2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Günaydın kızlarrrr, kabuslar aynen devam...çok enteresan, uzun zamandır rüya gordugumu hatırlamıyordum, hamilelikten beri her sabah ekşın, ne rüyalar ne rüyalar..hepsi de hastanede ve doktorumla..bilinçaltı işte!! Dün gece de doktorum , hamilelik masajı yaptırmadigim için sağlıksız olduğumu söylüyordu

ben de bana dert olan bütün konuları rüyamda görüyorum
bu arada sen de kusma var mı merak ettim bende bu hafta başladı kaç kez

kıyamam ya napalım yani canım tabiki uyucaz biz kocişlerin sözlerine bakmayalım bebiş daha önemli :) gerçekten çalışan bayan için hamilelik zor ve bunu bebiş olduktan sonra düşünemiyorum

ay cnm ya aynen ben senın gibi değilim çok sık değil ama ayda bir iki kez kabus görüyorum. Dün gece de gördüm. zifiri karanlıkta yürüyorum yaşlı kadına yardım ediyorum.diyor benim tanışım gelecek diyor . tamam diyorum gidiyorum bir kulübeye girip yemek yiyorum sel götürüyor ortalığı felaket bir yağış var.kadın kapıyı çalışıyo tak tak tak eski bir kapı . açıyorum masada görüyo beni tanışım gelmiceeekk deyip başımdan tutup masaya dayıyor kafamı bir uyandım kaskatı olmuşum. ay rüyamı anlattım ama hayır olsun anlatmamam mı gerekirdi acaba. Hayır olsun canlarım anlatı verdim valla Allahım hayr etsin

Kızlar ben de 16. haftadayım bu sıralar belirtiler de tamamen geçtiğinden ve doktor da artık kontrolleri ayda 1 e indirdiğinden ve bebişi göremediğimden var mı yok mu bazen tedirgin oluyorum. Bu haftalarda hareket hisseden var mı ?Bi sorun olursa belirti verirdi değil mi?

canım benim mesai 8:30 da başlıyo ama eşim erken gittiği için 7:00 de uyanıyorum sabahları akşamda 18:00 de evde oluyorum sonra yatıyorum ama yine sabah uykusuna bişi benzemiyo inanır mısın 18 haftalık olduk ama hiç migde bulantımı bile hissedemedim iş stresinden kocişlerde biraz anlayışlı olsun kolay diil sonuçta

cnm ilk bebeğim olduğu için nasl birşey bilmiyorum ama bu bikaç gündür sağ tarafımda batışma oluyor sanki bebek orayı itiyor gibi. cız ediyo geçiyo. 2 akşamdır 2 şer kez oldu. normalde kayma gibi diyorlar içinden kelebek uçuşur kayar gibi öyle benzetme yapıyorlar ben daha onu yaşamadım. bende guruldanma tarzı oluyor bir bölgede yada dediğim gibi ittirme gibi batışma olup gidiyor. Ay cnm çok acemiyim hiç birşey bilmiyorum . Evet bebek işte bu tekmeledi yada kayıyor dediğim anı çok merak ediyorum o hissi. hopebaby

Hayır olsun tatlim, hep hamilelikten bunlar..evelsi gün akşam da hastaneye gidiyorum bebek kontrolü için, ne bebeği sen hamile değilsin, burada çalışıyorsun , ölü yikayicisin deyip morga indiriyorlar, aglaya aglaya yıkıyorum..yahu ne kabuslar (((((

Kizlarrr, spor,plates ya da yuruyus yapıyor musunuz? Doktorunuzun tavrı nedir bu konuda..kritik 3 aylar bitti, nasıl yapmalı? Önerisi olan var mı?

endless love teyzos oglumuzun ismi nasip olursa ayaz olucak ikinci bi isim daha eklenicek ama karar vermedik henuz abimiz poyraz ablamizda elifnaz

Ya ne güzel isim teyzesi yer onu :) ekliyorum canım :)

Bizimde mayıs ortası gibi dogum gerceklescek insallah Allah nasip ederse ailemize bi kız cocugu katılacak Allah herkesin evladını saglıkla kucagına almayı nasıp etsin ins

Hoşgeldin canım prensesinde hoşgeldi :)
Bilgilerini verirsen ilk sayfadaki listeye eklerim seni de :)
Kaçıncı Bebek
Başlangıç kilosu

Canım benim randevum ayın 3 ünde cumartesi

Benimde :) görüş günümüz aynı :)

Canım Nerden bulabilirim onu eczaneden mi

3 gündür sirkeli su kullanıyorum ama henüz bi degişiklik yok malesef
Evet cnm eczaneden hemen al ben daha ilk günlerde bu derdi biliyorum diye kimsenin başına gelmesin diye yazmistim dr um nasil gecirdin bu mantari diye sasirmisti diye anlatmistim.Gebeligin hatta hayatin boyunca devam edebileceğin bir ürün vajina temizliği yaparak bir tabaka oluşturuyor ve disardan gelecek mikrop vs lere karşı direnc sagliyor.Ben cok memnunum ne idrar yolu enf.olurum ne mantar umarim sende atlatirsin...

Allah razi olsun canim.nasil oldun
Evde yatiyoruz yata yata popo buyutcez herhalde canim :)

ayy sizinde belli olmus maasallah.adiyla yasasin can ahmet :))
Sagolasin ins teyzesi ❤

canim artik benide ekleyebilirsin :)
Şehir istanbul
Meslek Sistem Destek Uzmani
Yaş 29
Beklenen Doğum tarihi 02.05.2017
Kaçıncı Bebek 2
Cinsiyet Erkek
İsim Utku
Başlangıç kilosu 65

Ay deme çok fenaymış tam kabus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…