2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kızlar benim de karnım kaşınıyor ara ara, çatlayacak diye çok koruyorum. her gün bir kez lierac sürüyorum düzenli olarak. buna rağmen çatlarsa çok üzüleceğim.
Benimkide kasiniyo ama oksuyorum kasimamaya calisiyorum bide zaten yapinda varsa malesef ne yapsanda catlak olusur benim zaten kucukken boyum cabuk uzadi diye yanlarda var umarim karin kisminda olmaz

Bende artık başlıycam çatlak ilacına ama kaşıntım falan yok doktorum başlayabilirsin dedi ama ilaç önermedi her ilacı kullanabiliyomuyuz
Benim doktorum mustela ya da lierac kullanabilirsin demişti, eczacı da mustela çatlak oluşmadan önce, lierac da oluştuktan sonra deyince mustela aldım. Henüz kullanmaya başlamadım çatlağım yok ama başlasam iyi olacak :)

kızlar benim de karnım kaşınıyor ara ara, çatlayacak diye çok koruyorum. her gün bir kez lierac sürüyorum düzenli olarak. buna rağmen çatlarsa çok üzüleceğim.
Benimde çok kaşınmaya başlayınca sabah ve akşam olmak üzere günde 2 ye çıkardım kremi bende Lierac kullanıyorum.

Kaçıncı haftada başladınız acaba aşılara?

Canım netten baktım o sonuclar var sadece bilemedim bende .yarında gideyim degistircem zaten o hastaneyi

Bugun bende bulantısız basladım gune ilk defa iyi hissediyorum kendimi insallah devam eder boyle artık

Canım netten baktım o sonuclar var sadece bilemedim bende .yarında gideyim degistircem zaten o hastaneyi
Anladım canım, bunlar bir şey ifade etmiyor çünkü.. istatistiksel veri olduğu için sonuçlar, ense kalınlığı, burun kemiği, kan değerleri, yaş, gebelik yaşı, kilo hepsi harmanlanıp risk oranlarını yazılı verecekler sana...bence de değiştir canim, biraz ilgisizler sanırım..

Kizlar bi temizlik yapayim dedim ama kuyruk sokumum belim agrimaya basladi yine biraz egilince butun gun dogrulamiyorum bunu yasayan varmi? Bide egildigimde sanki bebek karnimda skisiyo gibi hissediyorum böyle göbegim alti cekiliyo sanki sizce birsey oluyrmudur?

Netten baktığım icindir belki yarın gittigimde verirler belki canım, yarında gideyim degistircem yinede insallah sorunsuz atlatırız hepimiz su testleri

kızlar aranızda çalışan hamiş bayanlar var mı ? sabahları çok zor uyanıyorum ve gün boyu bilgisayarın karşısında gözlerim mahvoluyo bunun sonunda eve git yemek yap çok yoruluyorum bebişimin hareketlerinide fazla hissetmiyorum neden acaba ???

Canim kac haftaliksin? Bende calisiyorum ve calistigim günler 10 saatten az uyursam pestilim cikiyo yetmiyo bile bide yorgun olman onun hareketini engellemez diye dusunuyorum aksamlari süt ic cikolata falan ye uzan sessiz bi yerde sakince dinle bebegini cunku biz hareketli olunca onlar uyuyo :)

Benim de yemek yaparken bile 1-2 saat ayakta kalsam ağrılar başlıyo, belim ve kuyruk sokumum ağrıyo.. Eşim sağolsun artık tüm temizlikler onda :) alışveriş için yürüsem ayakta kalsam hemen ağrılar başlıyor.. Aynı durum yani.

canım 18 haftalığım sabahlarıda 7 de uyanıyorum akşam 6 da evde oluyorum yemek yedikten sonra 9 gibi pat uyuyorum gerçekten hamileyken böyleysem bebiş olunca naparım bilmiyorum :) çalışan anne olmak gerçekten zor

Benimde ilk popo basen genisler ki genisliyorum emin adimlarla 83 oldum bakalim kaca vurucak ibre

Esim yazik benden cok calisiyo ben her gun calismiyorum bos zamaninda bi zahmet temizligi yapayim :) ama iste hemen agrilar basliyo zorlaniyorum yoruluyorum napalim

Ben de çalışıyorum canım, ben gece uyurken zorlanıyorum, dolayısıyla uyanırken de... İşte pek ayakta kalmam gerekmiyor Allah'tan, yemeği de haftada 2 kez yapıyorum fazlaca. Temizliği de artık eşim yapıyo sağolsun :)

Her firsatta uyu simdiden bence :) bebis olunca ben en azindan bi sene calismayi dusunmuyorum butun zamanimi ona ayirmak istiyorum o zamanda bebegin uyudugu zamanlarda bende yatarim diye dusunuyorum babamiz gelinceye kdar sonra is yemek falan :) ama emin ol o zaman daha cok enerjimiz olucak su an hamile oldugumuz icin vucudumuz kaldirmiyo cok cabuk yoruluyoruz

Esim yazik benden cok calisiyo ben her gun calismiyorum bos zamaninda bi zahmet temizligi yapayim :) ama iste hemen agrilar basliyo zorlaniyorum yoruluyorum napalim
Bence kendini çok yorma parça parça bir gün bir odayı bir gün diğer odayı temizle.. :) çok zor oluyor tamamını yapmak ve baya yıpratıcı hamileyken. Çok dikkat etmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…