- 2 Eylül 2016
- 2.657
- 1.136
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #18.781
5 saatck yatiyosunn inan gun boyu uyuyablrm zor uyanyrm:)Saat 10/30 dedinmi ayaktayım valla.iğne saatim pıhtı iğnesi o yüzden erken kalkmaya alıştım.ilk aylarda ne güzel kafam yastıktan kalamıyordu özledim o sarhoş günlerimi))
Hayır kim ki o.ilk duydum.tavsiye ediyorsan bakarım ama Can'ım.bu arada şarjım bitmek üzere ben kaçıyorum yarın görüşürüz güzel annelerrrr.dünyanın en güzel duygularını yaşıyoruz bu süreçte çok şükür bu yüzden çok mutluyum.hepinizi öpüyorummmmBu arada pedegog Adem gunesi.takip eden var mi aranizda :)
Cocuk pedegoğu canim kitaplari var 600 kadar radyo arsivi var netten dinleyebiliyorsn. Ve su ara youtubede pedegoji okulu adi altinda programlar yapiyor. Cocugun dogumundan ergenligine kadar butun problemlere cevap veriyor. Guvenli baglanma , mahremiyet egtimi baslica konulari. Adam derya deniz. Cocuklarin dunyasi malum bizim bilmedgimiz kadar derin bunlara hep isik tutuyor sorun olunca sorabiliyorsn. Cumalari youtubeden yayin yapiyor. Kesinlikle tavsiye ediyorm. Ders calistgmdan ara verdgmde veya yemk yaparkn faln acip dinliyorum. Kitaplarida var ama okuyack zamnm yok. Kitaplarndanda faydalanabilirsin. Tabi bu yazm butun annelere :) iyi uykular sana ve bebisineeHayır kim ki o.ilk duydum.tavsiye ediyorsan bakarım ama Can'ım.bu arada şarjım bitmek üzere ben kaçıyorum yarın görüşürüz güzel annelerrrr.dünyanın en güzel duygularını yaşıyoruz bu süreçte çok şükür bu yüzden çok mutluyum.hepinizi öpüyorummmm
canim ya bu ikinci hafta oldu mecbur temizlik yaptim icimde rahat etmiyo bide misafirim gelicek cumartesi dedim bu gun yapayim sonra zamanim yok bi ustunden gecerim misafir gelmeden o kadar. Mesela pazar yapicaktim evdeydim ama yataktan kalktim yemek yedim koltuga uzandim aksama kadar :) tursu gibiyim surekli normalde zorla is yapiyorum ama belim isten degil kuzu bi iki kez ayaktayken dik egileyim yere giriyo agri gecmiyo butun gunKuzuyduu ya evet pardon. :))) bu arada sana yazicam bi yazamadm. En son kendine dikkat et diye yollamstm cok dikkat etmissn kalkamadm diyosn askolsun. Birak dagnkk kalsnn yorma kendinii
Yesin onu teyzesiii :) durmasinlar hic cok hosuma gidiyo icimi gidikliyo, bide benimki butun gun ortada ve sagdaysa 1-2 saat mutlaka sola geliyo gunde bi kez tuhaf yavrumAyran laf yapıyor seninkindeben de hapşurdultan sonra kıpırdıyor teyzesi:)
Isvicredeyim canim 14 sene oldu burdayiz.H
angi ülkede yaşıyorsun acaba merak ettim canım
Allah allah herkesde nasilda farkli farkli isliyor bu surec :) sende haklisn temizlk ol.ayincada olmuyor. Egilmemeye cals madem annesi. Sonra acisi i yine sen cekiyosuncanim ya bu ikinci hafta oldu mecbur temizlik yaptim icimde rahat etmiyo bide misafirim gelicek cumartesi dedim bu gun yapayim sonra zamanim yok bi ustunden gecerim misafir gelmeden o kadar. Mesela pazar yapicaktim evdeydim ama yataktan kalktim yemek yedim koltuga uzandim aksama kadar :) tursu gibiyim surekli normalde zorla is yapiyorum ama belim isten degil kuzu bi iki kez ayaktayken dik egileyim yere giriyo agri gecmiyo butun gun
Seni cok pisss kiskaniyorum biliyorsun dimiii masaaallah masaallahYesin onu teyzesiii :) durmasinlar hic cok hosuma gidiyo icimi gidikliyo, bide benimki butun gun ortada ve sagdaysa 1-2 saat mutlaka sola geliyo gunde bi kez tuhaf yavrum
Oyle canim hicbirseyi kiyaslayamiyoruz malesef genel olarak yasanan seyler var onlarda ortak oluyoruz yoksa herkes cok seyi farkli yasiyo ama yinede hepimiz ayni yoldayiz bebislerimizi bekliyoruzAllah allah herkesde nasilda farkli farkli isliyor bu surec :) sende haklisn temizlk ol.ayincada olmuyor. Egilmemeye cals madem annesi. Sonra acisi i yine sen cekiyosun
