2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Günaydin :)) uyuyun siz bizim yerimizede, zor uyandim ac kaldim ise yetismem lazim nerden ne alip yiyebilirim diye dusunuyorum hayatimin en onemli seyi yemek yemek su aralar
Gunaydiiinn:)) tabi bana gunaydin sana tunaydin hehe
Kiyamam calisiyomuydn sen . Erken uyanmak haricinde guzel aslinda:) umarim cok yorucu bir isin yoktur

merhaba kizlar aranizda hareketleri hissetmeye baslayaniniz var miii bir de alisverislere baslayaniniz var mi her ikisi de ne zaman olmali sizce ^^
Ben 17. Haftadayım ama henüz pek bişey hissetmiyorum. Henüz hiç bişey almadım 7. Ayda başlıycam almaya ondan önce mantıklı gelmiyor. En erken 6. Ayda baslanmalı alısverişe bence

merhaba kizlar aranizda hareketleri hissetmeye baslayaniniz var miii bir de alisverislere baslayaniniz var mi her ikisi de ne zaman olmali sizce ^^
Canim hareketleri ilk cocugunsa 18 de hissedersin en az tabiki herkesin bunyesi bir deil kisiye gore degisiyo yinede.benim ikinci cocugum bende daha hissetmiorum.alisveris icinde cinsiyetine dr kesin dediyse baslayabilirsin ben ilk cocugumda hamile oldugumu ogrendigimde baslamistim heyecanla ortak renkler almistim.ama dr kesin dedikten sonra herseyini almaya baslamistim.7 aylikken herseyi tamamdi benim.simdi ama hicbisey almadim 7 aydan once almam cunku ilk cocugumdan kalanlarda var acil bisey olsa onlari giydiririm.ama ilk olanlarin bence biraz erken almasi lazim cunku erken dogum herkesin basina gelebilir.

Doktora gittim arkadaşlar, benim de plesentada yırtık varmış doktor bir iğne verdi bir kerelik, bir de progestan verdi, 20. Haftaya kadar kullanacaksın dedi. Eve yolladı. Ağır kaldırma, zıplama, ağır kaldırma, yorulma, ilişki yasak dedi.

Geçmiş olsun canm atlatırsın bununda inşallah üzme kendini:)

Günaydin :)) uyuyun siz bizim yerimizede, zor uyandim ac kaldim ise yetismem lazim nerden ne alip yiyebilirim diye dusunuyorum hayatimin en onemli seyi yemek yemek su aralar

bu sıralar benimde iştahım yerinde. Acıktığımda gözüm dönüyor resmen

Geçmiş olsun canım, bol bol uzan, ayaklarını kaldır da...

magnezyum eksikliği yoksa kan tahlilinde napmak lazım canım gıda takviyesi yapmış mıydın bunun için? bi de bn hiç süt içemiyorum sevmiyorum yoğurt da pek yemem peynır filan. acaba doktordan kalsiyum vitamın mı ıstesem bunları yemedıgım için? dişlerime bişey olmasın korkuyorum çok çürüğüm vardur eskiden beri

Kızlar dün çok yürümüşüm her yerim agrıo :) ben bu gebeliğimde hiçbişey almayacagım öncekinden herşey tamam sanki içime dogmuş gibi unisex kıyafetler almıştım zaten cinsiyeti öğrenince de muhakkak hediye bişeler gelir birtek emzirme koltugu istiyorum çünkü şimdiden sırtım boynum çok agrıo emzirirken hayal edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…