- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi endless love
-
- #18.941
Ben de kullanıyorum canim doğuma kadar kullanacak misin?Ben de kullanıyorum kan sulandırıcı iğne ve coraspin de içiyorum hergün
Hafif tempo yürüyüş yapabilirsin dedi bana doktorum nabzın cok yükselmesin nefes nefese kalma dediKizlarrrrrrrr , sordum ama cevap alamadımilk 3 ay bittiğine ve dusuk tehlikemiz geçtiğine göre doktorlarınız yuruyus ile ilgili ne diyor ? Yürümek serbest mi?
Ben son 3 haftaya kadar sık sık kahve akıntıyı gördüm çok ayakta kalmak veya sıkıntılı bazı şeyler yaşamak veya rahim kasılmasıyla olabiliyor ayaklarını uzatarak dinlenmen iyi gelir ama doktora gitmeni de tavsiye ederim çünkü hafif kanama alanları varsa pronot depot tu sanırım bi iğne veriyor. Geçmiş olsun ama endişelenme kahverengi en iyi renk kanamalar içinde
Ben de hamile yogasına gideyim diyordum ama vazgeçtim. Belki hafif tempo kısa mesafe yürünebilir. Ama ben dün biraz iş yapmıştım. Bugün başıma plesentada yırtılma olayı gelince yan gelip yatıcamKizlarrrrrrrr , sordum ama cevap alamadımilk 3 ay bittiğine ve dusuk tehlikemiz geçtiğine göre doktorlarınız yuruyus ile ilgili ne diyor ? Yürümek serbest mi?
Kizlarrrrrrrr , sordum ama cevap alamadımilk 3 ay bittiğine ve dusuk tehlikemiz geçtiğine göre doktorlarınız yuruyus ile ilgili ne diyor ? Yürümek serbest mi?
esim azonce elini karnima koyuyo yarin ögrenicez cinsiyeti diye benden daha fazla heyecanli rabbim herkese yasatsin insallah bu güzel duygulari, kimsenin kucagini bos birakmasin ve bizede evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Arkadasin minnaki ilahi dinleyince daha sakin oluyomus ama dinlettilermi ona bilmiyorum. Ben klasik muzige bayilirim baskasina giy giy gelir ben gözlerimi kapatinca kendimden gecerim :) keman caldim 3.5 yil o ara cok fazla konserlere gittim mesela isvicreli yaslilar giyinir suslenir hava olsun diye gelir konserde saatlerce uyur kiyamam yaBir umut iste caaanim:)))) yaa klasik muzigi bende duydum ama inun oncesinde kurani kerimin etkisini bi arastricam. Ona gore bi yol bulucam insaallah. Bu gun pedegog anlatiyor. Anne karninda cocukla konusurken en cok hangi kelimeler kullaniliyorsa cocuk o kelimelere yabancilik cekmiyormus. allah anne baba vs gibi. Birde kuranin bir sayfasini anne hamileyken daha cok okumus ve ilerleyen yaslarsa bebegin ezberlemesi cok daha kolay olmus.diger sayfalara oranla. Nasip bakalim:)))
Kizlarrrrrrrr , sordum ama cevap alamadımilk 3 ay bittiğine ve dusuk tehlikemiz geçtiğine göre doktorlarınız yuruyus ile ilgili ne diyor ? Yürümek serbest mi?
Hafif tempo yürüyüş yapabilirsin dedi bana doktorum nabzın cok yükselmesin nefes nefese kalma dedi
Ben de hamile yogasına gideyim diyordum ama vazgeçtim. Belki hafif tempo kısa mesafe yürünebilir. Ama ben dün biraz iş yapmıştım. Bugün başıma plesentada yırtılma olayı gelince yan gelip yatıcam
Ben de 3 aydan sonra hamile yogasına başliyim diyordum ama dün kendimi biraz zorladım bugün başıma bu geldi. Bundan sonra iki tur yürürsem yürürüm onun dışında dinlenicem.
