2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
bu sıralar benimde iştahım yerinde. Acıktığımda gözüm dönüyor resmen
Benim sukur hic migde bulantim olmadi hep yerindeydi istahim sabah gözlerimi acar acmaz deli gibi acikmis oluyodum :) bu siralar yinede iyiyim biraz eskiye gore ama kahvaltisiz hicbirsey yapamam cunku alistim

Ay iyiki sormusum hic dusunememistim:) hatta sirt ustu yattm baktm agryir döndüm hemen. Vayy danalarrr:)))) seninkinin hareketleri basladimii
Bi tek bizde olmayınca rahatlıyoz canım haliyle :)) yaa pıtırcıklar ne hallere koyuyorlar bizi :)) çok şükür teyzesi ya 2gündür daha rahat hissediyorum. Bi o taraftan bi bu taraftan vuruyor tatlı yedikçe özellikle:) Anası gibi sıpaa. Senin kız epey nazlı sanırım annesi oda yavaş yavaş başlar artık uykunu bile böler

kızlar çatlak oluşmaması için bebe yağı kullanıyorum acaba kakao yağı mı kullansam sizce ne yapmalıyım korkuyorum çatlak olucak diye

Gunaydiiinn:)) tabi bana gunaydin sana tunaydin hehe
Kiyamam calisiyomuydn sen . Erken uyanmak haricinde guzel aslinda:) umarim cok yorucu bir isin yoktur
:) eskiden ben 5.5 yada 6 saat yatardom en fazla ama simdi yetmiyo kendimi cok yorgun hissediyorum. Isim rahat canim skintim yok sukur ama belim hala gecmedi zor yurudum bu gunde tabi dune gore azaldi yinede

kızlar çatlak oluşmaması için bebe yağı kullanıyorum acaba kakao yağı mı kullansam sizce ne yapmalıyım korkuyorum çatlak olucak diye
Canim catlak oyle yada boyle olucak o senin vucuduna bagli ben burda anne yagi var onu kullaniyorun badem ve fistik yagimi oluyo ne turkcesi :) her dustan sonra suruyorum su an bisey yok bence son aylarda baslar sanirim catlak olayi

Tatli yedikce birde kuzuya bak yaaa yesinler. Bizim hanim kızımız pek nazli. Ben gibi rahati buldumu tamam. Deprem olsa oynamaz hahah :)) sol tarafimi tapuladi dupeduz. Hicc hareket etmiyor :) dune kadar iki kez hissetmistm. Ama emin olamiyodum. Dun yagmurda islandm islanmayi hc sevmiyorum huysuzlaniyo insan dupeduz. Birde nasil acikmisim arabaya bindik.oda trafik var dur kalk yapiyo. Afedersn skismistmda baya gergindm. Bizim bidir senmisin gergn olan 3 tekme salladi icerdenn stres olunca ben gibi saldiriyo etrafa sanirim o vurunca oyle nasl mutlu oldumm

kusma yokta mide bulantim daha cokken hep peynir domates ekmek arasi yerdim yemek yapamiyodum anca biri bana yapcaktiki yiyim. Yada disarda cogu zaman yerdik simdi yine az bise iyiyim arada yemek yapmaya basladim

Kızlar benim Bi kaçgünfür akıntım çok fazla sanki yani sıvı Bi akıntım var ilk defa oluyor geçer diye bekledim bilmiyorum normal mi ama sizde durumlar nasıl

:) eskiden ben 5.5 yada 6 saat yatardom en fazla ama simdi yetmiyo kendimi cok yorgun hissediyorum. Isim rahat canim skintim yok sukur ama belim hala gecmedi zor yurudum bu gunde tabi dune gore azaldi yinede
Baya bir temizlk yapmazsn artik :))) benm oldum olasi.illa 8 i bulacak kesken6 saat fln yetse ama nerde :) benm kizda uykucu olsn uyuyalmm beraber :))))

Canım şöyle peynirli veya yoğurtlu makarna yogurtlu corbalar, hamburger pizza tost, sandviç peynir etimek grissini elma vişne ya da portakal suyu , kumpir pilav köfte. Cok zor bulantı ama yemezsen daha cok bulanıyo

Aynen canım tatlıyı sütü çok seviyoruz sanırım tepkilere göre :)) Çook mutlu oluyorum minnak ayaklarını yesin annesi oy Anasının kızı geliyo desene oy oy sevsinler senin hanımsultan rahatına düşkün bence anlaşıldı. Gerginliğe strese gelemiyo rahat bırakın surda zaten belli zaman durcam tadını çıkarayım doğunca ben sana sorcam anne diyor

Canım şöyle peynirli veya yoğurtlu makarna yogurtlu corbalar, hamburger pizza tost, sandviç peynir etimek grissini elma vişne ya da portakal suyu , kumpir pilav köfte. Cok zor bulantı ama yemezsen daha cok bulanıyo

Kız ,Allah seni ne yapmasın neler yazmış tost hamburger.pizza.kumpir kim alcak şimdi bunları bana

Baya bir temizlk yapmazsn artik :))) benm oldum olasi.illa 8 i bulacak kesken6 saat fln yetse ama nerde :) benm kizda uykucu olsn uyuyalmm beraber :))))
Yok canim ben cocuklugumdan beri erken yatamam hepte erken kalkmak zorunda kaldim o yuzden alisiyo vucut mecburen. Bizim bebeklerin yatacagini dusunuyosan yaniliyosun ozellikle gece insallah yatarlar tabi tek temennimiz o, bu arada 27. haftadan sonrami ne klasik muzik dinletmek gerekiyomus gunduzleri mesela 2-3 saat cunku bebeklerin gecesi gunduzu yokmus ya eger dogduktan sonrada ayni saatlerde oglen ayni muzikleri dinletirsen uyuyolarmis ben denicem insallah dogrudugur özellikle mozart anne karnindaki seslere yakin oluyomus bende severim zaten.

Selam kızlar her iki 3 güne karnimda 1 saniye sürüyor sadece böyle bişey çırpınır gibi kelebek gibi dedikleri bumu tam anlam veremedim çok kısa oluyor böyle yaşayan varmi

Mrblar kızlaarr ben de hamileyim 16+5 haftalık. bebişimizin cinsiyeti erkek..boyu 15.5 gramı 172 cumartesi gitmiştik doktora.ilk hamileliğim hem heyecanlı hem stresli geçiyor..

Ben hissediyorum canım alısverişte aslında kendini frenleyebiliyorsan alma doktorum bana 32,haftaya kadar alma çünkü gebelikte ne olacagı hiç belli olmaz 32,den sonra bebek yasar demişti ben yinede bir iki parça aldım ama baska almayacagım çünkü doktorum cok haklı

Canım dinimizle ilgili cok fazla kirli bilgi var dogruluk payını bilmiyorum ama bir ilmihalde okuyup hocadan duymustum belki de sen haklısın bilmiyorum.Ama ben mesela çift isim koyup birini kullanmiyorum birleşik kullaniyorum Bilal Emre diyorum oğluma buna da nasipse Ahmet Tuna...2 isim koyup tekini kullanmak bana da saçma geliyor...Ayyy bi saglikla dogsunlarda isimleriyle yasasinlar insaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…