2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Evde kimse olmayinca her animi paylasiyorum :) yanlizliktan kurtulucam yaa cok sukur babamz ilk andan beri hep konusur. Onu bir birey olarak kabul ediyor en basindan beri .. Buda beni Cok mutlu ediyo . Daha dogmadan babaligi yasiyor :) birde seninki gibi hareketlerini hissetsek . senin minik hareketli.ne guzel. Hareket demek.bereket demek. zeki olacak bence minnakin

Amin canimm
Sag sol sirti donusumlu yatiyordum. Artik bel agrimdan dolayi sag sol donusumlu yatiyorum.
Ben sirt ustu yatinca cok rahatsiz oluyorum
Gobek deligi hizasinda bi damar atiyo hatta zonkluyo diyebilirim.o yuzden sag sol done done sabah oluyo :)-

Bizde 18haftalığız 16haftadan beri kımıldanmalar gıdıklama gibi hissettim hissediyorum da arada bugün sanki hiç hissetmedim acayip aklımı tanıyorum bi sorun mu var acaba diye kuruntuların hiç bitmiyor. Sizlerde sürekli mi hissediyorsunuz sabah aksam günde kaç sefer ? Yoksa aklımı sıyırcam paranoyak bi anne olcam

Ben daha hic.hissetmedim ve takmiyorumda. Sadece bir kere sanki tekme atti kacti minnak :) oda omudr emin degilim bile. Bunu takmamalisin canm. Hele akli siyirmak va hic gerek yok. Bosuna stres olmus olursun. Bebiate etkilenir. Her gun oku ayetel kursini rabbine emanet et hicbir sey olmaz allahin izni ile

Amiinn canımm inşş hiç eksik etmiyorum zaten İnşirah falan okuyorum. Burda arada denk geliyo kalbi duran bebekler ondan endşe duyuyorum. Bide önceki gebeliğim de 5aylık düştü kan pıhtılaşmasından haliyle bi korku oluyo. Rabbime emanet hepside

Kiyamam ondanmis korkun sen yinede kotu seyler okuma gorme.dusunme.annesi. rabbimize emanetler insaallah

Kiyamam ondanmis korkun sen yinede kotu seyler okuma gorme.dusunme.annesi. rabbimize emanetler insaallah

Rahatlatmaya çalışıyorum kendimi zaten namazımı kılıp Rabbim e dua ediyorm burda ki tüm anneleri de içimden geçirerek. Rabbim yardımcımız olsun canımm sende bi kız bekliyosn inş bizde teyzesi doğumlarıda yakın :) birlikte gün sayalım kucağımıza alalım inşşş

Amiiin insaallahh canm benim :)) isim dusundunuz muu

Kızlar bebeğinin eşi aşağıda olan varmı
O sebepledir ki hastanedeyim. oğlum da bi güzel tekmelemis eşini. o da kanama yaptı :) bol dua istiyoruz.
Hiç bir şeye yaptirmadim. Rabbim o günlere ulaştırsin ayrıntılı usg harici bir şey istemiyorum.

O sebepledir ki hastanedeyim. oğlum da bi güzel tekmelemis eşini. o da kanama yaptı :) bol dua istiyoruz.

Hiç bir şeye yaptirmadim. Rabbim o günlere ulaştırsin ayrıntılı usg harici bir şey istemiyorum.
Insallah cabucak toparlanir cikarsin canim.birdahada olmaz insallah dikkat et oglusa fazla enerji yollama en iyisi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…