2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Geçer geçer o günler de gelir Allah'ın izniyle. Olumlu düşünmeye çalışalım biz. Bir sıkıntı olsa ultrasonda görülürdü zaten muhakkak bir şeyler. İyi düşünelim iyi olsun...

Kizlarrrrrrrr , sordum ama cevap alamadım ilk 3 ay bittiğine ve dusuk tehlikemiz geçtiğine göre doktorlarınız yuruyus ile ilgili ne diyor ? Yürümek serbest mi?
cnm benim düşük tehlikesi her zaman var.illa 3 ayla sınırlı değil ki. her zamn dıkkat etmelıyız. ama ılk 3 ay daha onemlıydı tabiki. yürüyüş yapılabilir yavaş yavaş . benim ablam 9 ay boyunca yürüdü yavaş yavaş.

İnşallah canım Allah sağlıkla nasip etsin bize

Geçer geçer o günler de gelir Allah'ın izniyle. Olumlu düşünmeye çalışalım biz. Bir sıkıntı olsa ultrasonda görülürdü zaten muhakkak bir şeyler. İyi düşünelim iyi olsun...

Öyle canim çok sukur ultrasonda sıkıntı yok en azından Rabbim hayırlısı ile sağ salim kavustursun bebeklerimize..

Orası öyle ama 3 aydan sonra %90 azalıyor artık...yurumezsek de hep yat yat çok bunalacagiz...

Evet kullanıcam canım inşallah 4. Haftada başladım

Ben de 3. Haftada başladım, detaylı da sorun olmazsa birakabiliriz dedi de doktorum o sebeple merak ettim...

Geçmiş oksun canım plesentada yırtıklık ne demek oluyormus peki

Ben de 3. Haftada başladım, detaylı da sorun olmazsa birakabiliriz dedi de doktorum o sebeple merak ettim...[/QUOTE]
Genetik testte kan pıhtılaşma bozukluğu çıktı bende. iğneyi raporla verdi 1 yıl rapor çıkarttı. Eğer genetik testinde böyle bi surum veya önceden bi kaybın varsa bırakmak istemiyorum diyebilirsin doktor anlayacaktır

Benim hamliligimin başından beri bulantı var ama ben kusmuyorum bulantilarim yeni yeni geçti benim kendimi baslara Gore iyi hissediyorum seninde geçer canım en kısa zamanda inşallah

Ben de 3. Haftada başladım, detaylı da sorun olmazsa birakabiliriz dedi de doktorum o sebeple merak ettim...
Genetik testte kan pıhtılaşma bozukluğu çıktı bende. iğneyi raporla verdi 1 yıl rapor çıkarttı. Eğer genetik testinde böyle bi surum veya önceden bi kaybın varsa bırakmak istemiyorum diyebilirsin doktor anlayacaktır[/QUOTE]
Dedim canim, bana pıhtılaşma testi yapılmadı , tedbir amacli kullanıyorum, 3 dusuk yaşadım, o sebeple kullanıyorum.bana da yıllık rapor çıkardı, istersen devam et bi zararı yok dedi.ama detaylı ultrasona bakalım, uygunsa birakabilirsin de dedi ama goze alamam bırakmayı sanırım..

Geçmiş oksun canım plesentada yırtıklık ne demek oluyormus peki
Yani plesenta zarar görmüş, orada bir kan toplanmış, akıntıyla atılıyor. Oluyormuş böyle zaman zaman. Ama o yırtık büyürse ve direk kırmızı bir kanama olursa önemliymiş. O zaman acilen hastaneye gidilmesi gerekiyor. Orada tedavi altına alınıyor.

Eğer dur demezsek hamilelik boyunca baya kilo alacağız bide bunlari vermesi var
Hic sorma canim ya hamile kalacagimi bilsem dikkat ederdim donunce veririm diye turkiyede yemedigim kalmadi bide isteyince az yerim dikkat ederim ama bu seferde korkuyorum bebisim kilo almazsa diye basta cok alan sonra az alirmis diyorlar bilemiyorum ki doktorumdan memnunda degilim degisince digeriyle konusucam zaten hayirlsi olsun yavrularimiz saglikli olsunda

Bende bekliyorum 4 gözle insallah iyidir yavrum teyzesi dua edin bize, bide oyle ozledim ki onu görsem böyle kipir kipir aklim ucuyo ya herseyi unutuyorum diye sorularimi bile not aldim :)

Ben ekmeği kestim biraz tatliyida kestim onun dışında bebeğe yararlı olan şeyleri yemeği dusunuyorum sadece

Bende bekliyorum 4 gözle insallah iyidir yavrum teyzesi dua edin bize, bide oyle ozledim ki onu görsem böyle kipir kipir aklim ucuyo ya herseyi unutuyorum diye sorularimi bile not aldim :)
En mantiklisi canmm bende unutuyorm not aliyorum. Iyidir allahin izni ile canimm kocaman olmustur. Bizimki 14 haftalikken 12 cmdi :) boyu kilosu herseyi artti simdi.kociimaaan olmusturr seninkidee :)

Ben ekmeği kestim biraz tatliyida kestim onun dışında bebeğe yararlı olan şeyleri yemeği dusunuyorum sadece
Ben ekmek zaten kahvaltida yiyorum yersem yoksa ekmek aliskanligim yok tatlida yemiyorum pek. bu gün corba yaptim onu icicem tek saglikli bi corba. Ilk 3 ay cok yedim aserdim gözüm dönüyodu sonrasinda biraz duzeldi bendeki sorun 4 sene boyunca surekli dikkat edip diyet yapmaktan kaynakli gunde en fazla 1000 kalori alinca normal yemek yemeye basladiginda kilo yapiyo iste :) insallah 90 i bulmam diye dua ediyorum sadece :) saglikli beslenmek en dogrusu.

En mantiklisi canmm bende unutuyorm not aliyorum. Iyidir allahin izni ile canimm kocaman olmustur. Bizimki 14 haftalikken 12 cmdi :) boyu kilosu herseyi artti simdi.kociimaaan olmusturr seninkidee :)
Insallah hayirlisiyla görcem bitanemi ya insan acaip özlüyo günler gecmiyo. Cinsiyetini ögrenelimde birseyler almaya baslayalim. Kimisi diyo erken ne olur ne olmaz doguranlar yada 7. ayini gecenler diyo en iyisi erken yapmak agirlasmadan gucumuz varken o yuzden kararsiz kaldim cok

Kizlarrrrrrrr , sordum ama cevap alamadım ilk 3 ay bittiğine ve dusuk tehlikemiz geçtiğine göre doktorlarınız yuruyus ile ilgili ne diyor ? Yürümek serbest mi?
Ben hiç yürümüyorum hatta bişey olacak korkusuyla ağır ağır merdivenleri de sanki 7 8 aylık hamileymiş gibi çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…