Oy kiyamammm sana az kaldi kuzum once bagirsak hareketi gibiydi surda birkac gundur hissediyorum evet o diyorum en kisa zamanda yasicaksin insallah uzun bekletmesin ufaklik. Simdi bisey sorcam abes olcak kesin sordum daha dun ama kafa yok inanSeni cok pisss kiskaniyorum biliyorsun dimiii masaaallah masaallah
Aynen canim ya kimi 9 ay mide skintisi ceker kimi anlamaz kiminin dogumu zor kiminin kolay. Genellemk en buyuk hata oluyor. Herkeste ayri ayri isliyor. Saglicakla alalm bunlar guzel sancilar. Bn burdaym heyyy annnem melegm yorma kendini diyiveriyorr:))))Oyle canim hicbirseyi kiyaslayamiyoruz malesef genel olarak yasanan seyler var onlarda ortak oluyoruz yoksa herkes cok seyi farkli yasiyo ama yinede hepimiz ayni yoldayiz bebislerimizi bekliyoruz
Ne olacak canim sor tabii. Kizz minnakim. Ya eskiye gore bir seyler hissediyorum aslinda. Ama sklassn esmde hissetsn istiyorum. Oda olur elbet. Bn gibi agir ayakk bu kkizcee:))) ama su bir kesin sol tarafimi tapulamis hicbir yere kipirdamiyor :))) dun 1 kere pit dedi kacti. Bu gun arabaya bindm acikmistm. Acikincada agrasf oluyorum .arabada hep gerilirm sevmem. Midem kotu olur. Benm minnak dupeduz 3 kere vurdu anasina:))) ciksin sorcam ona anneye tekme neymsOy kiyamammm sana az kaldi kuzum once bagirsak hareketi gibiydi surda birkac gundur hissediyorum evet o diyorum en kisa zamanda yasicaksin insallah uzun bekletmesin ufaklik. Simdi bisey sorcam abes olcak kesin sordum daha dun ama kafa yok inankiz di dimi bu kez ezberlicem. Aklimda tutamiyorum herkesi girmiyo beynime :)
Kurban olsun annesi ya bi dogsun böyle aldigi nefesin basini beklicem oyle seviyorumki cocuklari simdi benim olucak dünyanin en guzel duygusu olsa gerekAynen canim ya kimi 9 ay mide skintisi ceker kimi anlamaz kiminin dogumu zor kiminin kolay. Genellemk en buyuk hata oluyor. Herkeste ayri ayri isliyor. Saglicakla alalm bunlar guzel sancilar. Bn burdaym heyyy annnem melegm yorma kendini diyiveriyorr:))))
Aynenn bnde cokk seviyorumm cocuklari. Evlat sevgisi kim bilir nasildr. Cok merak ediyorm o duyguyuKurban olsun annesi ya bi dogsun böyle aldigi nefesin basini beklicem oyle seviyorumki cocuklari simdi benim olucak dünyanin en guzel duygusu olsa gerek
Hahaha sor annesi, bende normaldede ac olunca agresif oluyorum ya sinirimi cikariyorum yada ses cikarmiyorum :) annem bende oynuyodu bi elini koydu kadin ama vurmadi kerata ya gecen esime bi kez denk geldi tesaduf yoksa bebekler inatci oluyo o konuda herkese vurmuyolar :) benimkide daha gozle gorulmuyor sadece denk gelirse hissediliyo damar atiyo gibi. Canim erken kalktim uykum geldi yine :) erken dedigim 10Ne olacak canim sor tabii. Kizz minnakim. Ya eskiye gore bir seyler hissediyorum aslinda. Ama sklassn esmde hissetsn istiyorum. Oda olur elbet. Bn gibi agir ayakk bu kkizcee:))) ama su bir kesin sol tarafimi tapulamis hicbir yere kipirdamiyor :))) dun 1 kere pit dedi kacti. Bu gun arabaya bindm acikmistm. Acikincada agrasf oluyorum .arabada hep gerilirm sevmem. Midem kotu olur. Benm minnak dupeduz 3 kere vurdu anasina:))) ciksin sorcam ona anneye tekme neyms
rabbim yasatacak insallah hayirlisiylaAynenn bnde cokk seviyorumm cocuklari. Evlat sevgisi kim bilir nasildr. Cok merak ediyorm o duyguyu
Tabi ben 1 lerde kalktm rahatm :)) 1p erkennn y anii. Allah rahatlik versinn. Bizde sizi optuk teyzesiiiHahaha sor annesi, bende normaldede ac olunca agresif oluyorum ya sinirimi cikariyorum yada ses cikarmiyorum :) annem bende oynuyodu bi elini koydu kadin ama vurmadi kerata ya gecen esime bi kez denk geldi tesaduf yoksa bebekler inatci oluyo o konuda herkese vurmuyolar :) benimkide daha gozle gorulmuyor sadece denk gelirse hissediliyo damar atiyo gibi. Canim erken kalktim uykum geldi yine :) erken dedigim 10sabahta 8 de uyanicam kacayim yavastan öptüm seni ve minnak prensesi kendinize dikkat edin
ben de birgün kızlarım birgün oğullarım diye seviyorum.Bende öğrenemedim daha yabebeğimi şşt pişşt diye seviyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?