2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Slm kızlar ben daha bebeğimin kipirtilarini pek hissedemiyorum sanki bağırsak hareketi gibi geliyor bana da ins en kisa zamn da bende bu duyguyu yaşarım
Merhaba benüm de çoğunlukla bağırsak hareketi ile birlikte gelen gaz.arada bişiler oluyor sanırım o da bizim minik

Bemim de aynı şeyler oluyor Can'ım bebeği sıkıştırmamak lazım zira eşim eğildiğini görünce çok kızıyor:)hoş ona kalsa hapşurmayacam.tam hapşuracağım esnada bana sesleniyor benim de hassas kaçıyor hapşuruğum.benimki kendine has tedbirler alıyor:))

Siz 1.5 ve 4 kilodan bahsediyosunuz ben sigarayi biraktim ne kadar aldigimi kendim bile duymak istemiyorum :)
Ben de sigarayı bıraktım ve çokça pekmez tüketiyorum.demir ilaçları da kilo yaptığını varsayarsak e bide bebeğin ağırlığı falan.ortalama 5-6 kilo aldım şimdiden

Kızlar bu arada hayatımın hiçbir döneminde bu kadar gazlı olmamıştım.çok fena.yediklerim gaza dönüşüyor adeta utanıyorum artık o kadar yani

Yeliz4106 canim benimde dolgum dustu dr kadin dogumdan mudahele edilebilir diye imzali kagit getir dedi bide rontgen cekiceklermis.ben rontgeni duyunca vazgectim.benimki arada agri yapio ama cok dikkat ediorum sık sık fircaliorum ve ve calkalama suyu kullaniorum de onerdi alkolsuz olanlarindan.

Bende yarın bi dişcimle arayıp konuşucam gerekirse doktoruda ararım napıyım zaten gebeliğin başında geçiştirmek için geçiçi dolgu yaptırmıştım büyük ihtimalle oda düşer iki güne gebelikte diş çektirenleri duymuştum röntgen istemezse çektirirm bende dişin bana bi hayrı kalmadı çünkü :))

Canım benim randevum ayın 3 ünde cumartesi

Hapsurugunu tutmuyorsun degil mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…