- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi endless love
-
- #18.801
ben de bana dert olan bütün konuları rüyamda görüyorumGünaydın kızlarrrr, kabuslar aynen devam...çok enteresan, uzun zamandır rüya gordugumu hatırlamıyordum, hamilelikten beri her sabah ekşın, ne rüyalar ne rüyalar..hepsi de hastanede ve doktorumla..bilinçaltı işte!! Dün gece de doktorum , hamilelik masajı yaptırmadigim için sağlıksız olduğumu söylüyordu
Canm biz Miray koyduk ama ikinci isimde istiyoruz.Kızı olacak anneler isimleri ne düşünüyorsunuz
kıyamam ya napalım yani canım tabiki uyucaz biz kocişlerin sözlerine bakmayalım bebiş daha önemli :) gerçekten çalışan bayan için hamilelik zor ve bunu bebiş olduktan sonra düşünemiyorumAynen cnm bende sabahları zor uyanıyorum ve gün boyu bilgisayar başındayım ne göz kalıyor ne bişi. Eve en erken 7de gidiyorum, yemek sonrası direk uyuklama modundayımeşim hep yatıyorsun diyor ama brn dayanamıyorum napim
ay cnm ya aynen ben senın gibi değilim çok sık değil ama ayda bir iki kez kabus görüyorum. Dün gece de gördüm. zifiri karanlıkta yürüyorum yaşlı kadına yardım ediyorum.diyor benim tanışım gelecek diyor . tamam diyorum gidiyorum bir kulübeye girip yemek yiyorum sel götürüyor ortalığı felaket bir yağış var.kadın kapıyı çalışıyo tak tak tak eski bir kapı . açıyorum masada görüyo beni tanışım gelmiceeekk deyip başımdan tutup masaya dayıyor kafamı bir uyandım kaskatı olmuşum. ay rüyamı anlattım ama hayır olsun anlatmamam mı gerekirdi acaba. Hayır olsun canlarım anlatı verdim vallaGünaydın kızlarrrr, kabuslar aynen devam...çok enteresan, uzun zamandır rüya gordugumu hatırlamıyordum, hamilelikten beri her sabah ekşın, ne rüyalar ne rüyalar..hepsi de hastanede ve doktorumla..bilinçaltı işte!! Dün gece de doktorum , hamilelik masajı yaptırmadigim için sağlıksız olduğumu söylüyordu
canım benim mesai 8:30 da başlıyo ama eşim erken gittiği için 7:00 de uyanıyorum sabahları akşamda 18:00 de evde oluyorum sonra yatıyorum ama yine sabah uykusuna bişi benzemiyo inanır mısın 18 haftalık olduk ama hiç migde bulantımı bile hissedemedim iş stresinden kocişlerde biraz anlayışlı olsun kolay diil sonuçtaçalışıyorum hamişim cnm ben eve gidince haftasonu yptıklarımı ısıtıyorum ya da dışardan söylüyorum mecburen hiç halim kalmıyo ki gttiğimde 1930 filan oluyo. işyer ile konuştum 8,5 olan çalışma saatimi 7,5 a çektim iş kanununda böyle bir madde varmış başvuruda bulundum sabah 9da gelip 1730da cıkıyorum sabah biraz olsun uykumu almış oluyorum sen de belki konuşabilirsin?
Hareketleri ben de hıc hıssedemıyorum yoruluyoruz çünkü gün içinde ve yoldaeve gidip yemek yapmak cok zor geliyo bazen kavga cıkıyo eşim aç olunca ama mecbur makarna filan uyduruyorum bişiler
Allah razi olsun insallah yanina anlami guzel bi isimde bulursak daha guzel olucak ayaz biraz uyumlu olsun diye koyucaz insallahdery.a canimm allah adi gibi guzel hayirli evlat olmayi nasip etsin saglikla kucaginiza alin insallaaah
Canım benim randevum ayın 3 ünde cumartesi
E sende tabi 2 tane olunca ihtimaller artıyorben de birgün kızlarım birgün oğullarım diye seviyorum.
