2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canim sabahları simit poğaça, peynir...gün içinde de peynirli - kaşarlı makarna, haşlanmış patates,yogurt,cacik,pilav,kofte, piliç ızgara vb...bazen de mercimek corba

ben de eşim gittikten sonra uyuyamıyorum canım aynıyız .
akşam yatmak istemiyo insan sbah uyumak daha tatlı geliyo kesinlikle. biraz da yardım etseler kocişler fena olmazdı, benimki çok uzakta calısıyo her gün 2 saat gidişi 2 saat dönüşü var araba vermiyolar geldiğinde pestili çıkmış bişey de istenmiyor ki. sanki bukadar sırt agrısıyla napıcaz bilmiyorum kızlar nası geçiricez bu sırt ağrılarını dersiniz? bel destekli yastık fayda etmiyor işyerinde.

Bir umut iste caaanim:)))) yaa klasik muzigi bende duydum ama inun oncesinde kurani kerimin etkisini bi arastricam. Ona gore bi yol bulucam insaallah. Bu gun pedegog anlatiyor. Anne karninda cocukla konusurken en cok hangi kelimeler kullaniliyorsa cocuk o kelimelere yabancilik cekmiyormus. allah anne baba vs gibi. Birde kuranin bir sayfasini anne hamileyken daha cok okumus ve ilerleyen yaslarsa bebegin ezberlemesi cok daha kolay olmus.diger sayfalara oranla. Nasip bakalim:)))

Seninki agzinin tadini biliyorr masaallah :) benm minnak ne sever acaba. :) Yaa varya bebise cok görmüyorum kendim oyleyim. Böyle acelem isim olmasn agir hareket etmeyi okadar seviyorumki. Heheh . e minnagin icerde isi ne. :))) hatta annem bi yere giderdi gelirdi biraktigi yerdeym nasil sinirlenirdi. :)))) babasi hareketli iki tane ilknur geliyor. Nasil katlanacaksa ama yapck bsy yokk:))))

Arkadaşlar az önce açık kahve bir akıntı geldi bende. Bunu yaşamış olan veya bir bilgisi olan var mı? Yaşayan olduysa doktoru ne dedi? Çok korkuyorum
Ben son 3 haftaya kadar sık sık kahve akıntıyı gördüm çok ayakta kalmak veya sıkıntılı bazı şeyler yaşamak veya rahim kasılmasıyla olabiliyor ayaklarını uzatarak dinlenmen iyi gelir ama doktora gitmeni de tavsiye ederim çünkü hafif kanama alanları varsa pronot depot tu sanırım bi iğne veriyor. Geçmiş olsun ama endişelenme kahverengi en iyi renk kanamalar içinde

Ben 17 Kasımda genetik tarama testi yaptırmıştım. Üzerinden 12 gün geçti, hala sonuçlar çıkmadı. Yaptıran varsa kaç gün sonra sonuçlarını aldılar? Çok merak ediyorım.
Tıp fakültesinde yaptırdım 3 ayda ancak çıktı pıhtılaşma bozukluğu için mi yaptırmıştın

Senin prenses te keyfine düşkün anlaşılan annesi :)) Allah babanıza sabır versin mi deyim ne diyem bilemedm :) anasına bak kızını al olacak tam. Artık ikinizin arasında kalır. Zeynebin yaptıkları hoş gelir gözü görmez :))))

Ayağa kalkma hiç uzan dinlen sadece tuvalete kalk ama yavaş hareket et geçer hemen inşallah

Ben de kullanıyorum kan sulandırıcı iğne ve coraspin de içiyorum hergün

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım

kızlar bugün sağlık ocağına gittim. tetanos aşısı oldum. ikinci doz için de 2 ocak a randevu verdi. ebe hemşireyle görüştüm, aşımı da o yaptı. çok ilgili ve güler yüzlüydü, hoşuma gitti. doppler denilen cihazla kalp atışını da dinletti :) sağlık bakanlığının verdiği iki ilacı verdi, decavit ve monovit d3.

yalnız 6 kilo aldım şimdiye kadar, biraz fazla olmuş dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…