2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlar gece kalcamda yani afedersiniz ama tam popp hizamin kemigi bir sizliyor bir agriyorki anlatamam sanki et kemikten ayriliyo

Hala çok kararsısız canım :) erva zümra eşim ikra hepte kafiyeli birbirine :)) Erva benim bekarken hayalimdi. Bakalım kısmet. Siz düşündünüz mü

Canım durumun nasıl
Canim aslında kanama çok azaldı adet sonu gibi. ama doktorum taze kan olunca riske atmayalım dedi yarın çıkarım diye düşünüyorum. ama böyle giderse doğuma kadar sürekli yatacakmisim.bu arada okulu çok dert ediyorum. ama napim ki demi

Insallah cabucak toparlanir cikarsin canim.birdahada olmaz insallah dikkat et oglusa fazla enerji yollama en iyisi :)))
Ay inşallah canım. Bu tüp usaklara kaçak oluyo diyorlardı. doğru imiş :)

Hala çok kararsısız canım :) erva zümra eşim ikra hepte kafiyeli birbirine :)) Erva benim ibekarken hayalimdi. Bakalım kısmet. Siz düşündünüz mü
Masaallah hepsi guzel canim. Ikimizin ortak karari zeynep. 2. Isim istiyor esim. Ben tek isim olsun istiyorum ama ısrarcı bu konuda.bul Yoksa 2. Ismi ben koyarm diyor:))) bende zeynep.ismini.sonuk birakmayacak isim arıyorm. Ya zeynep ece yada zeynep neva olacak nasip artk :)

Zeynep çoook güzel isim canımm ismine yakışan bi kız olur inşş. Tanıdığım bütün zeynepler çok güzel ve çok akıllı maşallah senin ki de öyle olsn inş. bende çok seviyorum zeynebi ama eşim tarafında var bizde var o yüzden başka düşündük. Eşinin de gönlü olsun her ikisi de kulağa hoş geliyo:)

Bebiş iyi olsun da başka şeyleri düşünme sen canm, dinlenmene bak çok fazla hareket etmemeye çalış :)

Aynen canim onunda hakki var nede olsa. Bende anlama cok onem veriyorum. Hosuma giden baska.isimlerde oluyor ama anlami yok. Ben ismin.karakteri etkiledgne inaniyorm..dedgn gibi agir basla.akilli oluyor zeynepler. Isimleri ile yasasinlar insaallah :)

İnşallah canımm benim :)) bende öyleyim ki kesinlikle çokta doğru karakteri etkiliyor ve inş kızına diğer tarafta da şefaatçi olsunlar. O yüzden büyük sorumluluk isim koymak. Rabbim yardımcımız olsun doğru kararlar veridirsin.

H hasretsinan65 cok gecmis olsun ebeler ne yazikki cok vicdansiz oluolar herkes olmasada geneli ilk cocugumda benimde su sizio olabilir diye muayene ettiler ve doguma kadar kanamam durmamisti onlarin yuzunden neyseki doguma yakindi benimki.

Kızlar Bebek hareketi böyle hani kalp atar ya pıt diye öyle bişey mi acaba?bende bi iki kez oldu fakat hala şu işi çözemedim

Aminnn insallah rabbim nasip etsin en kisa zamanda herkese o minnacik tekmeleri.. cok duzensiz sen her dokundugunda istediginde hareket etmiyo bende o gunleri bekliyorum artik :) hepimizin bebisleri akilli, zeki, saglikli olsun insallah tek dilegimiz bu. Bizim kadar hissetmeselerde alismis olsalar iyi olur dogana kadar yoksa babalar icinde zor olur esimden goruyorum hep diyo hayatimiz degiscek artik, baba olcam ben ne tuhaf bi duygu, sorumluluk articak diye herseyi simdiden dusunuyo kafayi yicek diye korkuyorum :)

Aynen canımm:) az önce bende de oldu ben hep öyle hissediyorum. Sanırım iyi geceler dediler bize :))

Meraklanma canim daha erken, bende butun gun uzandim kafama taktim niye oynamiyo diye yemekten sonra yine hissettim birkac kipirti :) onlar cok kucuk her istedigimizde tepki verecek kadar buyumediler merak etme 24 haftadan sonra hareket saymak gerekiyomus ama oncesi duzensiz oluyo insan hissedemiyo her uzandiginda. Rabbim bebeklerimize sag salim kavusmayi nasip etsin insallah

Kızlar Bebek hareketi böyle hani kalp atar ya pıt diye öyle bişey mi acaba?bende bi iki kez oldu fakat hala şu işi çözemedim
Canim karnin guruldar ya, bagirsaklar yada hafif bi damar atar ona benzer bisey oluyo en basta böyle minicik bi dokunma, ben cunadan beridir biraz daha hissediyorum bagirsak hareketiyle karistilmaz bence dikkatli dinlersen kendini.

Canim karnin guruldar ya, bagirsaklar yada hafif bi damar atar ona benzer bisey oluyo en basta böyle minicik bi dokunma, ben cunadan beridir biraz daha hissediyorum bagirsak hareketiyle karistilmaz bence dikkatli dinlersen kendini.
Öyle oldu bi iki defa demek bebişi.bazrn de öyle oluyor akabinde gaz çıkıyor o yüzden kafam karışıyor acaba yalnış mıyım diye.kafam karışık bu ara

Öyle oldu bi iki defa demek bebişi.bazrn de öyle oluyor akabinde gaz çıkıyor o yüzden kafam karışıyor acaba yalnış mıyım diye.kafam karışık bu ara
Insanin karni migdesi guruldayinca hissediyo ama bebisin hareketi koluna bi kelebek konmus gibi dusun o kadarki hafif ve sessiz herhalde artik yavastan ayirmaya baslarsin iyice hissetmeye basladiysan. Kendini iyi dinle karnina dokun onunla konus ben bazen cok hafif bastiriyorum karnima tabi doktorun yaptigindan bile hafif o zaman elimlede hissediyorum

Aynen canım haklısın bende şuan meyve yedim kıpırdanmalar oldu yine :)) şişkinlik falan olduğun da gaz oluyo canım bendede :) ileri ki aylarda daha net hissederiz inşş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…