2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Doktorum bana vitamin vermedi, sadece demir ilaci ve omega hapi verdi. Bir ay sonra vitamine baslariz hala bulntin var bozmayalim direncini dedi. Bide fazla kilo almisim bir ayda ondan bu ay dikkat etcez dedi. Sonuclarin iyi cikar insalllah ama kafayada takma canim ben hicbir test yaptirmadim ve doktorumda gerek gormedi. 22. Hafta detayli ultrasonu yaptiricam hayirlisiyla

Kızlar bana doktorum hiç bi ilaç vermedi ne demir ne vitamin kan degerlerin iyi dedi. Tüm besin grupların beslen günlük meyve süt yumurta et sebze ni yersen sorun olmaz dedi

Canım ne kadar kilo almıssın ben de 4 kilo almısım aslında pek bişeyde yiyemiyorum ama halsizlik yüzünden genelde uzanıyorum hep

Kızlar bana doktorum hiç bi ilaç vermedi ne demir ne vitamin kan degerlerin iyi dedi. Tüm besin grupların beslen günlük meyve süt yumurta et sebze ni yersen sorun olmaz dedi
Ayyy keşke bnm drumda öle deseydi İnan çok zorlanıyorum içerken.. içmesem ne olur diyorum hep

Canim onlar senin ve bebegin icin onemli ama icmen lazim.yakin saatlerde icme araliklarla ic agir gelmez belki.bide agir yemeklerle yememeye ozen goster.bildigim kadariyla sutle birliktede icilmio.

Canım ne kadar kilo almıssın ben de 4 kilo almısım aslında pek bişeyde yiyemiyorum ama halsizlik yüzünden genelde uzanıyorum hep
Ben de bir ayda 4 kilo almisim. Karbonhidratli beslenip hep yattim bulantilardan. Sebebi buydu kilo almamin. Doktorumda artik daha dikkat edelim karbonhidrattan uzak duralim dedi. Bakalim bende dikkat etmeye caliscam ama bulantim varken ekmek yemeden yapamiyorum

Hepimiz aynı dertten müZdaribiz bende tost yiyerek kilo aldım hiç normal yemek yiyemedim şimdi başladım ama ve ekmegi azaltmamız şart bide hafif yürüyüş yapsak yormadan inşallah çok kilo almayız

Canim onlar senin ve bebegin icin onemli ama icmen lazim.yakin saatlerde icme araliklarla ic agir gelmez belki.bide agir yemeklerle yememeye ozen goster.bildigim kadariyla sutle birliktede icilmio.
Saol cvbın için Cnm... artık mecbur içecem akşama bırakmayım diyorum dün akşam denedim zor oldu nedense bnm akşam hep midem ayakta

kıyamam ya napalım yani canım tabiki uyucaz biz kocişlerin sözlerine bakmayalım bebiş daha önemli :) gerçekten çalışan bayan için hamilelik zor ve bunu bebiş olduktan sonra düşünemiyorum
Zaten bakmıyorum sözüne çünkü cidden halsiz kalıyorum bgnde 4-5 saatlik uykuyla duruyorum dün hiç uyuyamadım mesela. Şimdi iş yerinde yine zorlanıyorum akşam olsa bir an önce die bakıyorum resmen

Zaten bakmıyorum sözüne çünkü cidden halsiz kalıyorum bgnde 4-5 saatlik uykuyla duruyorum dün hiç uyuyamadım mesela. Şimdi iş yerinde yine zorlanıyorum akşam olsa bir an önce die bakıyorum resmen
tatlım ya valla 4-5 saat uyku çok az ben 8 saat uyuyorum ama yarım yamalak sürekli lavobaya kalkıyorum su içiyorum derken hep uykum bölünüyo allahımın iziniyle inşallah bebeğimizi kucağımıza alırızda bu sıkıntılar kalkar

tatlım ya valla 4-5 saat uyku çok az ben 8 saat uyuyorum ama yarım yamalak sürekli lavobaya kalkıyorum su içiyorum derken hep uykum bölünüyo allahımın iziniyle inşallah bebeğimizi kucağımıza alırızda bu sıkıntılar kalkar

Ben 17 Kasımda genetik tarama testi yaptırmıştım. Üzerinden 12 gün geçti, hala sonuçlar çıkmadı. Yaptıran varsa kaç gün sonra sonuçlarını aldılar? Çok merak ediyorım.

Detaylı bende istiyorum ama randevu alamıyorum devletten cok sıra var hangi bölüme randevu alınıyor ayrıntılı için özeldede cok pahalı napcam bilmiyorum ozamana kadar bulabilirim insallah

Aynen bgn hem az hem yarım yamalak uyudum 3-5 kez kalktım bende. Hiç bişi anlamadım uyudugumdan. Şimdi de yine mide bulantısı var inş cnm sonunda onlara kavuşacağımız güzel günlerde gelir

Tabi ben 1 lerde kalktm rahatm :)) 1p erkennn y anii. Allah rahatlik versinn. Bizde sizi optuk teyzesiii
Günaydin :)) uyuyun siz bizim yerimizede, zor uyandim ac kaldim ise yetismem lazim nerden ne alip yiyebilirim diye dusunuyorum hayatimin en onemli seyi yemek yemek su aralar

merhaba kizlar aranizda hareketleri hissetmeye baslayaniniz var miii bir de alisverislere baslayaniniz var mi her ikisi de ne zaman olmali sizce ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…