2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben
Ben leblebi bi de kraker yiyebiliyordum en son onları da yiyemedim tek care serum hastaneye yattim

Simdi gunduz bulantilarim hafifledi. sabah peynir zeytin yumurta bal tereyagli kahvalti yapabiliyorum. 24 saat bulantim varken sabah muz ve yogurt yiyordum. bazen domates peynir. okula gitmeden 2 pogca aliyordum ama hazir pogcalar mide yanmasi yapiyormus. oglen mercimek corbasi aksam eve gidince muz domates peynir varsa corba hangisini yiyebilirsem. cogu zaman da hepsini kusuyordum. simdi de sabah kahvalti yapinca bulantim bayagi hafifliyor. okulda 1 kasarli tost yiyorum. ihlamur ve acik sekerli cay iciyorum. leblebi tuzlu cubuk atistiriyorum. 1 muz 1 elma yiyorum. aksam eve geldikten sonra ölumlerden olum begeniyorum. mide bulantisi ve yanmasindann öluyorum. dun aksam 4 kere kustum. ac hissettigim an muz yiyorum. yakinda maymun olcam.

Yaa onu bende duyuyorum canm. Bende agirlasmadan besigini bide dolabino almayi dusunuyorum. Baska bi doktora daha gidicem kiz derse kiyafetde.almaya baslicam ins

Canım cabuk acıkıyoruz o yüzden aç kalmamaya dikkat et benim hafifledi gibi bulantılar ama gece yine fena oluyorum. Uyumadan peynir ekmek yiyorum

Ay gobisim ve can simitlerim kasinip soyunmaya basladi yagliyorum ama yetmiyormu acaba siz napiyorsunuz kizlar bu konuda?

Bende 6 kilo aldim saglik olsunda verilir geri dert etme canim
Midem o kadar çok yanıyor ki ekşi tat geliyor ağzıma bulantılar azcık azaldı yiyorum derken mide yanıyor da yanıyor
Canim soda ic evde gaviskon varsa onu ic cok rahatlayacaksin

Yaa onu bende duyuyorum canm. Bende agirlasmadan besigini bide dolabino almayi dusunuyorum. Baska bi doktora daha gidicem kiz derse kiyafetde.almaya baslicam ins
Hayirlisi olsun ya bi yarin gelsindeesime diyorum kiz olsun, olsun diyo ikimizde istiyoruz kismet. Kiz cocuk olunca daha cok sey yapiliyo erkekte oyle degil :)

Hayirlisi olsun ya bi yarin gelsindeesime diyorum kiz olsun, olsun diyo ikimizde istiyoruz kismet. Kiz cocuk olunca daha cok sey yapiliyo erkekte oyle degil :)
Gonlunuze gore versin rabbmm :)) bn ne diyorum varya diyelm doktor yanldi bebek erkek bn kiz kiyafetlernden hevesimi aliyimda hehhhee

Kızlar daha cok var ama doğum yönteminizi düşündünüz mü hiç? Ben normal istiyorum ama ya sezaryen olursa diye endişeleniyorum da acaba cok mu zor sezaryen ne kadar zamanda toparlanıp ayaga kalkılıyor?

Kızlar daha cok var ama doğum yönteminizi düşündünüz mü hiç? Ben normal istiyorum ama ya sezaryen olursa diye endişeleniyorum da acaba cok mu zor sezaryen ne kadar zamanda toparlanıp ayaga kalkılıyor?
Benim sezeryan olucak canim ilki sezeryan oldugu ve arasi yakin oldugu icin cok zor deil hic korkma ben hep hayirlisi diye dua ettim cunku herkes icin hayirlisi farkli olur ki benim icin oleymis normal istemistim ama zorlasaydim cocugumda bende hayatta olmayabilirdim.ben 3 gun sonra eve geldigimde evimi supurdum bir hafta sonrada cam sildim.

Kizlar az sure bile ayakta kalınca alt tarafta agrı oluyormu sanki bebek dayanmış her an cıkacak gibi bi agrı

Ilk iki dogum normal.cok isterim yine normal olsun ama hayirlisi bakalim hepimiz icin..
Kizlar az sure bile ayakta kalınca alt tarafta agrı oluyormu sanki bebek dayanmış her an cıkacak gibi bi agrı
Canim biraz erken boyle agrilar icin.benim cok sukur yok

Slm kızlar bıgün ikili testimin sonucunu aldım çok şükür bi sıkıntı yokmuş uzun süre ayakta olunca bende de olabilio öle bi ağrı Gldomd8lgg hala cinsiyeti öğrenemedim ama bi değişik rüya gördüm nasip bakalım bu arada dogumum sezeryan olıcak ilki de sezeryan oldugu için

Canım sabah kalktığımda benimde kasıgımda ve sol bacağıma vuran bi agrı vardı bende korktum kotu bişeymi diye ama uzanınca gecti sukur sende kendini yormamaya calıs fazla canım

Ilk iki dogum normal.cok isterim yine normal olsun ama hayirlisi bakalim hepimiz icin..

Canim biraz erken boyle agrilar icin.benim cok sukur yok
Kızlar malesef oglumdada aynı sorunu yaşadım neden kaynaklanıyor bilmiyorum ayakta yarım saat bir saat kalayım muthiş bi agrı oluyo ilerleyen zamanlarda ne yapıcam bilmiyorum yatma gibi bir sansımda yok oglumu okula götürüp getiriyorum rutin işler vs.

Canım sabah kalktığımda benimde kasıgımda ve sol bacağıma vuran bi agrı vardı bende korktum kotu bişeymi diye ama uzanınca gecti sukur sende kendini yormamaya calıs fazla canım

Kızlarrr kesin olmamakla birlikte benimde oğlusum olcakmış :) doktorum emin degilim ama erkege benzettim dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…