2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Valla bende tam bilmiyorum ama annem hamilelikte ara ara olur böle şeyler dedi korkacak bişy yok zannediyorum ama doktora gittiğinde bi sor istersen yinede

Kızlar ikili test sonucu icin gidecektim bugun ama doktorum yokmus kan sonucuna baka bilirmisiniz insallah bi sorun yoktur

Eklentiler

• IMG_20161128_132958.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 76
Inşaallah hayırlı haberler alırsın.

H hasretsinan65 bunlar bize tecrube oluo canim.simdi ayni sey basima gelse kirarim o ebenin kolunu o benim canimi yakacagina ben onunkini yakarim.oyle sey olurmu insan cani bu kadar basitmi yani.allah iyilerle karsilastirsin hepimizi insallaaahh.

nilaykls canim benimde ilk hamileligimde bulantilarim cok feciydi hatta bi sure hastanede yattim ve bulantilarim 9 ay gecmedi artik yemek yemeyi ozlemistim.ama bu hamileligimde cok sukur gecti diyebilirim ara sira ufak bulantilar oluo yedigim seylere gore.allah yardimcin olsun bulanti cok kotu bilirim ben bisey yiyemezdim safra cikardi artik bazen inan ic organlarim agzimdan cikicak sanirdim ama hepsi gecio bebislerimiz icin herseye deger.bana bi tanidik kivi ye demisti azda olsa ise yaramisti bi dene istersen.simdikindede sade soda icince rahatliorum.umarim en kisa zamanda kurtulursun bulantilarindan canim.

Bizede 12.haftada kıza benziyor dedi ama net değil tahmin dedi. Bizde kız gibi düşünüyoruz hep kıza göre bakınıyoruz birşeyler almamak için zor tutuyoruz kendimizi bi kaç parça iki cinsinde giyebileceği şeyler alarak duygularımızı bastırmaya çalışıyoruz daha net öğrenmek için bir ay sonra gidicez yaa

Arkadaşlar nasılsınız?sohbetlerinize katilamiyorum yatsam da yattığım yerden sipariş hazirliyorum :) :) kurtlu oldugumdan ötürü:) yoğunluk var accik ama aklım bir yandan da sizlerde umarim kötü bişey yoktur ve hepiniz iyisinizdir

Kan basinciniz yukseliyor dogaldr hamilelign bir parcasi buda:)

kızlar benim de karnım kaşınıyor ara ara, çatlayacak diye çok koruyorum. her gün bir kez lierac sürüyorum düzenli olarak. buna rağmen çatlarsa çok üzüleceğim.

kızlar benim de karnım kaşınıyor ara ara, çatlayacak diye çok koruyorum. her gün bir kez lierac sürüyorum düzenli olarak. buna rağmen çatlarsa çok üzüleceğim.
Bendede kasıntı oluyor ama giydiklerimden de kaynaklı olabilir diye düsünüyorum. Usutmeyeyim diye kalın kalın giyiniyorum, hava almıyor vücut :) Ben Mustela kullanıyorum, hemde hamile oldugumu öğrendiğimden beri :) Gayet memnunum, 18.haftadayız henüz bisi olmadı artık bundan sonrasına bakıcaz :)

Bende artık başlıycam çatlak ilacına ama kaşıntım falan yok doktorum başlayabilirsin dedi ama ilaç önermedi her ilacı kullanabiliyomuyuz

eczacı yakın bir arkadaşım lierac önerdi. doktorlar da öneriyormuş bu kremi, ama yukarıdaki arkadaşın bahsettiği kremi de çok duydum. ikisi de iyi sanırım. bebe yağı falan kullananlar da var.

Kızlar ikili test sonucu icin gidecektim bugun ama doktorum yokmus kan sonucuna baka bilirmisiniz insallah bi sorun yoktur
Canim risklerin yazdığı kağıt oluyor burada risk analizi yok ki, serbest bhcg ile papp -a ölçüm sonucu var ama buna gore bir şey söylemiyor, istatistiki verileri lab. Giriyor..Yok mu o veriler? Ben almadım sonucumu ama alanların hep o şekilde sonuçları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…