2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar sizin de mideniz yanıyo mu? ben resmen midemden boğazıma kadar kavruluyorum süt de içtim elma da yedim fayda etmedi napıcam bilmiyorum
Valla bende hamile kaldığımdan beri ne cekiyorsam şu mideden çekiyorum yemek yemeye korkar oldum renni emiyor um arada bir bi de sade soda içiyorum biraz rahatlatıyor sanki sende deneyebilirsin

Ben 17. Haftadayım ama henüz pek bişey hissetmiyorum. Henüz hiç bişey almadım 7. Ayda başlıycam almaya ondan önce mantıklı gelmiyor. En erken 6. Ayda baslanmalı alısverişe bence
aynı fikirdeyim cnm. allah koruusn ne ile karşılacağımız belli değil. en azından 7 ayı görsün bebeklerimiz. snra hepsini alırız şuan birikim yapılıyor

Kizlar bn ders calisirken masada calisiyorum. Dogal olarak sandalyede oturuyorum. Sandalye oyle kuru bi sandalye degil. Sungeri var yani . ama kuyruk sokumunun oldugu yerin biraz daha alti ağrıyor. 1 haftadr ayni sekilde. Hatta sandalyedendr siye koltukta calismaya basladm degismedi. Belkide oturmakla vs alakali degil. Yasayan var mi bu durumu

Aynen canım bende de var o durum tam kuyruk sokumun altı 3gündür falan var. Kalkarken otururken ağrıyo. Rahim büyüyo bel ağrısı ordan mı başlayacak anlamadım ki. Korkulacak bişey yoktur sanırım ya

Aynen canım bende de var o durum tam kuyruk sokumun altı 3gündür falan var. Kalkarken otururken ağrıyo. Rahim büyüyo bel ağrısı ordan mı başlayacak anlamadım ki. Korkulacak bişey yoktur sanırım ya
Belimde agriyo canm. Yok korkulacak bir sey yokturda dedm acaba ders calisrken faln mi oldu. Bi ben mi yasiyorum :) gecmeyincede merak ettm ayni durumu yasayan var midir diye. Afedersin ozellikle lavaboya gittigimde otururken kendini asiri belli ediyor.

Lavabo bendede öyle oluyo canım bu kız bebişlerin şikayeti hep aynı sanırım :)) otururken ağrı yapıyo kalkarken de aynı. İç bağlar geriliyo haliyle mesane de baskı yaptıkça ağrı veriyor.

Lavabo bendede öyle oluyo canım bu kız bebişlerin şikayeti hep aynı sanırım :)) otururken ağrı yapıyo kalkarken de aynı. İç bağlar geriliyo haliyle mesane de baskı yaptıkça ağrı veriyor.
Ay iyiki sormusum hic dusunememistim:) hatta sirt ustu yattm baktm agryir döndüm hemen. Vayy danalarrr:)))) seninkinin hareketleri basladimii

Midesi bulanan kusan arkadaşlar allah aşkına ne yiyorsunuz? Hiç mi bişey istemez insanın canı.midem boş.çok açım.yiyecek hiçbişey bulamıyorum. Daha doğrusu yiyemiyorum.ama açlıktanda ağlayacağım nerdeyse sabah akşam ne yiyorsunuz? Elim ayağım titriyor. akşam dışardan söylüyoruz bazen. Ama artık istemiyorum.

Cift isim sünnet canım iyi olmuş

Rasûlullah (sallallahu aleyhi ve sellem)’in yedi çocuğu ve iki de torunu olmuş ve her birine tek isim koymuştu. İbnu’l-Kayyim el-Cevziyye (rahimehullah) şöyle demiştir: “8. Bölüm: Tek isimden fazla isimle isimlendirmenin caiz oluşu hakkındadır: İsim koymak ile kastedilen tanıtmak ve (başkalarından) ayırt etmek olunca ve bu gayenin gerçekleşmesi için tek isim koymak yeterli geldiği için tek isim koymak ile yetinmek evla olandır. Ve tıpkı bir kimseye hem isim hem künye ve hem de lakap konulabildiği gibi tek isimden fazla isimle isimlendirmek de caizdir.” (Tuhfetu’l-Mevdûd bi Ahkâmi’l-Mevlûd, sy: 144) canm sünnet değilmiş. Niaht hatipoğlunun videosunuda izledim şimdi sünnetmi diye. Tek isim konulmalıdır Peygamberimiz tek isim koymuştur . diyor. Bilgin olsn cnm yanlış kalmış aklında sanırım. Bende kararsızım açıkcası hayılısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…