2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Günaydın kızlaaar dün gece karabasan bastı beni yaaa uykularım harrap bi de akşamüzeri kalbim çok hızlı atıo iğnelerden olabilir diolar
Beni her gece fenaliklar basiyor. hamilelikte ustumde cok agirlik var anlatamam. her gece yatmadan dua okuyorum. dua okurken bazen uyuyakaliyorum. carpintim da var. carpinti normal diye biliyorum. fenalardayim anlatilir gibi degil.

Beni her gece fenaliklar basiyor. hamilelikte ustumde cok agirlik var anlatamam. her gece yatmadan dua okuyorum. dua okurken bazen uyuyakaliyorum. carpintim da var. carpinti normal diye biliyorum. fenalardayim anlatilir gibi degil.
Hormonların yükselmesiyle alakalıymıs sanırım bu kotu ruyalar bende aynıyım kabuslarla uyanıyorum geceleri

Kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah. ayakta durunca belim ağrıyor diyen arkadaşlar magnezyum eksikliğinden oluyor o ağrılar. İlk gebeligimde çok yaşadım doğuma kadar da oldu ilaç kullanmama rağmen. şimdi de aynı maalesef. çatlak konusunda da çatlayacaksa ne yaparsanız yapın çatlıyor kızlar. bir sürü krem yağ kullanmama rağmen 8. ayimda öyle bir çatladi ki göbeğim çok üzülmüştüm ama değiyor bebeklere ☺

Valla benim de belim çok ağrıyor biraz yürüsem doktorun verdiği vitamin ilaçlarını da icemiyirum yemek de yiyemiyorum halen midem hemen kötü oluyir yeterince vitamin alamadigimin farkındayım ama ne yapayım midem kaldırmıyor

endeleslove Kızımın adını MİRAY Koyduk. 2. ismi belli değil. 2. isim belli olsun söylerim

Tamam canım güzel kızımızın güzel ismini ekliyorum :)

Yerim ben o piremsesi ya :) gözün aydın canım :)

Hemen hemen herkes öğrendi cinsiyeti cumartesi inş.bende öğrenirim randevu aldım ama Dr un işi çıkar vs iptal olur diye ödüm kopuyor

Bende öğrenemedim daha ya bebeğimi şşt pişşt diye seviyorum hala

Öğrenirsiniz sizde en kısa süre de Canlar :)

Bunu söylediğin iyi oldu canım, teşekkürler. 10 gün sonra kontrolüm var doktora da söyleyeyim öyle bir magnezyum eksikliği vs varsa takviye bir şey versin ya da besine yönlendirsin.

Bende 65 le basladim 64 um..oglumda ilk uc ayda kilo almamistimda vermemistimde..toplamda 11 kilo falan almistim.ilk 6 ayda aldiklarimi verdimm emzirmektrn bir yasindn sonra tekrar kilo almaya basladim.67 e kadar cikmistim uc yilda..aman napalim kuzulzarimiz saglikli olsunda veririz insallah :)

Guzel hamisler hayirli aksamlar.aksam ustu kasiklarimdaki agirlik ve agriyla kadin dogum aciline gittim sansa benim doktorum nobetciydi.idrar tahlili yapti yassi epitel degeri yuksek cikti yani kum dokuyo olabilirmisim ilac verdi idrar yollarin temizlenir dedi bide magnezyum verdi.buarada 11 haftalikken kemik yapisi kiza benziyo demisti bugunde kemik yapisina gore erkege cok benziyo ama kesin degil bir ay sonra net olur dedi iyicene kafam karisti.poposu dikmis :) kendimi kiz fikrine alistirmistm soka girdim:)

Kızlar sanırım bende mantar oluştu ilk defa başıma geliyor cuma günü randevum o zamana kadar yapabileceğim bir şey varmı cok sıkıntılı bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…