2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben geçen hafta başı vuruldum tetanoz aşısı 1.dozunu.3 Doz şeklinde yapıyorlar bir ay arayla.Çok sıkıntı yaratacak birşey değil korkmayın.Omuzdan vuruyorlar bir gün hafif bir ağrı oldu bende tabi ağrı eşiği kişiye göre değişiyor.

Ben yaptırdım canım ve kesinlikle de yaptırman gerek o tetanos aşısını. Benim önceki düşükte başlamıştık 2kez onda vuruldum. Şimdi 3.yü bunda başlıycam. Aşı kartı veriyorlar bebek doğduktan sonra bile devam ediyo. Dr unu da sor yinede ama vurdur derim

Ben yaptırdım canım ve kesinlikle de yaptırman gerek o tetanos aşısını. Benim önceki düşükte başlamıştık 2kez onda vuruldum. Şimdi 3.yü bunda başlıycam. Aşı kartı veriyorlar bebek doğduktan sonra bile devam ediyo. Dr unu da sor yinede ama vurdur derim

merhaba hanımlar.bugun kahvaltı hazırlarken bas donmem basladı halen devam edıyor normalmı bu.bıseyler de yedım acaba tansıyonmu dıye de

Sagol canim onumuzdeki gunlerde hastaneye gidicem ondan sonrada vurulurum ay anne olmak simdiden zormus dogunca ne olucam acaba:)

Ben de yatmadan önce biraz ağır çerez vs yiyince kabus görüyorum arkadaşlar. Lütfen birbirinizi korkutmayın böyle şeylerle. Çok tok yatmazsanız rahat uyursunuz. Ayrıca hormon dengemiz değişti tabii ki rahat uyku uyuyamamamız normal.

merhaba hanımlar.bugun kahvaltı hazırlarken bas donmem basladı halen devam edıyor normalmı bu.bıseyler de yedım acaba tansıyonmu dıye de
Benim de bu sabah kahvaltıdan sonra baş dönmesi göz kararması kulak tıkanması oldu nerdeyse düşcektim ama hamileliğim boyunca hiç baş dönmesi yaşamamıştım ilk defa oldu tansiyonumu ölçtük baya düşmüş niye oldu anlamadm

bende bu zamana kadar cok yasamadım bas donmesı,o yuzden endıselendım. dun progestan ılaclarımı normal ıctım.gece yatarkende ıctım sabah mı etkıledı dıye dusunuyorum ama.evde tansıyon aletı yok o yuzden olcemedım

Bebiş iyi olsun da başka şeyleri düşünme sen canm, dinlenmene bak çok fazla hareket etmemeye çalış :)

E Eylulde_gel cok gecmis olsun allah saglikla kucaginiza almayi nasil etsin canim

Kızlar allah razı olsun, cok sağolun. hiç kimse yaşamasın böyle kötü şeyler inşallah.
Geçmiş olsuj Allh yardımcın olsun canım benim oğlumda cok hareketli at onu yukarı diorum ama dinlemio
Ayy canim cok sagol. Bebiş agirlastikca plesentasi cikiyormus yukarıya. ama su total olan olursa accik zor oluyor ve cikmayabilirmis. bol bol yatış canım. dikkat et sende.

Slm kızlar ben daha bebeğimin kipirtilarini pek hissedemiyorum sanki bağırsak hareketi gibi geliyor bana da ins en kisa zamn da bende bu duyguyu yaşarım

doktorda ihtimal dedi ama anne yüreği işte içim rahat etmiyor çok ağladım ilk duydugumda zaten duygusalım iyice sulugöz oldum

Tünaydin arkadaşlar, sebepsiz bu gün vücudum cok fazla mutluluk hormonu salgılıyor :))) ne oluyor bilmiyorum mutluluktan içim içime sığmıyor oysa o kadar kafama taktığım şey varken noluyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…