Kusma en başından beri 2 kere oldu..bu ara değil ama. Cok bulantım ve reflu gibi yanmam var, zorlasam kusarim ama...ben de bana dert olan bütün konuları rüyamda görüyorum
bu arada sen de kusma var mı merak ettim bende bu hafta başladı kaç kez
Hayır olsun tatlim, hep hamilelikten bunlar..evelsi gün akşam da hastaneye gidiyorum bebek kontrolü için, ne bebeği sen hamile değilsin, burada çalışıyorsun , ölü yikayicisin deyip morga indiriyorlar, aglaya aglaya yıkıyorum..yahu ne kabuslaray cnm ya aynen ben senın gibi değilim çok sık değil ama ayda bir iki kez kabus görüyorum. Dün gece de gördüm. zifiri karanlıkta yürüyorum yaşlı kadına yardım ediyorum.diyor benim tanışım gelecek diyor . tamam diyorum gidiyorum bir kulübeye girip yemek yiyorum sel götürüyor ortalığı felaket bir yağış var.kadın kapıyı çalışıyo tak tak tak eski bir kapı . açıyorum masada görüyo beni tanışım gelmiceeekk deyip başımdan tutup masaya dayıyor kafamı bir uyandım kaskatı olmuşum. ay rüyamı anlattım ama hayır olsun anlatmamam mı gerekirdi acaba. Hayır olsun canlarım anlatı verdim vallaAllahım hayr etsin
endless love teyzos oglumuzun ismi nasip olursa ayaz olucak ikinci bi isim daha eklenicek ama karar vermedik henuz abimiz poyraz ablamizda elifnaz
Bizimde mayıs ortası gibi dogum gerceklescek insallah Allah nasip ederse ailemize bi kız cocugu katılacakAllah herkesin evladını saglıkla kucagına almayı nasıp etsin ins
Canım benim randevum ayın 3 ünde cumartesi
Evet cnm eczaneden hemen al ben daha ilk günlerde bu derdi biliyorum diye kimsenin başına gelmesin diye yazmistim dr um nasil gecirdin bu mantari diye sasirmisti diye anlatmistim.Gebeligin hatta hayatin boyunca devam edebileceğin bir ürün vajina temizliği yaparak bir tabaka oluşturuyor ve disardan gelecek mikrop vs lere karşı direnc sagliyor.Ben cok memnunum ne idrar yolu enf.olurum ne mantar umarim sende atlatirsin...Canım Nerden bulabilirim onu eczaneden mi
3 gündür sirkeli su kullanıyorum ama henüz bi degişiklik yok malesef
Evde yatiyoruz yata yata popo buyutcez herhalde canim :)Allah razi olsun canim.nasil oldun
Sagolasin ins teyzesi ❤ayy sizinde belli olmus maasallah.adiyla yasasin can ahmet :))
Ya ne güzel isim teyzesi yer onu :) ekliyorum canım :)
Hoşgeldin canım prensesinde hoşgeldi :)
Bilgilerini verirsen ilk sayfadaki listeye eklerim seni de :)
Kaçıncı Bebek
Başlangıç kilosu
Benimde :) görüş günümüz aynı :)
canim artik benide ekleyebilirsin :)Ya ne güzel isim teyzesi yer onu :) ekliyorum canım :)
Hoşgeldin canım prensesinde hoşgeldi :)
Bilgilerini verirsen ilk sayfadaki listeye eklerim seni de :)
Kaçıncı Bebek
Başlangıç kilosu
Benimde :) görüş günümüz aynı :)
Ay deme çok fenaymışHayır olsun tatlim, hep hamilelikten bunlar..evelsi gün akşam da hastaneye gidiyorum bebek kontrolü için, ne bebeği sen hamile değilsin, burada çalışıyorsun , ölü yikayicisin deyip morga indiriyorlar, aglaya aglaya yıkıyorum..yahu ne kabuslar(((((
Benim her gün böyle maalesef tatlim, anlatsam korku filmi gibi..şu dna testi sonucu gelene kadar böyle gidecek sanırım..Ay deme çok fenaymıştam kabus
Hamilelik yogası düşünüyorum kadıköy modada var bakalım.Kizlarrr, spor,plates ya da yuruyus yapıyor musunuz? Doktorunuzun tavrı nedir bu konuda..kritik 3 aylar bitti, nasıl yapmalı? Önerisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?