2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Simdiden gecmis olsun canim insallah kolay bi sekilde kurtulursun o zaman o disten :)

Kızlar bu arada hayatımın hiçbir döneminde bu kadar gazlı olmamıştım.çok fena.yediklerim gaza dönüşüyor adeta utanıyorum artık o kadar yani
Sorma o gaz benmde basimda gecen brokoli yedim faydali diye daha felaket oldum korkumdan daha yemiyorum. Esimede utaniyorum.gebelikte gaz problemi oldugunu soylemeye simdilik gizli.kacak yasiyorum

Canim hapsurugunu sakin tutma asil o tehlikeli ve kendini skma sakin cok serbest birak hapsururken bazen birden gelince kasigima agri giriyo ama serbest olunca sorun olmuyo. Egilmekten kastim diyelim yerden bisey aliyorum mesela o zaman oluyo dizlerime cökmem lazim

SöYledim bu gun zaten bundan sonra sen supur ben silerim dedim hala dik duramiyorum ayaga kalkinca cok kötü oluyo
Benim de hareketlerim ağırlaştı özellikle iş yaparken uzanırken.daha çok başındayız son aylarda top gibi yuvarlanacaz sanırım:))

Ben de sigarayı bıraktım ve çokça pekmez tüketiyorum.demir ilaçları da kilo yaptığını varsayarsak e bide bebeğin ağırlığı falan.ortalama 5-6 kilo aldım şimdiden
Canim ben trde tatilde salmistim burda o yemekler yok diye yazlari mutlaka 2 haftada hep alirim 2-3 kilo gelince en gec 2 haftayada geri eski halime dönerim ama kiloyu aldim hamile oldugumu ögrendim evdeki hesap carsiya uymadi, sigara kilosuda geldi simdi biraz dikkat ediyorum ama pekte umrumda degil bebegimin kilosu az olcak korkusu var aklima geldikce herseyden yemeye calisiyorum.

Bu arada benim hala hafif hafif mide bulantılarım mevcut şu anda bile.tamamen geçmedi

H
angi ülkede yaşıyorsun acaba merak ettim canım

Bu gun esimin arkadasina yemege gittik Mardinlilerdi. Kendilerine oradan kuzu eti geliyormus. 3 aydr et yiyemeyen ben yiyebildim. Kokmuyordu cok guzeldi. :)

Benim de hareketlerim ağırlaştı özellikle iş yaparken uzanırken.daha çok başındayız son aylarda top gibi yuvarlanacaz sanırım:))
Hahahah allahta seni güldürsün bu arada farkettimde ben ayran icince benimki fir dönüyo icerde normal oturunca bile farkediyorum bi sag bi sol durmuyo :)) bu gun oynadi sonra farkettim gecen carsambadan beri hep ayran ictim dun haric dun az oynadi bu aksam yine ictim kipir kipir seviyo sanirim :)

Geceleri uyku problemi olanlar burda buluşuyoruz sanırım hanımlar:) dün uyuduğumda saat sabahın 5 i idi

Bu gun esimin arkadasina yemege gittik Mardinlilerdi. Kendilerine oradan koyun eti geliyormus. 3 aydr et yiyemeyen ben yiyebildim. Kokmuyordu cok guzeldi. :)
Kuzudur o canim koyun olsa yemegin üstüne cikarirdin kokar benim bildigim yada senin birden canin cekti

Ayran laf yapıyor seninkindeben de hapşurdultan sonra kıpırdıyor teyzesi:)

Kuzudur o canim koyun olsa yemegin üstüne cikarirdin kokar benim bildigim yada senin birden canin cekti
Kuzuyduu ya evet pardon. :))) bu arada sana yazicam bi yazamadm. En son kendine dikkat et diye yollamstm cok dikkat etmissn kalkamadm diyosn askolsun. Birak dagnkk kalsnn yorma kendinii

Saat 10/30 dedinmi ayaktayım valla.iğne saatim pıhtı iğnesi o yüzden erken kalkmaya alıştım.ilk aylarda ne güzel kafam yastıktan kalamıyordu özledim o sarhoş günlerimi ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…