2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlarrrrrrrr , sordum ama cevap alamadım ilk 3 ay bittiğine ve dusuk tehlikemiz geçtiğine göre doktorlarınız yuruyus ile ilgili ne diyor ? Yürümek serbest mi?

Çok teşekkür ederim. Doktor plesentada yırtık var diyince gözlerim doldu hemen, o da aynen böyle söyledi. Rahim herşeyden etkilenir kasılır dedi. Rahat olmak gerek ama olmuyor. Kırmızı kanama önemliymiş. Ama gelmeye de devam ediyor. Her gördüğümde korkuyorum. İnşallah ilaçlarla geçer...

Kizlarrrrrrrr , sordum ama cevap alamadım ilk 3 ay bittiğine ve dusuk tehlikemiz geçtiğine göre doktorlarınız yuruyus ile ilgili ne diyor ? Yürümek serbest mi?
Ben de hamile yogasına gideyim diyordum ama vazgeçtim. Belki hafif tempo kısa mesafe yürünebilir. Ama ben dün biraz iş yapmıştım. Bugün başıma plesentada yırtılma olayı gelince yan gelip yatıcam

Ben de 3 aydan sonra hamile yogasına başliyim diyordum ama dün kendimi biraz zorladım bugün başıma bu geldi. Bundan sonra iki tur yürürsem yürürüm onun dışında dinlenicem.

esim azonce elini karnima koyuyo yarin ögrenicez cinsiyeti diye benden daha fazla heyecanli rabbim herkese yasatsin insallah bu güzel duygulari, kimsenin kucagini bos birakmasin ve bizede evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Arkadasin minnaki ilahi dinleyince daha sakin oluyomus ama dinlettilermi ona bilmiyorum. Ben klasik muzige bayilirim baskasina giy giy gelir ben gözlerimi kapatinca kendimden gecerim :) keman caldim 3.5 yil o ara cok fazla konserlere gittim mesela isvicreli yaslilar giyinir suslenir hava olsun diye gelir konserde saatlerce uyur kiyamam ya kurani arastirirsan banada haber ver canim klasik muzikle anne karnindaki sesler cok benzer oldugu icin bebegin aliskin oldugu biseymis zaten

Ayy maşallah konu ne kadar hızlı ilerliyor yetişemiyorum valla
İsim konuşuluyor artık ne güzel ilerliyoruz
Sıkıntı yaşayan arkadaşlarım umarım önemli şeyler değildir.
Bebeğini hissedenler varmı...ben artık baya baya hissediyorum. Hatta okulda ders anlatırken bile böyle içimde ağır ağır birşey kaynıyor gibi birşey kayıyo gibi oluyo
Göbek deliğimin altında bazen sızı oluyor sanırım normal oda
Allahım tüm bebişlerimizi korusun
Bu arada bende toplam 6 kilo aldım iştahım maaşallah ben napacam böyle

Hafif tempo yürüyüş yapabilirsin dedi bana doktorum nabzın cok yükselmesin nefes nefese kalma dedi

Kızlar ben de yürüyüm diyorum kalkıp ama yapamıyorum hep yatasım var

Teşekkür ederim canlar cevap için..yat yat õdem olup sisiyoruz, azicik hareket şart sanki..hem doğum için de çok faydalı diyorlar yuruyus için..

Yırtılma olayını biliyorum canım yaaa, yazışmıştık gündüz...tekrar çok geçmiş olsun..sen yat tabi ki..

Yırtılma olayını biliyorum canım yaaa, yazışmıştık gündüz...tekrar çok geçmiş olsun..sen yat tabi ki..

Biliyorum canım çok sağol. Bir de şu bizim testler çıksa rahatlayacağız diyeceğim ama kesin başka telaşlar çıkacak o zaman da Biz en iyisi 32 haftayı bekleyelim rahat etmek için :)

Biliyorum canım çok sağol. Bir de şu bizim testler çıksa rahatlayacağız diyeceğim ama kesin başka telaşlar çıkacak o zaman da Biz en iyisi 32 haftayı bekleyelim rahat etmek için :)
Canim aynen öyle, bunu atlatsak-ki inşallah atlatiriz, sonra detaylı ultrason korkuyorum, bazen çok bunalıyorum...32. hafta isterse doğsun, yeterki o haftaları gorelim detayliyi da atlatmadan söyleyemeyeceğim kimseye sanırım...

Aynen canm benim :) bool sabir versin. Annem simdiden hep boyle dua ediyor :)) neyseki esim sakin biri:))

kızlar çatlak oluşmaması için bebe yağı kullanıyorum acaba kakao yağı mı kullansam sizce ne yapmalıyım korkuyorum çatlak olucak diye
Ben bio oil kullanıyorum bide mustelanın kremini 3 kilo aldım şimdilik sorun yok, son aylarda belli olur çatlak durumları

Amiiin amiiin amiiinn insaallah canimm :)))) hayirlisiyla en guzel sekildee alalim kucagimiza yavrulari. Ben klasik muzigin faydasinin olduguna kesinlikle inaniyorum canm. Kulaklari vs gelissin kurani ve klasik muzigi arastracagm. Haber veririm kuran hakkinda sanada insaallah. Bir ara ders calisirken bende dinliyordum ufkum acilsin diye :) bu arada benmde aklimda 30 kasm.carsambaa senden haberleri bekliyorm cok merak ediyorum bebek ile ilgili olan her seyii. Hayirlisi olsunn insaallahh:)))

Haklısın cnm benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…