2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
arkadasim oglunada ayni seyi dediler. Engelli olur felan dediler. Cocuk 2 yasinda cok saglikli bir cocuk. İcine sinmeyen durumlarda baska doktorlara da gorunmekte fayda var. İyi doktorlar arastirip.
Beyin sivisi mi fazla dediler. Masallah ona. Internette erkek bebeklerde fazla olur yaziyor zaten. Insallah hicbir seyi yoktur. Yarin tekrar bakacak.

Banada kesin birşey yok suan sadece tedbir amaclı ilişki yasak dedi 20,haftadan sonra bakacak tekrar ama yinede korkuyorum ilaç falan verdimi sana peki yada dinlenme dısında baska birşey dedimi
benim 1 aydır kanamam var zaten iğne ve progestan kullanıyorum. yeni yeni geçiyor gibi

20. Haftaya

Merhabalar. 20 haftalıkken bebeğinizi kaybetme nedeniniz neydi merak ettim. Umarım hepimiz güzel bir hamilelik geçirip sağlıklı bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz

20. Haftaya

Merhabalar. 20 haftalıkken bebeğinizi kaybetme nedeniniz neydi merak ettim. Umarım hepimiz güzel bir hamilelik geçirip sağlıklı bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz
Insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz. Benim ilk bebegimde 11.hafta da ense kalinligi tespit ettiler. Asiri miktarda. Gecer diye bekledik ama gecmedi. Kistik higromaya donustu. Amniyosentezde kromozom bozuklugu oldugu anlasildi. Sonra vucudunun farkli yerleri de su topladi ve malesef kalbi durdu.

Allah namazları nı kabul etsin canım bizede dua et. Bende hareket edince sağ bacagıma agrı vuruyor dikkat et sende

Kızlar ilk bebegıim ve iki üçlü testleri yaptırmadım dörtlüyüde düşünmüyorum bi çok arkadaşıma yüksek oranda özürlü dendiği halde saglıklı dogdular ne yapacagım kafam karıšık yaptırmayan varmı testleri

Iyi aksamlar hanimlar gece nasil uyiyrsunuz?? Bebegim sagimda ama hep sagima yatmis buluyrm kendimi yada yu ustu sikinti olabikir mi ??

Bende testleri yaptirmadim canim. Burda yaptirmayan kisi de var baya. 22. Haftada ayrintili ultrason yaptiracagim. Rabbim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Allah korusun canım kötü düşünme Allah büyük ilk bebegini neden kaybetmiştin

Birde bebek odasi yada besik neler yapamaya karar verdiniz benim kafam cok karisik gereksiz seyler almak istemiyrm ???
Ben bebek odasini 7. Aydan sonra hazirlayacagim. O yuzden simdilik hicbirsey dusunmuyorum Henuz bir cöp dahi almadim, zaten cinsiyetimizde henuz belli degil

benim 1 aydır kanamam var zaten iğne ve progestan kullanıyorum. yeni yeni geçiyor gibi
Dikkat et canım çok hareket etmemeye calıs progestan iğrenc bir ilaç benimde 6,haftada içerde kanamam vardı o yüzden kullanmıstım iki hafta kadar onun dısında hiç nrmal kanamam olmadı ama kanama olmadanda eşi aşağıda olabiliyo demekki

sağol canım dinleniyorum o yüzden sürekli. benim kanama alanı rahim ağzında gibiymiş. yani eş aşağıda olunca kılcal damarlara baskı yaptığı için de kanama olabiliyormuş. içerde herhangi bi kanama alanı görülmedi zaten hiç. yine de uzanmaya ve iğnelere devam. progestanı ben aksine çok sevdim çok rahatlatıcı bi etkisi oldu bende. gerginliğimi aldı. çok tatlı bir uyku yapıyor. ama tabiki hormonlar açısından zararı da vardır heralde kullanmaya bağlı olarak kist kütle tümör vb. gbi. onu bilemiyorum. bi an evel 20. hafta gelsede rahatlasak biraz

Bende yaptırmadım hiç birini canım, sadece ayrıntılıya gidecez inşallah:)

Anladım İnşallah ilk gebeliğinde yaşadığın sıkıntılar sonrası bu gebeliğin çok çok rahat geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…