2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
canım hiç takma kafana birşey olmaz Allahın izniyle ben 16,haftada bir kez hissetmiştim 17 de bir iki derken suan daha sık hssediyorum ama hergün degil damar atması gibi birşey ama herkeste aynı olacak diye birşey yok 20,haftadan sonra hissedende cok oluyor

Herkese günaydııınnnn annişleerrrrrrr burda inanılmaz fırtına ve yağmur var insallah hasta olmayız hiçbirimiz
Günaydin canim, burasida öyle. Vallla battaniyem ile oturuyorum evden cikmam soguk havada eşimide tembihlemiyorum dikkat et diye. Disari cikmak zorunda olanlara da Allah kolaylik versin. Bol ihlamur icmek en guzeli

Arkadaşlar az önce açık kahve bir akıntı geldi bende. Bunu yaşamış olan veya bir bilgisi olan var mı? Yaşayan olduysa doktoru ne dedi? Çok korkuyorum

Günaydin canim, burasida öyle. Vallla battaniyem ile oturuyorum evden cikmam soguk havada eşimide tembihlemiyorum dikkat et diye. Disari cikmak zorunda olanlara da Allah kolaylik versin. Bol ihlamur icmek en guzeli
Bende eşime hep diyorum.ama pek dikkat etmiyor benimde sağlık ocagına gidip kan vermem gerekiyor doktorum bana vitamin hapı verdi ama genelde herkes demir hapıda kullanıyor geçen gittiğim nöbetçi dpktorda demir hapı kullanman gerek dedi tahlil yaptırıp doktora göstereceğim eger gerekliyse yazsın bana kullanayım dörtlü tarama testi sonucumda cıkacak pek güvenmiyorum yaptırdıgımada pişman oldum ama bakalım hayırlısı

Arkadaşlar az önce açık kahve bir akıntı geldi bende. Bunu yaşamış olan veya bir bilgisi olan var mı? Yaşayan olduysa doktoru ne dedi? Çok korkuyorum
Canım doktora bir git istersen benden 6,haftada koyu kahve bir iki damla kan gelmişti birdaha gelemişti birgün sonra gittiğimde içerde çok az kanamam oldugunu söylemişti ama ilerleyen haftalarda bunun oldugunu sanmıyorum ilk rahim büyürken kanama olabilir demişti doktorum bebeğinin eşi aşağıdamı senin benimki aşağıda bu kanama yapabilir demişti doktor bana yani biçok nedeni olabilir basit bir akıntıda olabilir çünkü rengi açık diyorsun korkulacak bişey yoktur ama için rahat edecekse bir doktorunu ara istersen

Arkadaslar isterseniz bir internetten arastirin ama benim okudugum kadariyla tarcin dusuge sebep olabiliyormus. Hamilelere onermiyorlar.

Nokta kadar belli belirsiz olmuştu, Progestan da iciyordum o dönem, ultrason ile baktı, kese harici bi yerde çok ufak kanama alanı gördü, 1 hafta yatak istirahati verdi ayaklarımı kaldırıp yattım, sadece wc ye kalktim, korkma canım, bebisine bir şey olmamıştır...

Canim benim ikinci cocugum olmasina ragmen bende hissetmiorum daha korkma zaten bi anda hissediosun bende damar atmasi gibi baslamisti sonra kelebek ucuyo gibiydi.ama dunyanin en guzel hissi olduguna garanti veririm.ben dogumdan sonra karnimdaki hareketlerini ozlemistim.

canim artik benide ekleyebilirsin :)
Şehir istanbul
Meslek Sistem Destek Uzmani
Yaş 29
Beklenen Doğum tarihi 02.05.2017
Kaçıncı Bebek 2
Cinsiyet Erkek
İsim Utku
Başlangıç kilosu 65

Ekledim canım benim :)

Kızlar ıhlamur içebiliyoruz değil mi?
evet canım içebilirsin :)

Herkese günaydııınnnn annişleerrrrrrr burda inanılmaz fırtına ve yağmur var insallah hasta olmayız hiçbirimiz

Günaydın canım :) İnşallah olmayız ama benim iş arkadaşlarım hep hasta

günaydınnnnn :)

Günaydıınn :)

cnm bende öyle dedim ama eşim illaki 2. isimde olsun diyor çok istiyor.diyorum tek isim olsun 2 tane olsun diyor
canım benimki de kız :) kızsa tek isim çok daha mantıklı diye düşünüyorum. sonuçta evlenecekler ve eşlerinin soy isimlerini alacaklar, kendilerininkini de kullanmak isterlerse çok uzun isim olacak. tekse bu uzunluk biraz daha kısalıyor :)

Slm gzl annelere ve bebişlerine
Bnm bir sorunum var, drum gyneferon,decavit ve magnorm verdi... dün içmeye başlayım dedim ama ben gebelik boyunca ilaç içerken çok zorlanıyorum... midem resmen kabul etmiyorum çıkaracak gibi zorluyor ne yapmalıyım tavsiyeniz neler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…