2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ay senin oğlus hala sıkışık duruyo ya cok guluyorum resmini gordukcebugun ultrasonda da bizimki parmagini emerken kahkaha attim icerde yavrucak resmen zipladi suanda sayende zipliyor

Ya evet teyzesi yeri dar geliyor :)
Prensesini yerim ya o mutlu olsun yeter :)

@endeleslove bizim adımız Ahmet Tuna ekleyebilirsin teyzesii:)

Eklerim tabiki canım :) etiket yanlış olmuş

Canım mutlaka ilaçlarını almalısın kendin için değil bebek için. bulantilari nda emin ol geçecektir 1 kaç gune kadar. mideni aç tutmamaya bak ne zaman az bulansa ağzına bişeyler at biraz rahatlatıyor

Kızlar sanırım bende mantar oluştu ilk defa başıma geliyor cuma günü randevum o zamana kadar yapabileceğim bir şey varmı cok sıkıntılı bi durum
Hemen Numismed diye bitkisel temizlik ürünü var al ve sabah aksam dus al cnm cumaya kalmaz yok olur bile...cokkkk onceden yazmistim bunu hamileligin süresince temizlik icin devam et...

Kızlar sanırım bende mantar oluştu ilk defa başıma geliyor cuma günü randevum o zamana kadar yapabileceğim bir şey varmı cok sıkıntılı bi durum
Canım bendede çoktu bi ara Dr. Fitil verdi korktum kullanmadım onu. sirkeli su cok iyi geldi su an kalmadı diyebilirim

kaç haftalıktınız yapıldıgında bende bugun elimi kestim yarın yaptırmayı düşünüyorum 17 haftalıgım yaparlarmı acaba

aynen Dr erkeğe benzetti ama kesin olmadan oğlum diyemiyorum senin ne zaman kontrolün tahmin yapmış mıydı.
Benim aslında 10 Aralık'ta randevum Ama araştırmaya kan vermeye gidicem Çarşamba günü bi muayene olurum da pek dikkat etmiyorlar devlette 11. Haftada erkeğe benziyor demişti ama oran vermemişti bana da erkek gibi geliyo ama bakalımm :) senin ne zaman randevun artık belli olması lazım :)

Kızlar nasılsınız biraz önce zaten dolgulu ve bi tarafı kırılmış dişimin diğer tarafıda kırıldı büyük ihtimalle bi kaç güne dolguda düşücek ağrımaya başlamadan gitsem çekerler mi acaba :/

Ya ben çok aldım sanırım 61 le hamile kaldım 64 oldum
Ben 700 gram aldım henüz :) bulantı ve kusmalarım olmasaydı ben de alırdım baya ancak tam geçti bitti diyorum ertesi gün yine başlıyor. Bu sabah uçakta yine kustum Allah'ım ne zaman biticek şu bulantılar...

Nasılsız kızlar? Karnım belirginleşmeye başladı. çok heyecanlanıyorum. ayın 9 unda randevum var. Bir ay beklemek çok zor. sadece demir ilacı kullanıyorum. inşallah sizde de durumlar iyidir.

Hemen Numismed diye bitkisel temizlik ürünü var al ve sabah aksam dus al cnm cumaya kalmaz yok olur bile...cokkkk onceden yazmistim bunu hamileligin süresince temizlik icin devam et...
Canım Nerden bulabilirim onu eczaneden mi
Canım bendede çoktu bi ara Dr. Fitil verdi korktum kullanmadım onu. sirkeli su cok iyi geldi su an kalmadı diyebilirim
3 gündür sirkeli su kullanıyorum ama henüz bi degişiklik yok malesef

Ben de az önce hapıydım ve idrarımı kaçırdım.komik geldi bana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…