan normalde ilaç zararlı ama mecbur veriliyor bi daha ki gittiğinde doktara test yapıyo enfeksiyon geçmişse ilaç falan vermiyo yanı bi da dahaki kontrolü bekle canım

Kızlar az önce bi kalktım. altima kaciriyorum sandım. kanamaymis. hemen kostuk hastaneye. iğne yapıp serum verdiler Dr sabah gelevekmis. dua edin nolur
Canım çok geçmiş olsun inş.şimdi iyisinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…