2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hoş geldin canımm :) Mayıs annelerimiz çoğalıyor. İnşallah hayırla kucağımıza alalım hepimiz de

Canım aynı sorun bende de var ben 20 haftalık hamileyim sen 4+5 derken yanlış yazdın galiba bende hapşırma öksürme yada tutmaya çalıştığım sıralarda hep altıma kaçırıyorum ve inanılmaz sık çişim geliyo seninde dediğin gibi 20 hafta bunları yaşamak için erken geldi bana ama oluyor yarın muayenem var sorcam doktora günde kaç tane çamaşır değiştiriyorum bilmiyorum

Evet yanlış yazdım 5i ay olarak yazmıştım 16+5 olacaktı.. aynı dediğin gibi günde en az bikez değiştiriyorm bnde çamaşırımı annem de erken diyo ama anlamadm bnde

Kızlar dikkat edin , ben ilk gebeligide gözümü her kapadigimda karabasan basiyodu, ve bebegimi düşürdüm korkudan.Cok şükür bu sefer hic olmadı. Aman ha dikat edinn

Günaydın Anneler gebelik başlangıcıyla şuanki kilonuz arasında ki fark ne kadar?Ben 1500 gr aldım şuana kadar.

kızlar hangi hafta kesinleşti cinsiyetiniz? bana da 12. hafta da büyük ihtimal erkek dedi. cuma günü gidicem tekrar, bakalım değişti mi?

karından ultrasonla söyledi. 12.- 13. hafta arasıydı tam. %60 erkek dedi. ben de kendimi öyle hazırladım gibi, şartlandım sanki. cuma netleşicek inşallah.

Benim de 14. Haftaya kadar ara ara oldu kahverengi kanamam çok ayakta kalmak yorulmak etkileyebiliyor. Ama doktorum bazılarının doğuma kadar olabilir endişe edilecek birşey yok dedi. İçiniz ferah olsun Allahın izniyle kucağımıza alırız inşallah

Evet yanlış yazdım 5i ay olarak yazmıştım 16+5 olacaktı.. aynı dediğin gibi günde en az bikez değiştiriyorm bnde çamaşırımı annem de erken diyo ama anlamadm bnde
merhaba bende 2017 mayıs annesiyim 16+5 deyim aynıyız bu bir haftadır aynı sıkıntı bendede var hapsurunca hemen kaçırma geliyo bende günlük mutlaka değiştiriyorum

Kizlarr gunaydinn..bugun saglik ocagina gittim ilac yazdirmak icin sansa beni aricaklarmis zaten cok guzel ilgilendiler doktorum henuz vitamin falan yazmamisti saglik ocagi d vitamini ve demir ilaci yazdi dogumdan sonrada 40in cikana kadar kullanicaksin dedi bu vitamin kilo aldirirmi ya korktum.bide tetanos asisini doktoruna sor yaptir derse gel asi yapicaz dedi aranizda tetanos asisi olan var mi

kızlar hangi hafta kesinleşti cinsiyetiniz? bana da 12. hafta da büyük ihtimal erkek dedi. cuma günü gidicem tekrar, bakalım değişti mi?
Canım banada 12. Haftada erkeğe benziyo dedi hatta o çıkıntıyı gördüm bile göbek kordonunda olabilir dedi pozisyonundan net anlaşılmadı. 16.haftada gittik net kız dedi yani. O yüzden hazırlıklı ol :)

karından ultrasonla söyledi. 12.- 13. hafta arasıydı tam. %60 erkek dedi. ben de kendimi öyle hazırladım gibi, şartlandım sanki. cuma netleşicek inşallah.
%100 değil daha erken bence sen kendini iyice şartlama bence çnkü bende 12.hafta doktra gittğmde sanki bacak arasnda çıkıntı gördük gibi oldu erkek sandım doktorum acele etme bidaaki ay belli olur dedi gerçktende 16. haftada gittim kız çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…