2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
aynen canım uyumak için vakit bulunca hemen yatıyorum ama işten o da ne kadar olabilir :) iyi ki ücretsiz iznimiz var inşallah o zamanları da görürüz :)

Bence kendini çok yorma parça parça bir gün bir odayı bir gün diğer odayı temizle.. :) çok zor oluyor tamamını yapmak ve baya yıpratıcı hamileyken. Çok dikkat etmek lazım.
Canim ben yurtdisindayim burda evler malesef kutu gibi :) keske buyuk olsaydida parca parca yapsaydim :)

kızlar doğumdan sonra yarım gün çalışarak 823 lira yardımla ilgili haberiniz varmı?işçi hamişler yada memur hamişler için mi gerekli?

aynen canım uyumak için vakit bulunca hemen yatıyorum ama işten o da ne kadar olabilir :) iyi ki ücretsiz iznimiz var inşallah o zamanları da görürüz :)
Aminnn rabbim sag salim kucagimiza aldirsin insallah 4 gözle bekliyoruz alistik baglandik 4,5 aylik olduk nerdeyse. Bende her firssatta yatiyorum zaten surekli yorgunum gecmek bilmiyo masallahi var

Ay canm ya eklerim tabi ki :)

aa cnm benden bebek ismi almadınnnnn vereyimmi

Ya ver tabi ki canım belli değildir diye istemedim :)
endless love canim cicim benim de kızım olacak ekler misin listeye ?

Tabiki de eklerim canım benimmm :)

Netten baktığım icindir belki yarın gittigimde verirler belki canım, yarında gideyim degistircem yinede insallah sorunsuz atlatırız hepimiz su testleri
Amin canım inşallah, ben de tedirgin bekliyorum dna testi sonucumuzu ..hic kolay değilmiş bu süreçler

çalışıyorum hamişim cnm ben eve gidince haftasonu yptıklarımı ısıtıyorum ya da dışardan söylüyorum mecburen hiç halim kalmıyo ki gttiğimde 1930 filan oluyo. işyer ile konuştum 8,5 olan çalışma saatimi 7,5 a çektim iş kanununda böyle bir madde varmış başvuruda bulundum sabah 9da gelip 1730da cıkıyorum sabah biraz olsun uykumu almış oluyorum sen de belki konuşabilirsin?
Hareketleri ben de hıc hıssedemıyorum yoruluyoruz çünkü gün içinde ve yolda eve gidip yemek yapmak cok zor geliyo bazen kavga cıkıyo eşim aç olunca ama mecbur makarna filan uyduruyorum bişiler

Aynen cnm bende sabahları zor uyanıyorum ve gün boyu bilgisayar başındayım ne göz kalıyor ne bişi. Eve en erken 7de gidiyorum, yemek sonrası direk uyuklama modundayım eşim hep yatıyorsun diyor ama brn dayanamıyorum napim

Bir premses daha geliyo doktorumuz %90 kiz dedi bir hafta onden gidiyoruz 110gr ve 10cm olduk Buarada banada doktorum biraz fazla kilo almissin diye uyardi vee vitamin vermedi istahin iyice acilmasin dedi Demir ve omega hapi yazdi. Bir sonraki geldiginde vitamine baslariz dedi. Folik asite devam edicem Çok mutluyummkiii

Kac kilo aldin canim

Gozun aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…