Kızlar ben de yürüyüm diyorum kalkıp ama yapamıyorum hep yatasım var
Yırtılma olayını biliyorum canım yaaa,Ben de hamile yogasına gideyim diyordum ama vazgeçtim. Belki hafif tempo kısa mesafe yürünebilir. Ama ben dün biraz iş yapmıştım. Bugün başıma plesentada yırtılma olayı gelince yan gelip yatıcam
Ben de 3 aydan sonra hamile yogasına başliyim diyordum ama dün kendimi biraz zorladım bugün başıma bu geldi. Bundan sonra iki tur yürürsem yürürüm onun dışında dinlenicem.
Yırtılma olayını biliyorum canım yaaa,yazışmıştık gündüz...tekrar çok geçmiş olsun..sen yat tabi ki..
Yok canım bugünde kaldı maleseftoprak-35 canim gittin mi bugün hastaneye? Her şey yolundadır inşallah..
Canim aynen öyle, bunu atlatsak-ki inşallah atlatiriz, sonra detaylı ultrasonBiliyorum canım çok sağol. Bir de şu bizim testler çıksa rahatlayacağız diyeceğim ama kesin başka telaşlar çıkacak o zaman daBiz en iyisi 32 haftayı bekleyelim rahat etmek için :)
Iyi yapmissin tatlim, aman dikkat üsutme...Yok canım bugünde kaldı malesefyarmur vardı çok fena çıkamadım yarın gidecegim insallah Dr. M hastedeyse tabi
Aynen canm benim :) bool sabir versin. Annem simdiden hep boyle dua ediyor :)) neyseki esim sakin biri:))Senin prenses te keyfine düşkün anlaşılan annesi :)) Allah babanıza sabır versin mi deyim ne diyem bilemedm :) anasına bak kızını al olacak tam. Artık ikinizin arasında kalır. Zeynebin yaptıkları hoş gelir gözü görmez :))))
Ben bio oil kullanıyorum bide mustelanın kremini 3 kilo aldım şimdilik sorun yok, son aylarda belli olur çatlak durumlarıkızlar çatlak oluşmaması için bebe yağı kullanıyorum acaba kakao yağı mı kullansam sizce ne yapmalıyım korkuyorum çatlak olucak diye
Amiiin amiiin amiiinn insaallah canimm :)))) hayirlisiyla en guzel sekildee alalim kucagimiza yavrulari. Ben klasik muzigin faydasinin olduguna kesinlikle inaniyorum canm. Kulaklari vs gelissin kurani ve klasik muzigi arastracagm. Haber veririm kuran hakkinda sanada insaallah. Bir ara ders calisirken bende dinliyordum ufkum acilsin diye :) bu arada benmde aklimda 30 kasm.carsambaa senden haberleri bekliyorm cok merak ediyorum bebek ile ilgili olan her seyii. Hayirlisi olsunn insaallahh:)))esim azonce elini karnima koyuyo yarin ögrenicez cinsiyeti diye benden daha fazla heyecanli rabbim herkese yasatsin insallah bu güzel duygulari, kimsenin kucagini bos birakmasin ve bizede evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Arkadasin minnaki ilahi dinleyince daha sakin oluyomus ama dinlettilermi ona bilmiyorum. Ben klasik muzige bayilirim baskasina giy giy gelir ben gözlerimi kapatinca kendimden gecerim :) keman caldim 3.5 yil o ara cok fazla konserlere gittim mesela isvicreli yaslilar giyinir suslenir hava olsun diye gelir konserde saatlerce uyur kiyamam yakurani arastirirsan banada haber ver canim klasik muzikle anne karnindaki sesler cok benzer oldugu icin bebegin aliskin oldugu biseymis zaten
Haklısın cnm benmCanım dinimizle ilgili cok fazla kirli bilgi var dogruluk payını bilmiyorum ama bir ilmihalde okuyup hocadan duymustum belki de sen haklısın bilmiyorum.Ama ben mesela çift isim koyup birini kullanmiyorum birleşik kullaniyorum Bilal Emre diyorum oğluma buna da nasipse Ahmet Tuna...2 isim koyup tekini kullanmak bana da saçma geliyor...Ayyy bi saglikla dogsunlarda isimleriyle yasasinlar insaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?