2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aynen canım haklısın bende şuan meyve yedim kıpırdanmalar oldu yine :)) şişkinlik falan olduğun da gaz oluyo canım bendede :) ileri ki aylarda daha net hissederiz inşş :)
İnşallah.o kadar heyecanla bekliyorum ki anlatamam

İşte ben onu yapmıyorum konuşmuyorum dokunmuyorum okşsmıyorum.belki bunları yapmadığımdan beni cezalandırıyor yavrumonun dışımda fena gazım var her zaman.siDe de böyle mi?gece özellikle.eşime de ayıp oluyor belki uyanıyordur geceleri.çok utanıyorum

H hasretsinan65 cok gecmis olsun ebeler ne yazikki cok vicdansiz oluolar herkes olmasada geneli ilk cocugumda benimde su sizio olabilir diye muayene ettiler ve doguma kadar kanamam durmamisti onlarin yuzunden neyseki doguma yakindi benimki.
Teşekkür ederim canım ama ilk defa yaşadım çok zordu cok canım acıdı 5. Aya yeni giricem şimdiden ne doğumu ya ama onlar baktılar doğum yolu açılmışmı diye yok tu öyle birsey onlar için maksat acı çektirmek şuan çok agrım var hiç böyle olmazdı kesin onların yüzünden az daha bebek dogacaktı dün gece resmen bi doğum geçirdim çok zordu yani

Hahah o gaz olayi bendede var butun hamilelerde oluyo sanirim bende utaniyorum ama elden bisey gelmiyo tek basimizami yasicaz herseyi onlarda yasasin :) bende baslarda karnimi sevmeye onunla konusmaya cekindim aslinda ama allah korusun korktugum icin simdi ise alistim bol bol sevip konusuyorum. Unutma 2-3 haftaya sana tepki vericek artik konusmalisin ve hamilelikte bebegiyle konusan annenin baglari daha kuvvetli oluyomus.

Birde bebek odasi yada besik neler yapamaya karar verdiniz benim kafam cok karisik gereksiz seyler almak istemiyrm ???
bebek odasina cok hevesliyim ama kullanilmiycak diye korkuyom ilk basta zaten bebis yanimizda yatcak. Yada tekerlekli besik alirim gece yanimizda gündüz odasinda. Allahim insallah bebegimizi bize nasip ederde gerisi gelir insallah

Aminn insaallahh canm . cocuugun anne baba uzerindeki hakki imis iyi bir isim konmasi . guzel anlamli isimler koyabilelim inss. Onlarda ismine gore yasasinlar :)))

Aminnn insaallah canm. Sağlıkli cok mutlu gunlerimiz olsun canlarla. Bizimki isim sevme kisminda. Hic rahatinin bozulacagi aklina gelmiyor. Ama ben onu hazirliyorum yavastan. Diyorum artk deliksiz uykulari unut veya cay icip yemek yedigimizde bu kadar rahat olamayacagz diyorum. Bu sessizliği uzun zaman bulamayacagni anlatmaya calisiyorum :) bn bunlari anlatrken gulerek soyluyrm memnun halinden. Sabırlı insandr neyseki. Sikayet etmez buyuk ihtimal:))))

Ne olursa olsun yinede surekli uyanik olacak olan, kucaginda bi sag bi sol gezdircek olan, beslicek, buyutcek olan biziz onlarda elbetteki yardim edicek ama ben daha cok ilgilenmeyi dusunuyorum cunku esim yazik hem calis hem eve gelince onunla ilgilen ancak bi gece yaticak adam kiyamam :) ama anlastik yemek temizlik yapmak icin hep onu beklicem o ilgilenicek. O gun benimle dalga geciyo herseyi sen yapicaksin yemekte aglarsa sen bakicaksin diye bende dedim yemegi bulursan yersin

Mantikliyms es gelince yemk bsyi yapmak aklimda bulunsun :))) yemekte aglarsa bakmak yok babaylada bag kursun. Babada sakinlestrsn:) gerci takilmistr sana. Ben bu zamana kadar cok yattm . rahatda bi hayatim vardi. Hakettim yani gelsin minnak hazirim ben :)))

Iyi aksamlar hanimlar gece nasil uyiyrsunuz?? Bebegim sagimda ama hep sagima yatmis buluyrm kendimi yada yu ustu sikinti olabikir mi ??
Canım sol tarafa yatmak gerekiyormuş sanırım ben oyle yapıyorum öğrendiğimden beri, sag tarafa yatınca bebeğe giden kan dolaşımı azalıyormus diye biliyorum

Bende cok hazirim saglikla zamaninda gelsinler insallah. Zaten babasi diyo kimseye birakmam senin isin olsa bile ben bakarim, cok hevesli bebis gelsin görcem onu :) eminimki gece cok aglarsa cocuk oda ici rahat uyuyamaz. Surekli biseylere bakiyorum burdaki konulara bakiyorum arastiriyorum falan daha cok erken olmasina ragmen kendimi psikolojik olarak normal doguma hazirlamaya calisiyorum :) en korktugum sey oldugu icin ignelimi ignesizmi karar vermeye calisiyorum rabbim normal dogum nasipeder insallah

Ya kızlar 16 hafta bitti halabulantım var dayanıcak gücüm kalmadı hiçbişey yapamıyorum artık bu haftayı dolduran arkadaslar ne durumda acaba

Kızlar Bebek hareketi böyle hani kalp atar ya pıt diye öyle bişey mi acaba?bende bi iki kez oldu fakat hala şu işi çözemedim
Seninle ben zaman bu mevzuyu cozucez bilemiyirum:))) hep

Onlarinda evladi kayıtsız kalamazlar :) bende normal dogum cok istiyorum. Hayirlisiyla insaallah. Dogumdan 1 hafta sonra sinav var toparlanmam lazim cunku. hersey beyinde bitiyor. Cok dusunmemeye calisiyorum. Zor diye baslayan dodum muhabbetlerinde. Usulca uzaklasiyorum:) igne dedign epudral diyorlar. Omu canm . ondada ayni dogum sancisini cekiyormus. Tavsye etmiyr benm gittiğim hastane. Nasip. Neyle.karsilasacagimi tam bilmedgm icin korkmuyorm diyebilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…